Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atram*******

Czy tak mozna ?

Polecane posty

Gość atram*******

Dzisiaj siedziałam sobie z koleżanka na przystanku było trochę po 20. I podjechała policja. Spisali nas i powiedzieli ze to tak dla kontroli bo dużo młodzieży ucieka z domu. Ja mam 17 lat koleżanka 19 siedziałyśmy na przystanku na naszej ulicy za przeciwko był mój dom. Pokazywałam ze tam mieszkam ale i tak nas spisali bo teraz dużo młodzieży z domu ucieka... Ja jadłam jabłko a kiedy wstałam z ławki żeby wywalić ogryzek oni od razu do mnie gdzie pani idzie ? Strasznie się czułam za nic zostałam spisana i niby tylko tak dla sprawdzenia naszych danych ( i sprawdzali je przez te Cb radio podawali ) ale już będę w ich rejestrze prawda ?

Gość lagrenil
statystyki muszą sobie poprawić. Ale tak swoją drogą to jakaś kurwa paranoja;|

Gość nigdzie nie bedziesz
Tak, policjant ma prawo wylegitymowac obywatela kiedy mu sie podoba i nie musi sie w cale tlumaczyc po co. Teraz to policja zla, ale jakby ci ktos na przystanku walnal w czerep to bys pisala "A gdzie byla policja".

Gość atram*******
Wy ludzie to macie nie równo ja się tylko spytałam czy ja coś mowię ze źle ? Pierwszy raz zostałam spisana za to ze siedziałam i chciałam zapytać a tu już krytyka

Gość atram*******
wszystko przez moja kolezanke, bez majtek z rozkraczonymi nogami na lawce przystankowej siedziala obok mnie

Gość nie przejmuj się to nic takieg
może akurat kogoś szukali, nie muszą Ci mówić po co Cię legitymują..nie masz się czym martwić :)

Gość atram*******
ale mnie zanotowali a ja z kolezanka skok planujemy

nie sa przepisywane ale jesli np cos w danej okolicy sie stalo w podobnym czasie to moga miec przeslanki moich kumpli w ciagu 1,5 godziny spisali kiedys 3 razy w nocy :P a poza tym oni musza spisywac podczas pracy iles rtam osob

Gość atram*******
Z tymi gaciami i z tym skokiem to nie ja ;/ głupi oj głupi ludzie są na tym świecie ;/ Dzieki wam ;* Uciekam jak by kto się za mnie podawał to nie ja mnie juz tu nie ma dowiedziałam się co chciałam Papa