Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koloratka0000

wynagrodzenie dla niani

Polecane posty

Witam jestem tu 1 raz. mam ogromna prosbe do forumowiczek, otoz jestem studentka studiujaca zaocznie i trafila mi sie mozliwosc opieki nad dziecmi, poniewaz bardzo lubie male dzieci i spedzanie z nimi czasu, mysle ze one tez lubia ze mna sie bawic i przebywac;) postanowilam skorzystac z okazji...chodzi o opieke nad 2 blizniakow, wiek 2.5 roku w wymiarze 5 godzin dziennie, od pon do pt. jakie wynagrodzenie powinnam za nie wziasc? zeby nie przesadzic.. ani za duzo , ani za malo. Mieszkam 5 km pod miastem liczacym 200 tys mieszkancow. Do dzieciakow mam doslownie pare domow.. pomozcie prosze. z Gory dziekuje:)

Gość niania groza
100 zł na tydzień

Gość xxxxxxx111xxxxxxx
To zależy co będziesz przy nich robiła? Czy będziesz z nimi zostawała sama, czy w towarzystwie jednego z rodziców.?

bede z nimi sama przez te 5 godzin, a po 5 godzinach jedno z rodzicow juz bedzie:) nic poza opieka nad nimi tzn sprztaanie ani nic takiego nie wchodzi w gre:) tylko czas poswiecony dla nich, spacery, karmienie, zabawa, bajki itd:)

Gość xxxxxxx111xxxxxxx
Ja mam bliźniaki 1,5 roczne i też mam panią do pomocy. Z tym, że moja niania sama wychodzi tylko na spacery wózkiem, lub zostaje z nimi sama, gdy ja mam coś do załatwienia, poza tymi wyjątkami ja jestem obecna. Bo na placu zabaw nie dałaby rady dopilnować, żeby nie porobili sobie krzywdy, to samo podczas zabawy koło domu czy na spacerze bez wózka. Przychodzi na 4 godziny pn-pt i dostaje 5zł/h. Więc skoro Ty masz zostawać z nimi sama to wydaje mi się, że twoje wynagrodzenie powinno być większe.

Gość nnniania
Moją kilkuletnią karierę niani zakończyłam rok temu. Wtedy zarabiałam 10 zł/h. Praca w Krakowie, pod opieką miałam 2-letniego chłopca, którego pokochałam jak swojego ;) Chodziłam z nim na dłuuuugie spacery, praktycznie codziennie cały czas spędzaliśmy poza domem, niezależnie od pogody... Żadnego sprzątania w domu, żadnego gotowania itp.

Gość ckbjbvkd
za dwójke to chyba 7/8 zł na h tak optymalnie

Gość jacobs
Wejdz niżej na nianie,sprzatanie etc.tam się wszystkiego dowiesz