Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FIACCOLA

POMÓŻCIE!!! NIEPŁODNOŚĆ, OCEAN PIENIĘDZY , BEZDUSZNOŚĆ LEKARZY

Polecane posty

Gość FIACCOLA

Witam wszystkich, piszę, ponieważ jestem w depresji w zwiazku z bezskutecznym leczeniem nieplodności. Wydałam ocean pieniedzy na bezdusznych naciagaczy zwanych lekarzami ,profesorami etc. Po kilku latach spłacam kredyty, które zaciagnełam żeby opłacic leczenie. Niestety upragnionego dziecka nadal nie mam . Pomóżcie mi w znalezieniu kompetentnego lekarza z dziedziny nieplodności,który potrafi leczyć!!!

teraz pytanie-skĄd jesteś!! lekarzy wyszukuj tylko poprzez portal znanylekarz.pl. Masz tam wiarygodne komentarze,oceny i punktcje!! Znam cudownego lekarza z Katowic.Jak jesteś ze Śląska podam Ci adres.

Gość FIACCOLA
niestety jestem z Lublina :(

Poszukaj w portalu znanylekarz.pl -oceny i komentarze! A może warto pojechać wiele km do świetnego lekarza? Ja też niestety mam do Katowic daleko,ale jeżdżę tam,gdyż ten lekarz od razu postawił u mnie trafną diagnozę i jestem 2 tygodnie po operacji:)

Gość tralalallaaaaaaaa
powiedz ile masz lat i ile sie juz starasz? i co jest przyczyną bezplodnosci?

Gość FIACCOLA
Mam 33 lata i staram się ponad 4

Gość FIACCOLA
własnie problem w tym że żaden lekarz nie potrafił do tej pory konkretnie ustalic tej przyczyny. Z badań wynika że nie powinnam miec problemu z płodnością, a jednak tyle tal mineło i nic. Lekarze swoimi probami rozlegulowali mi cykl, teraz mam problemy z owulacją

Fiaccola wejdz na temat- nieplodnosc?? tam laski poobskakiwaly kliniki niektore po latach staran zaszly w ciaze, moze ci to pomoze?