Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daję mu jeszcze chwilę

Postawiłam wszystko na jedną kartę...

Polecane posty

i chyba przegrałam.Może to i dla mnie lepiej ale...cholera czemu tak boli?

Gość a jaśniej to sie nie da

Gość a może....
a może to właśnie Twoja wygrana? I kolejna szansa?

Gość no dawaj dawaj
co sie stało? napisz dokłądniej

postawiłam warunek - albo przestanie płakać podczas stosunku i weźmie się do porządnej roboty z moim tyłeczkiem ALBO WYNOCHA !!!

Gość 111111111gfcjydeuyd
?????????????????????

podszyw idź spać bo już dawno po dobranocce:P

Gość podszyw podszywem
napisz coś wiecej

Kilka spotkań,on wyjechał i kontakt się urwał.Po kilku miesiącach odnwiliśmy znajomość,niestety tylko przez gg,bo innej możliwości w tej chwili nie ma.Dla mnie ta znajomość jest bardzo ważna.Dla niego...sama nie wiem.Czasami sprawiający wrażenie że mu zależy a za chwilę zimny drań.Znika na kilka dni i nagle strzałki na telefon i dziwne sms-y,oczywiście anonimowe.Wysyłam mu wiadomość i strzelam ze 100 % pewnością,że to on.Pisze mi że próbuje zapomnieć ale nie może zapomnieć.Ja w końcu zaczynam wierzyć że coś dla niego znaczę.I co? Teraz siedzi na innym nr.gg a dla mnie jest niedostępny.Nie wiem co mam myśłeć.Wiem że ktoś go kiedyś bardzo zranił i boi się znów zaufać.Ale jak do cholery mam mu pokazać,że naprawdę mi na nim zależy? Nie mam już sił żeby o to walczyć.Dzisiaj w końcu napisałam mu co o tym myślę.Bez odzewu mimo iż wiem,że siedzi na innym numerze i na pewno przeczytał moje wiadomości.Mam ochotę go zablokować wszędzie,gdzie to tylko możliwe...bo tak będzie dla mnie lepiej.Tylko boję się,że jutro będę tego żałować.

Moim zdaniem powinnaś go zacząć całkiem ignorowac, bo z tego co piszesz wynika, że on po prostu nie traktuje Cię poważnie. Ok, ktoś go zranił, jest nieufny, ale czy, to jest powód, żeby teraz ranić Ciebie i pogrywać jak 10 - letnie dziecko? (bez obrazy dla 10 - latków) Sama przyznaj - pisanie anonimowych smsów, ukrywanie się na innym nr gg... O czym, to świadczy? Że facet po prostu się nieźle bawi. Zerwij z nim kontakt, niech wie co stracił i teraz zacznie się starać, on na pewno czuje się bardzo pewnie, bo wie, że Ci na nim zależy. Pokaż mu, że jesteś szczęśliwa bez jego obecności, to możliwe, że zatęskni i zmieni swoje zachowanie. Jeśli nie - to przynajmniej pozbędziesz się niewłaściwego człowieka w swoim życiu :)