Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żabka00

Potrzebuję 250 zł do 16 października na spłatę kredytu

Polecane posty

Gość innnaaleinna
do autorki --pżcoła dobrze ci radzi, zaopiekuj się czyimś dzieckiem, będziesz w domu ze swoim dzieckiem i zarobisz, poza tym nie daj sobie wmówić, że masz męża z mgr na papierku , bo wiemy jaki jest nasz świat, teraz rządzą znajomości i układy...ciężko się przebić...pozdrawiam i życzę zmiany na lepsze

Gość oszolomom religijnym
pewnie wpadlam to dziecko urodze. wpadne drugi raz to tez urodze itd. siedzisz w domu to chociaz bys sie pisac poprawnie nauczyla jak maz tak samo bystry to do smierci bedzie pracowal za 1500zl wiec lepiej zmiencie mieszkanie na mniejsze a to wynajmijcie na dobry poczatek. co za ciemnota.lepiej bylo jendnak tego dziecka nie rodzic skoro bedzie mialo takie geny.

Gość perełka taka sobie
drogi gryzaczku nie pisze tego z ekscytacja bynajmniej nie płacze na forum bo tu nikt mi finansowo nie pomoże ani nie doradzi wiec napisałam dziewczynie gdzie moze szukac ewentualnej pomocy skoro takowej potrzebuje ,a to że teraz z reguły trudno wy żyć z marnych pensji wiec trzeba korzystać z kąd sie da . i jak cie to interesuje to nie zastanawiam sie nad kolejnym dzieckiem mam dwoje 16L i 2 latka,mam normalna rodzine i brak pieniedzy nie zmusił nas do rozpadu małzenstwa wrecz przeciwnie OJ chyba mało wiesz o życiu!

Perełko z takimi ludzmi nie ma co dyskutować - pamiętajcie każdemu w życiu noga się może powinąć bez względu na to czy ma mgr,dr,czy cos tam jeszcze. Ten kto ma, nie zrozumie tego co nie ma.

Gość perełka taka sobie
masz rację z burakami nie ma co dyskutować najpierw niech pozna życie żeby sie wypowiadać na ten temat bo nie wiadomo kiedy będzie zbierał/zbierała pod kościołem na chleb czego nikomu nie życzę.

Gość perełka taka sobie
dobranoc.

Gość pscela
bardzo przepraszam ale mam bardzo ważny komunikat , otóż poszukuję kobiety do sprzątania mojego kibla i potrzebuję pilnie hydraulika , stary kibel przedwojenny kilka minut temu pękł chyba ze starość , potrzebuję wymienić kibel na nowy i przy okazji może ktoś ze mną wniesie na II piętro pianino i harmonia również gra

Gość sratata
kurcze mam ten sam problem :(

Gość sratata
mąż stracił prace, ja nie pracuje od 2 lat kiepsko to widze

Gość sratata
a rachunki do zapłacenia rosną

Gość 007Luiza
Szesnasty już pojutrze :P

Elwiszyje- a czy ja tu coś takiego napisałam, że licze na to, że ktoś mi przeleje 1500zl?? Naucz się najpierw czytać ze zrozumieniem, a później pisz... no chyba, że Ty jesteś taka chojna i chcesz mi przelać, to prosze bardzo, nie obrażę się...:P ................................................................. Eestetyka- Ty Idiotko, też chyba nie umiesz czytać... nic nie napisałam takiego, że mój mąż w zawodzie pracuje, tylko napisałam, że ma magistra z wykształcenia, a pracuje w innej firmie na produkcji za marne 1500 zł. A zresztą co Ty za brednie wypisujesz, że mój mąż jest magistrem, a jest głąbem. To Ty nim jesteś skoro takie głupoty wypisujesz. On szuka wszędzie pracy i non stop wysyła maile z CV ale wogóle nie dają odpowiedzi, a po jedno w dzisiejszych czasach już tak niestety jest, że jak nie masz znajomości, to nigdzie dobrej pracy nie dostaniesz .................................................................. gryzak- przestań wypisywać takie głupoty o rozstaniu bo już mnie szlak trafia jak, to czytam!!!! .................................................................. perełka taka sobie- dostajemy co miesiąć rodzinne 49 zł, ale to jest jałmużna... ................................................................... pżcoła-z tym ogłoszeniem jako opiekunka, to raczej nie jest dobry pomysł, bo mam 1 dziecko 2letnie i przy nim mam sporo roboty, wtedy wogóle już nic w domu nie zrobię bo będę zalatana jak pies. .................................................................... innnaaleinna- Twój nick pasuje do Ciebie, bo widzę że potrafisz zrozumieć, że w dzisiejszych czasach jest naprawdę ciężko i żeby się przebić, to trzeba mieć układy, plecy, a mój mąż niestety nie ma żadnych dobrych znajomości i w tym właśnie jest problem :( Dziękuję Ci Kochana za zrozumienie ;) ................................................................... do tej głupiej kwoki co napisała o 23:55- współczuje Twojej matce, że ma tak głupkowate dziecko jak Ty, powinna Cię przy urodzeniu odrazu utopić w studni, albo odciąć głowę i do szyi naszczać. Brak mi słów na takich ludzi jak Ty!

Jezus Gonzales de Ramirez- No fakt, trochę pojechałam:classic_cool: ja potrafię przymknąć oko na niektóre sprawy, ale jak już mnie ktoś na prawdę zdenerwuje, to lepiej się bać :P ;)

Gość innnaaleinna
Zabko daj znać jak twoja sytuacja??? poradziłaś sobie z ta ratą?trzymam za ciebie kciuki