Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciepłoluuuubnaa

kim są podszywacze??

Polecane posty

Gość ciepłoluuuubnaa

Tak się zastanawiam kim są osoby które podszywają się pod innych na tym forum.. Według mnie to jacyś żałośni ćwierćinteligenci. Trzeba być kompletnym debilem i mieć smutne, nieciekawe życie by rozrywką i przyjemnością było podszywanie się pod innych.. Teraz pewnie też będzie lawina "podszyw"...:) Weźcie się ludzie za jakąś prace, do szkoły idźcie, nie wiem, COKOLWIEK, ale zróbcie coś z sobą, bo Wasze życie musi być straszliiwie żałosne!!

Gość podszywy to prawiczki
ktorych nikt nie chce

Gość hahahalala
:) prawiczki i tłuściochy:) najgorsze są podszywy w tematach, w których ludzie proszą o pomoc w naprawdę poważnych problemach i oczekują jakiejś rady.. a tu jakis podszyw ma radochę z podszywania:) żenada

Gość ciepłoluuuubnaa
znajdzcie sobie hobby ja na przykład klaszczę wargami sromowymi w takt chorału gregoriańskiego-mam zainteresowania i temat do rozmów ze znajomymi,a wy czym się możecie pochwalić?? jakimś ćwierćinteligentnym podszywem....

ale nie mozna miec o to do nich pretensji bycie prawiczkiem w wieku 20-lat to duze obciazenie psychiczne znalam kolesia ktory powiesil sie z tego powodu, wiec te podszywy traktuje z przymruzeniem oka

marzę o tym by móc z dokumentach móc wpisywać zawod-"moderator kafeterii-dział życie ertyczne"-na pewno polepszyło by się moje życie seksualne

Gość ciepłooluuubna
oo widzę że jakiegoś podszywa zabolało:) wasze wypowiedzi wręcz "kipią" prostackimi, wiejskimi tekstami dotyczącymi (to wasza wspólna cecha) kwestii erotycznych itd no tak, tego się można było spodziewać- tłuściochy, prawiczki, obleśni faceci, którzy za seks... mogą tylko zapłacić.

Gość ciepłoluuuubnaa
o proszę pierwszy durny podszyw... a ty "podszywy o prawiczki" sorry nie rozumiem -co ma piernik do wiatraka to temat o podszywach a nie o preferencjach zawodowych moderatorko od 7-boleści :O

to akurat cienki podszyw, postaraj sie troche

Gość podszywaniec
So...this is a WAR

Gość cieplooluubna
ale sprawiłam wam przyjemność tym postem :) rozkręciliście się co nie miara- moje były tylko dwa posty:) nie trzeba zapewne wskazywać które, bo wasz, drodzy podszywacze, porażający intelekt wyczuwa się na kilometr:)

Gość dany decoy
patrzę, że mój post wyjebano, nara, sram na tą waszą debilną zabawę, ćwoki