Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cherry Merry

Przyjaciółka/przyjaciel - trudno mieć ?

Polecane posty

Gość Cherry Merry

A więc tak, gdy byłam młodsza miałam dwie przyjaciółki, znam je już z 8 lat, w pewnym momencie, zaczęło się pomiędzy nami psuć i każda poszła w swoją stronę. Znalazła swoje towarzystwo itd. Miałam, a w sumie jeszcze mam przyjaciółkę, którą znam 8 lat i po prostu rozumiemy się bez słów i zawsze mamy pełno tematów do rozmów i pełno pomysłów. Niestety wyjechała i nie widujemy się za często. Teraz znalazłam nowe towarzystwo, nie znam ich nawet rok, Tylko, że wszyscy kogoś mają, a ja jestem sama. J ma W, A ma Z, J ma A, P ma K, A ma D, H ma K etc.. A ja ? No ja mam K.. Mojego chłopaka, ale tak to mi brakuje takiej przyjaciółki. Mam taką w klasie i też się dogadujemy, znamy się od podstawówki, ale ona ma też inne towarzystwo itd. Dzisiaj sobie tak rozmawialiśmy i te moje kumpele stwierdziły, że ja tak się tylko obracam w tym towarzystwie i że nie mam przyjaciółki jako jedyna. Hmm... Teraz tak sobie nad tym myślę i mi to nie daje spokoju trochę:P a i dodam, że mam 14 lat. One mi mówiły, żebym sobie znalazła przyjaciółkę. No ale to nie jest tak przecież. Przyjaciółka się znajduje sama a nie. nie chcę na siłę szukać. to by nawet sensu nie miało.

Gość Cherry Merry
rucham kota szczoteczką do zębów :)

Gość Cherry Merry
Nie wiesz? Długopisem... Tylko, że ja się tym przejęłam trochę, że nie mam przyjaciółki:P Czuję się w tym gronie taka trochę samotna...

Gość Cherry Merry
Ktoś się wypowie?:P

Gość Jarosław Psikutas
W życiu są prawdziwi wrogowie i fałszywi przyjaciele. Umiesz liczyć? Licz na siebie :P

Gość Cherry Merry
Ale żeście się rozpisalii!!! Hoho!!

Gość Robson03082005
Będę Twoim przyjacielem jeśli będziesz mi robić lodziki przy każdej okazji :)