Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klenofyna

klasyczne czy moge sie podszkolic w kolorze wlosach oraz

Polecane posty

o cechach waszych charakterow? jestem poczatkujaca , nie wiem czy mi wychodza kolory wlosow wiec chcialabym sie podszkolic w cechach charakteu oraz dot. kolorow wlosow :) zapraszam chetnych prosze tylko o imie prosze rowniez o wystawienie opini:) ZAZNACZAM POCZATKUJACA jestem :) najpierw 5 pierwszych osob , zobaczymy jak dalej ..

Gość ale co co came one
proszę ? ze co??

Gość ja tez proszeeeeeeeee
agnieszka

[zgłoś do usunięcia] ja tez proszeeeeeeeee agnieszka jestem poczatkujaca i cwicze :) prosze cie o wystawienie opini :) czy sie cos zgadza twoj kolor wlosow to blondy ,jasny blond cechy charakteru jaka jestes : karty pokazaly mi cie jako osobe, ktora lubi ruch , podroze , chocby male , ale tez potrafisz kasic , byc uszczypliwa , i czesto sobie sama utrudniasz zycie , oraz relacje z innymi , potrafisz sie klocic , jesli uwazasz ze masz racje a ktos inny mowi cos innego , bywasz klotliwa , natomiast malo dobrego w tobie , jestes w malej czastce dobra , wiecej pokazujesz tych zlych cech , moze nie bardzo okazujesz uczucia ? a powinnas bo nie jestes zla osobom wiecej optymizmu na przyszlosc , bo potrafisz byc dobra osobom ,ale czesto tego nie okazujesz :( prosze cie napisz czy cos sie zgadza :)

Gość ja tez proszeeeeeeeee
kolor wlosow sie nie zgadza, jestem brunetka;) co do charakteru to zgadza sie fakt, ze jestem klotliwa i lubie miec racje, oraz ze nie okazuje uczuc.natomiast co do ruchu, podrozy i relacji z innymi sie nie zgadza

Hinatka dobra no, Nikusia prosi i wróżbę i wystawię opinię ciebie ukazalo tez jako jasnowlosa moze to byc sredni blond ciemny blond badz mysi :) typ twojej osoby: duzo serdecznosci w tobie , kochasz rozmowy , lubisz byc w ruchu , lubisz zmiany i ty sie zmieniasz , jest osobom pewna siebie , ktora ma tez zyczliwosc dl ainnych tylko ty osadzasz siebie czasami negatywnie nie wierzysz w siebie , bardzo krytykujesz siebie , masz o tego sklonnosci :)

a tez proszeeeeeeeee kolor wlosow sie nie zgadza, jestem brunetka co do charakteru to zgadza sie fakt, ze jestem klotliwa i lubie miec racje, oraz ze nie okazuje uczuc.natomiast co do ruchu, podrozy i relacji z innymi sie nie zgadza ok :D musze wiecej poswiczyc :P wkoncu praktyka czyni mistrza :D dziekuje za opinie :)

Gość NormalnieNieWieeeemmm
moge ja tez poprosić bardzo? justyna na imię mam:)

nie nie, ja mam ciemne włosy :O ogólnie mało się zgadza :O🖐️ a, poza skłonnościami do samokrytycyzmu czasem:classic_cool: i gaduła ze mnie ;] okey, to podszkol się w kolorach włosów ;) a może się pofarbować powinnam? :P

Lateee Kinga twoj kolor wlosow to szatynka wpadajacy w jasny braz :) typ twojej osoby : musisz byc jeszcze mloda osobom ok 18 lat do 20 jestes jeszcze nie dojrzala , naiwna bywasz troche jak dziecko , z drugiej strony potrafisz byc piekielnie powazna oraz pokazac dojrzala twoja osobe , ktora wie czego chce ! czesto natomiast zaprzatasz sobie glowe myslami wszystko analizujesz , a to nie wplywa na ciebie dobrze , sprzeczki tez lubisz :D troche uwolnij swoja glowe od tych mysli i rozmyslan :) prosze napisz twoja opinie jestem poczatkujaca :)

moje imie Dorota wiec o wlosach nie bede pislaa bo nie wychodzi mi :P jestem poczatkujaca i prosze o opinie :) typ twojej osoby : ty tez bywasz jak dziecko wydajesz sie niedojrzala emocjonalnie czasami bywasz naiwna ale na ciebie to mozna pozor brac poniewaz potrafisz byc przebiegla jak lis i chytra:P wiec to moze zmylic :) jestes zamknieta ale zarazem pewna siebie tu mi sie wydaje ze masz dwa oblicza jedno nie winne jak aniol a drugie mozna oczy zrobic strona diableka :D wiec nigdy nie wiadomo co w tobie siedzi i co po tobie mozna sie spodziewac ale masz ladne wnetrze :)

Gość Lateee
Jestem szatynką ale bardzo ciemną, jestem mloda osoba ale mam mniej niz 18 lat haha i lubie wszystko analizować i rozmyslac, czesto jak sobie wszystkiego w głowie nie poukładam chodze jak struta mam jeszcze pytanko:co z chłopakiem który mi sie podoba??powiedz mi cos o mojej przyszlosci w tamtym topiku sie juz wpisywałam na 1 stronie bardzo cie prosze 2 zdania

Gość demi27
i jak? zalapie sie jeszcze?

przypomnę się - justyna:) juz wczesniej pisałam:)

rmalnieNieWieeeemmm moge ja tez poprosić bardzo? justyna na imię mam Justyna o wlosach koloru nie bede pisac bo jakos nie wychodzi mi :( ale opisze ciebie i prosze o opinie :) ja zazn ze jestem poczatkujaca :) typ twojej osoby : jestes osobom promienna chyba czesto sie usmiechasz i jako radosna osobe zapamietuja cie inni :) potrafisz byc serdeczna masz otwarte serce na innych tylko tu tak jak by cie inni wykorzystywali ta twoja dobroc :( ale tez potrafisz byc przebiegla :) bo jestes madra :) i wiesz kiedy to wykorzystac tylko u ciebie tez za duzo sobie wszytsko do glowki bierzesz i rozmyslasz analizujesz , no i taka czesto sie osamotniona czujesz , ale tez potrzebujesz chwili spokoju wytchnienia pobyc samej :)

Gość moje imie Dorota
Dlaczego kolor wlosow Ci nie wychodzi to niewiem bo mam łatwy do określenia. jestem niedojrzala emocjonalnie, ale czy naiwna? raczej nie "mozna pozor brac"-> nie wiem co to znaczy:P przebiegla jak lis- nie do końca chytra-tak zamknieta-tak pewna siebie - nie we wszystkich sytuacjach tu mi sie wydaje ze masz dwa oblicza jedno nie winne jak aniol a drugie mozna oczy zrobic strona diableka wiec nigdy nie wiadomo co w tobie siedzi i co po tobie mozna sie spodziewac -> coś w tym jest ale masz ladne wnetrze-> ciekawe... jakoś nie wydaje mi sie:P

bardzo dziekuje!! Szkoda, ze jednak nie zaryzykowałas z tymi włosami:) Duzo miłych słów o mnie napisałaś, nieskromnością byłoby się zgodzić, jednakże uważam, że masz rację - jestem czesto za dobra dla innych, i ludzie to wykorzystują:( jestem także czesto uśmiechnięta.. oraz czasem przebiegła, z mądrością to sama nie wiem;) Prawdą jest, ze wszystko analizuję i nad wszystkim rozmyślam...i że czuję się samotna.. Wlasciwie wszystko się zgadza! Gratuluję:):):)

Gość demi27
:( a akurat bym psychicznie potrzebowala....

Gość
To może ja też się załapię? Daria

Gość a na drugim swoim watku
juz sie nie udzielasz? dziewczyny dalej tam pisza i czekaja :(