Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekalamcja nicke buuuu

rekalamcjaaa

Polecane posty

hej czy podlega reklamacji wkladaka papierowa ktora mi pękła i odkelila sie od buta i przez to but mi sie rozszedl i zrobil sie luźniejszy nigdy butow ine pralam w pralce tylko co wypralam je reczie io to szczateczka i torche wody z mydlem ;/// przesada buty 250 zl a rozkelily sie jzu po paru noszeniach

Gość Musisz byc idiotka jesli
wiedzialas ze we srodku jest papier i nawilzalas woda z mydlem :o papieru sie nie pierze nawet recznie :o

nie no oki ale ja nie pralam ich w srodku tylko na zew. a ze woda sie tam dostala to nie moja wiona a co byloby gdybym wpadla w kaluze to co tezmam nie chodzic po wodzie a moz emam buty postawic na polce w domu bo maja wkaldki papierowe

Gość kobi brajant
powiedz ze to od potu :)

Gość po co kupujesz buty z papieru
???? za 250 zł :o

hmm tak mi sie wydaje ze to papier taki bardzo zbity ale cos nie wytrzymal dlugo no co butymi sie podobaly i msyalm ze w nich pochodze troche a tu co jedneo wielkie G !!!!! i to ma byc but orginalny

ale to nic podeszwa też sie od kleja bo na przeodze jest lakierek paranoje normlanie

Gość dzisiaj zjadlam makaron
co do reklamacji butow sportowych - raczej ci jej nie uwzglednia, powod podadza taki że: są to buty tylko np. na hale sportową gdzie raczej nie ma kałuż:P albo ze są to buty do uprawiania danego sportu i mozesz w nich chodzic np. max 3 godziny dziennie:) przerabialam to i na 5 reklamacji 1 mi uznali i wymienili obuwie, a 1 naprawili :P ale tak, że sama bym lepiej to zrobilam w domu:P prowizorka i tyle:) ale próbuj moze ci sie uda, wkręcik z potem moze przejdzie:P

hehe że sie w piatek ;p zadyme zrobie jak co ;p moje pierwsze orginalne buty a takie numery szkoda gadac i jak tu sie przekonac do danej marki niediridy hehe jzu chyba le[piej kupic buty za 50 zl i dluzej sie wnich pochodzi hahaah przykre ale prawdziwe

Gość rekalamcja nike buuuu
niby buty przeznaczone na codzienn ha ha ha wiec wiadomo deszce nie deszcz mozna chodzic:P