Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka jaka ja20

JAK PRZEKONAĆ CHŁOPAKA ŻEBY POSZEDŁ NA PRAWO JAZDY

Polecane posty

Gość nie osmieszaj sie panno
Mozna znaleźć taką gdzie jazda nie jest konieczna. Ale bardzo mnie interesuje np sprawne dowiezienie mego synka do poradni różnego rodzaju. Sama rusz dupe i wsiadz do samochodu. Dlaczego takie laski nie wezma pod uwage, ze np maz moze odejsc,zostawic sama kobiete z dzieckiem..i co wtedy? Co wtedy droga panno? Przede wszystkim kobieta powinna byc samodzielna.

Gość nie cierpie swietych krow
Najbardziej wkurwiajace sa kobiety ktore robia z facetow pnatoflarzy. Przykladowo dziecko zachorowalo..ta zamaist dupe ruszyc, zamowic taxe..to ciagnie meza z 2 konca miasta aby ja podwiozl do lekarza!Niewazne, ze on leci z wywieszonym jezorem, ublagaL SZEFAO PRZERWE, nie zjadl sniadania...leciiiiiiiiiii na zlamanie karku na wezwanie leniwej krowy. Albo kobieta ktora sama nie posiada prawka, robi awantury mezowi o brak prawka i zdaje sie na laske wszystkich..

Gość kozak bez prawka
sama rusze dupe i woz swojego synka do poradni. nie zamierzam robic prawka po to by wozic nieswojego bachora do jakiejs poradni. prawko mi nie jest potrzebne, wygladam jak twardziel i z niejedna kobieta juz spalem. a laski, ktore leca na prawko to glupie cipy

Gość kozak bez prawka
splodzilas bachora z jakims kolesiem to sama z nim jezdzij do lekarza, a jak jakis facet nowy cie z dzieckiem zechce to go caluj po nogach i dziekuj mu, ze w ogole cie zechcial, nawet nie majac prawka

do nie cierpie świętych krów'' -jak facet gówno zarabia to skąd żona ma mieć na taxi? a po drugie dziecko i obowiązki z nim związane są zarówno obowiązkami męża jak i żony?czy nie??????

Gość marychna
Dla mnie dorosły facet, który nie chce robic prawa jazdy, to jakiś dziwoląg. To tak jakby planować "będę lekarzem, w polsce, u siebie, po co mi angielski?". Jak ktoś jest rozgarnięty, chłonny, chce mieć otwarte różne możliwości, to zależy mu na tym, żeby znać języki, żeby umieć obslużyc komputer, żeby miec jakąś koordynacje ruchową, znac jakieś sporty - i mieć prawo jazdy. A takie elementy, co sobie kalkulacje przeprowadzają, czy większe są straty, czy zyski z posiadania prawa jazdy - to nieudacznicy, sorry. Nie trzeba jeździć, nie trzeba mieć samochodu, jak się nie chce - ale MIEĆ MOZLIWOŚĆ. Jak kiedyś żony was bedą woziły na wakacje samochodami - nie będzie wam wstyd? Albo żona będzie musiała taksówkę zamówić, bo ma męża niezdarę, co prawa jazdy nie ma - albo sama sie zawiezie, albo SĄSIAD ją zawiezie. Oglądałam ostatnio program w niemieckim tv, gdzie kobitka w pewnym momencie mówi do nowopoznanego faceta "jeździłam z rodzicami w rózne miejsca, ale tylko tam, gdzie się mówi po niemiecku, bo nie znamy angielskiego". I to jest podobny przypadek.

Gość kozak bez prawka
ja wole wydawac pieniadze na tatuaze i suplementy na silownie, niz dodatkowo utrzymywac auto. moja kobieta ma i nam to styka

Gość kozak bez prawka
prawko planuje zrobic kiedys, ale i tak pewnie moja zona bedzie jezdzic, bo ze mnie dobrego kierowcy nie ma. a nie jeden bez prawka to leszcz 160 cm 40 kg wagi majacy wloski na glowie obciete jak ministrant i dostalby ode mnie po mordzie w lokalu i stracil wszystkie zeby

Gość kozak bez prawka
mam piekna kobiete, mimo ze nie mam prawka, a co po prawku niektorym jak i tak sa prawiczkami, a ja bez prawka z niejedna spalem

"za to mam mase tatuazy, chodze na silownie i jestem przypakowany, leb gole na lyso, umiem sie bic, sporo imprezuje, mam skonczone studia fajna prace, mam fajnych, groznych kumpli, wspaniala dziewczyne" "nie jeden bez prawka to leszcz 160 cm 40 kg wagi majacy wloski na glowie obciete jak ministrant i dostalby ode mnie po mordzie w lokalu i stracil wszystkie zeby" "prawko mi nie jest potrzebne, wygladam jak twardziel i z niejedna kobieta juz spalem. " sorry, nie mam nic do Ciebie, na sprawę prawka mamy podobny pogląd, ale z tych wszystkich rzeczy do dowartościowywania siebie nadają się tylko studia, praca i dziewczyna. reszta to takie "odrobinę" neidojrzałe podejście...

Gość prawko to podstawa u faceta

Gość kozak bez prawka
a mi bez prawka dobrze i zdania nie zmienie

Gość widać właśnie jak ci dobrze
włosy zgoliłes chyba razem z mózgiem. Żalisz się i tutaj i na swoim topiku, rzucasz jadem i wywyższasz się, że możesz dac po mordzie komus kto ma 140 cm?? Takiemu to i JA potrafiabym dowalić, pytanie PO CO?? Dasz takiemu po gebie i lepiej sie poczujesz ześ nieudacznik?? Gorzej jak ci taki czmychnie do swojej furki i odjedzie, wtedy jedyne co ci zostanie to siup na rower i gonitwa.

Gość kozak bez prawka
pisze specjalnie tak, bo smieszy mnie, ze dla kobiety facet bez prawka nie jest niemeski. ja prawka nie mam i za meskiego sie uwazam

Gość
Prawko to podstawa u faceta ja mojemu chyba z dwa lata trułam wreszcie robi

Gość adfghgfdsa
A ja mam takie pytanie jeszcze do autorki topiku - skoro tak nalegasz zeby Twoj facet zrobil prawo jazdy i uwazasz go za tchorza to.. sama masz prawko zeby dac mu dobry przyklad? :>

Gość kozak bez prawka
jaka podstawa? to juz inne rzeczy sie nie licza?

Mi w sobotę taki mistrzunio 18 letni kierownicy ze stażem za kółkiem 3 miesiące skasował samochód. Pomylił mu się hamulec z gazem. Dziękuję Bogu że nic większego mi się nie stało. NIE KAŻDY SIĘ NADAJE DO JAZDY! WIĘC NIE ZMUSZAJCIE INNYCH ŻEBY ROBILI PRAWKA!!

Gość to po co mu
samochod dawales/dawalas?

Gość marychna
Każdy kiedyś zaczynał. Ja niby egzamin zdałam za pierwszym razem jak po maśle, ale i tak czułam sie niepewnie. I jeździłam 40 km/h, bo się bałam, że zrobie jakiś błąd i kogoś zabiję. A ten twój przypadek akurat nie uważał, że źle jeździ no i spowodował wypadek. Zdarza się. Po to sie ubezpiecza samochody - bo wypadek zawsze może sie zdarzyć. Tak samo dobrze mógł w ciebie wjechać facet jeżdżący od 30 lat - i tym razem na gazie

Gość kozak bez prawka
wy kobiety czasem myslcie i nie robcie z braku prawka jakiejs wielkiej tragedii

Gość jaka jaka ja20
adfghgfdsa tak ma prawo jazdy, pisalam juz o tym na poczatku watku. kozak bez prawka - dla ciebie miernikem meskosci jest ilosc zaliczonych panienek, tatuazy ilosc lyknietej mety na porost bicepsa? no jak dla mnie to nie są to jakies wyjatkowe osiągnięcia życiowe..coz kazdy ma inne priorytety, jeden chce skonczyc weterynarie, jeden budownictwo a jeszcze inny chce kolekcjonowac tatuaze

Gość do kozaka bez prawka
Człowieku jesteś beznadziejny.

Gość kozak bez prawka
skonczylem studia, dobrze zarabiam, priorytety zyciowe mam ok, a kobietom lubie sie podobac, bo jak w kims kobiety nie widza mezczyzny, to moze byc nawet premierem, a nie byc szczesliwym

Gość kozak bez prawka
dobijaja mnie wspolczesne kobiety, ktore wartosc czlowieka mierza prawem jazdy