Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka srebnej astry

Opinie na temat auta!

Polecane posty

Ja bym nie kupiła matiza... Też mi rozradzano, choć też chciałam i takie śliczne były :P Ale koleżanka już trzeci rok jeździ dziesięcioletnim i sobie chwali. Coś w nim jest dobre, tylko nie wiem czy blacha a częsci niekoniecznie czy na odwrót :P

Gość Antek Bereda
To może Renault Twingo Ci się spodoba :P

Gość posiadaczka astry
thosmas przepraszam, ale te co wyslales to sa okropne, ten bialy suzuki jaki kanciasty w srodku:P a ten drugi kosztuje 7 tys;p

Gość posiadaczka astry
a fiat stilo bardzo fajny ale drogi bardzo;p

Audi A3 fajne, kobiece. Ale trochę kosztuje :P Niestety, tanie auta są zazwyczaj kanciaste.. Rocznik robi swoje ;)

Gość vcxc
najbardziej kobiecy jest nissa micra

Gość Antek Bereda
Najbardziej kobiecy jest Opel Tigra :)

Gość thomass
matiz jest do bani . LEpiej kup fiata uno

Gość e tam do bani
pare lat temu nagrody w prasie kobiecej zdobywał hyundai 10i. Wyglądem niespecjalnie różni się od matiza. Podejrzewam,ze osiągi wcale ma nie większe :)

Gość posiadaczka astry
za fiata uno dziekuje:) uwazam ze moja astra jest 100 razy ladniejsza... ja to bym chciala jakis nieduzy, bron boze nie kombi... micra mi sie bardzo podoba, robilam prawko na mikrze no ale za droga:(

Gość Jarosław Psikutas
Matiz jest SPOX, w końcu Paweł Stasiak nim jeździ :P Ja wolę żółtą Toyotę Celikę :)

Gość ala ma kotaa
a ile funduszy masz ?? może corsa albo polo ??

Gość a silnik
masz 1.4 silniczek, jak sie przesiadziesz na sporo mniejszy to sie przerazisz, tu depniesz i ruszysz a w słabszym weszczniesz gaz i dalej będziesz stała Z 2.0 przesiadłam sie na 1.1 i jest masakra, żółw szybciej rusza

Poczytałam sobie i coś mi się zdaje, że dziewczyna ma teraz większy mętlik w głowie niż zanim zadała pytanie :D Ale może się mylę... Pozdrawiam!

to źle przesiadać się z lepszego na gorszy, zgadzam sie :) A najbardziej pedalski auto to różowy hyunday pony :)

Gość posiadaczka astry
tak, masz racje...teraz man jeszcze wiekszy metlik w glowie;p a te co ala ma kota mi wyslala to zdecydowanie za drogie pozatym stare i duzy przebieg:)

Gość ala ma kotaa
posiadaczka astry stare ? drogie ? przebieg? Mąż miał golfa 1.9sdi rocznik 92 ja mam skode felicię 1.6 gaz rocznik 96 i co ?? I skoda pomimo rocznika do pięt nie dorasta golfowi... To przekoanie że najważniejszy jest rocznik dla mnie jest śmieszne...wole mieć auto starsze, z dobrym silnikiem , z większym przebiegiem(co dla diesla i tak pikuś) niż młodsze typu matiz i nie potrafiące się rozpędzić przy wyprzedzaniu czy wjeździe na skrzyżowanie. Przy mocnym silniku czuje się o wiele pewniej a też jestem początkującym kierowcą...