Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erykkkkkkk

Do kobiet

Polecane posty

Gość Erykkkkkkk

Co chciałybyscie dostac na imieniny za 100-150zł? Mam problem bo nie wiem co kupic zonie zeby sie cieszyła. Ona ma 25lat Pomocy

Gość ładna bielizna
i powiedz ze chciałbyś ją w niej zobaczyć :)

Gość Erykkkkkkk
Lubi dobre kosmetyki. Własnie sie pobralismy i urzadza nowe mieszkanie obecnie nie pracuje ale jest pracownikiem socjalnym. czyta Janusza Wisniewskiego ale nie wiem co czytała a co nie wiec ksiazka odpada. bielizna odpada bo nie znam sie na tym i Ona zawsze musi przymierzyc bo ma duzy biust i nie wszystko pasuje.

w życiu nie chciałabym płyty * Biżuteria (ktoś wspominał o Aparcie- tam za 200 zł nic się nie kupi poza tym to firma za bardzo przereklamowana; jest wiele innych tańszych jubilerów i sklepów z bardzo ładnymi złomikami niezłotymi:) ) * SPA (za 200 zł się nie poszaleje za bardzo... jakiś mały masażyk się za to wykupi+ oczyszczanie może...) * kolacja przy świecach w ekskluzywnej restauracji * perfumy

mówiłam o srebrnej biżuterii i do tej kwoty można kupić ładny naszyjnik. Co to SPA to chociażby czekolada i masaż. Wiadomo że dnia tam nie spędzi, ale dla mnie taka chwila relaksu była by miła.

Ja nie chciałabym dostać pieniędzy na imieniny/urodziny, Nawet najmniejszy prezent od tej ukochanej osoby jest wazny, osobisty, z miłości, pokazuje, że komuś zalezy an nas, zę sie stara. A pieniadze.... Tojest takie bezosobowe, bez wyrazu... Masz, kup coś sobie :O Wolałabym dostać kwiaty, nawet jedna rózę, niz kase. ps. Tak samo nigdy nie dawaj kobiecie z okazji jej święta zestawu garnków, patelni, czy zcegoś tam do domu :O

Gość No ja jestem za jakąś
ładna bransoletką. Tylko musisz być zorientowany czy nosi złoto czy srebro (bo to ważne) i czy ma chuda rękę czy raczej nie.

Gość a moim zdaniem to
SPA jest do kitu. To prezent tylko wtedy, gdy ktoś na serio lubi takie rzeczy, albo wspominał, że chce. Ja sama sobie kupiłam ostatnio mnóstwo biżuterii, właśnie w aparcie, ale co kto woli. Biżuteria fajna rzecz :D

a moim zdaniem to- ja z kolei nie lubie bizuterii. nosze jedynie obraczke, pierśionek zareczynowy i kolczyki, wiec dla mnie nie byłby to trafiony prezent. Dla każdego co innego ;)

Gość Mi sie SPA i Apart zle kojarza
Spa - pseudoregeneacyjne zabiegi czy wczasy dla osob ktore na codzien o siebie nie dosc dbaja, bo sa zabiegane, a potem kupuja chlam pod etykieta luxu Apart - zx wyjatkiem bizuterii z naszymi polskimi bursztynami, ktora ostatnio widzialam i jest znosna, to chlam, kicz, tandeta, bezguscie i shit, tez pod mianem luxusu... dla ludzi bez gustu, ktore nabieraja sie na "marke"... wole zamowic cos naprawde oryginalnego u jubilera, a i u artystow mozna czasem cos ciekawego dorwac nawet za te 100, 150 zl i przynajmniej nie jest to bizuteria ktora maja wszyscy... Spa i Apart - tylko dla bardzo malo kreatywnych :o ...

Mi się spa a co dla tych kreatywnych ? bo chętnie się dowiem. Poza tym mówię o jakimś masażu a nie szorowaniu brudu, masażu sobie sama nie zrobisz nawet jeśli bardzo o siebie dbasz!

Gość Apart jest dla wyznawców tvnu
Ja bym się ucieszyła z całego dnia spedzonego z moim mężem :) Śniadanie do łóżka, spacer, kawa i ciastko w jakiejś kawiarence przytulnej, wspólne gotowanie obiadu/kolacji, dobre wino. No, może mógłby kupić kwiatek jakiś skromny ;)

Gość A dla tych kreatywnych
bizuteria kupiona nie na ostatnia chwile, a chocby i wyszperana z miloscia na bazarku (czasem trafiaja sie cuda) Cos, co trafia celnie w zainteresowania drugiej osoby Zwykle wyjscie do restauracji, ale w ciekawej oprawie (np. ja pojechalam do faceta do pracy, bez zapowiedzenia, kazalam mu zamknac oczy i wywiozlam na drugi koniec miasta do restauracji, w ktorej dania jadlo sie po ciemku :P Kolezance z kolei z jakiejs okazji zamowiono orkiestre do pracy (za zgoda szefa :D) Portret olejny Kalendarz ze zdjeciami zbieranymi przez dluzszy czas, zaprojektowany specjalnie dla obdarowanego Zestaw papeterii, wizytowek Wlasnorecznie uszyta koszula Kolacja w domu przy swiecach (zwalniamy sie z pracy i na wieczor nie do poznania zmieniamy wystroj pokoju) Pomyslow jest MNOSTWO ale cierpne, jak slysze Apart i SPA :( Jest tyle fajnej bizuterii, np Izy Malczyk (ale mozna znalezc tansza) i tyle interesujacych mozliwosci wyjazdu :o

a dla tych kreatywnych ja osobiście nie lubię takiej bazarkowej biżuterii lubię klasyczne i proste srebro i takie jest w aparcie. Dostałam foto książkę i to mnie ucieszyło. Nie chciałabym orkiestry w pracy... na kolację mogę iśc nie tylko z okazji urodzin... ale ile ludzi tyle gustów :)