Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAtes

co myslec o tym kiedy chłopak po 2 tygodniach mowi mi ze mnie kocha??

Polecane posty

Gość gdfgdfgfdgf
byc moze tak jest zobaczymy co bedzie czul za 2 miesiace

Gość KAtes
tak! już z dziesięć razy

Gość KAtes
spadaj podszywie. nie nie przespałam sie z nim!!! dopiero 2 tygodnie chodzimy zesoba

Gość KAtes
dlaczego odrazu przeleciec????!!! to jest porzadny chłopak. chodzi mi tylko o to czy mozna tak szybko?? czy cos nie kreci

Gość KAtes
ojciec zawsze mi mowil , ze jak facet ma wór pełen spermy to wtedy wyznaje szybko miłość zresztą wszystko czego tylko zechce mi wyzna

bo żeby kogoś pokochać trzeba czasu po dwóch tygodniach to możesz mu sie tylko podobać napewno cie nie pokochał od razu.

Gość za 2 miesiące też nie bedzie
kochał ja bym 2 lata poczekała

Gość mozna zakochac sie w sekunde
ale z wzajemnoscia, jesli ty tego nie poczulas to nic z tego nie bedzie

Gość klopp
ze traktuje to slowo jak nic nie znaczacy frazes.

Gość hihihehemarta
mi tez powiedzial po 2tyg-ja jemu po 4 mcach wiec nie gadajcie ze nic z tego nie bedzie kurwa na kafe zawsze 1 spiewka albo zostaw go albo uciekaj albo nic z tego nie bedzie co za sfrustrowane idiotki

Gość KAtes
niech gada co chce i tak juz mu nie dam. lecz niestety mu powiem.

Gość hjgfjdgbgjfsd
Nie wiem co myśleć, bo sama jestem w takiej sytuacji:O spotykam się z chłopakiem ponad miesiąc a on już chyba na 2 czy 3 spotkaniu powiedział mi że mnie kocha i mówi do tej pory choć nie często, ale jednak....a ja wtedy czuję się głupio, dziwnie itd. bo przecież nie odpowiem mu że ja też skoro tego nie czuje...w ogóle nie wiem co do niego czuje, bo ani za nim nie tęsknie, ani zbytnio nie myślę:( jedyne co to miło mi isę z nim czas spędza jak jesteśmy razem.

Gość mama niemowlaka
zgadzam się z Ekspertką co do motywów jego wyznania. Mój też tak szybko wyznał mi miłość, później przyznał sie, że chciał mnie szybciej zaciągnąć do łożka, ale tak czy siak okazał się wyjątkowo niedojrzały.

Gość moj chlopak powiedzial mi ze m
mnie kocha po 5 godzinach znajomosci... na pocztaku nie bralam tego na powaznie ale jestesmy razem juz 2 lata to cos w tym musialo byc:]

Gość moj chlopak powiedzial mi ze m
o 21:02 oczywiscie podszyw:]

Gość Ewaldi
hjgfjdgbgjfsd - uwierz mnie, facetowi nie jest tak łatwo i prosto wyrazić uczucie do kobiety , jedyne słowo w języku polskim używane w mowie i piśmie jest 'kocham Cię' - kocham czyli szanuję i wiem że się razem dobrze czujemy , fantastycznie się rozmawia i wspólnie działa :) 'kocham Cię' - słowo klucz, słowo wyświechtane ale "polska języka jest biedna języka" i nie można inaczej powiedzieć , gdybyś usłyszała od faceta , że jest zaangażowany uczuciowo to jak byś się czuła ? nie czujesz do niego nic ale razem w jego towarzystwie dobrze się czujesz :) chyba jesteście na dobrej długiej prostej , tak 3maj

Gość szczęsliwa męzatka od
A ile macie lat? Ja do swojego męża poczułam to "coś" po jakimś miesiącu, a on mówi, że już po kilku spotkaniach wiedział, ze mnie nie wypuści ;) Tylko nie wiedział czy mnie nie speszy jak tak szybko wyzna uczucie... więc wyznał po kilku miesiącach i ja wtedy z ulgą też :) Bo ja w obyciu to taka zimna suka jestem, więc trochę się bał. Ale jesteśmy ze sobą już parę ładnych lat.

Gość hjgfjdgbgjfsd
Wiesz..mój poprzedni facet z którym byłam 4 lata też mi szybko powiedział że mnie kocha, choć po jakimś czasie sam się przyznał że tak na prawdę wtedy nie czuł tego, ale chciał żeby mi było milo z tym że wtedy byliśmy jeszcze gówniarzami... A ten wydaje się być dojrzały, dlatego nie myślałam że tak szybko poleci z takimi "mocnymi" słowami w moim kierunku, bo przez to czuję się już uwiązana do niego...a co jeśli nam nie wyjdzie? Tzn. jeśli ja się nie zaangażuje? Boję się że go skrzywdzę, bo widzę że on jest mną zauroczony, zakochany, a ja jestem tak bezuczuciowa w stosunku do niego:O

Gość tam gadacie
mnie po 4 tygodniach się oświadczył i jesteśmy juz 8 lat po ślubie i jest zawsze dobrze