Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakośctak smutno

mój chłopak się ze mną nie kocha....

Polecane posty

Gość jakośctak smutno
w zasadzie on nigdy nie miał "fioła " na punkcie seksu ale z każdym miesiącem jest coraz gorzej. A źlejest od dwóch tyg ale to tak że juz tydzień nic...a on śpi

Gość jakośctak smutno
no to się stało, jak mu włożyłam do pupy palce podczas seksu, bo czytałam, że to na prostatę dobrze i w ogóle przyjemne i on sie wtedy znerwił :(

Gość jakośctak smutno
Rozklapiocha przedłonowa na klate to mogę przyjąc takie bezmózgi jak ty:)

Gość poprostu ma wstręt
do grubych bab, ale pociągasz go intelektualniue;-)

Gość jakośctak smutno
hmmmm raczej bym o sobie powiedziała że jestem głupia a nie gruba ale spoko moge spaść na wadze żaden problem

Gość 8mila
dziwnie jakos.chyba ma jakis problem,bo domyslam sie jestescie mlodzi a faceci wtedy wlasnie bardzo sie tym interesuja.........ze tak powiem

Gość jakośctak smutno
mamy po 26 lat... wiem że dziwne i nie wiem jak sobie z tym poradzić

Gość 8mila
moze sprobo pogadac z nim ,ze se martwisz tylko na spokojnie bez naciskania ale powiedz,ze masz prawo wiedziec,bo to tez odbija sie na tobie i nie wiesz co myslec.poprostu tak mu powiedz.bo takie rozmyslanie na zdrowie ci nie wyjdzie.cos jest nie tak,nic nie dzieje bez przyczyny.moze cos czego sie wstydzi

Gość jakośctak smutno
ale już romawialiśmy i na spokojnie i z płaczem i się obrażałam...na wszelkie sposoby próbowałam i nic on twierdzi że nie musi tak często jak ja i tyle czy to możliwe?

Gość messer tryt
zrób taki numer odwróć sytuację zacznij tak: wiesz, czuję się głupio, czuję się winna, robię coś złego, robię ci krzywdę nie uprawiamy seksu i ja widzę jak ty się męczysz wiem, że ciebie nie pociągam wiem, że masz swoje potrzeby jak każdy mężczyzna i ja także mam ale nie potrafię cię rozpalić, czy czegoś mi brakuje? możesz jeszcze wykonać wersję hard core a mianowicie: wiesz, czuję się głupio, czuję się winna, robię coś złego, robię ci krzywdę nie uprawiamy seksu i ja widzę jak ty się męczysz ale ja nie mogę, nie potrafię tego robić z tobą, mam taki specyficzny powód (zobacz czy wzbudzisz w nim ciekawość!) jestem lesbijką

Gość 8mila
mozliwe i dlatego sie moze nie przejmuj.poczekaj cierpliwie.nic pierwsza nie zaczynaj,poczekaj az on zacznie.pozniej pomys w jakich okolicznosciach mu sie zebralo,oze po jakims zdarzeniu,musisz obserwowac w jakich sytuacjach itd

Gość 8mila
ja nie podzielam tej rady,nie wydaje mi sie dobra,moze go tylko sfrustrowac

Gość jakośctak smutno
chyba wypróbuję tą pierwszą wersję:) dziękuję :) on musi być wypoczęty na maksa czyli wyspany a przespać musi co najmniej 9 godzin.rano nie bo praca ,wieczorem nie bo zmęczony w week nie bo zawsze mamy intensywny dzień i tak w kółko...

Gość jakośctak smutno
jak raz ale szczerze poczułam się winna i mu powiedziałam o tym i rozmawialiśmy długo to płakał ze z Nim jest coś nie tak i że nie umie sobie z tym poradzić...ale co jest nie tak? nie wiem...

Gość speedster
już dawno odkryto, że ludzie mają rozmaite temperamenty seksualne również tak niski jak u Twojego faceta na to generalnie nie ma rady niby można coś tam stosować ale piorunujących efektów nie będzie najlepiej jak trafi swój na swego

Gość 8mila
nie przejmuj sie,moze ma poprostu taki okres,mi sie tez nie zawsze chce a jest ok.czasami poprostu .moze czyms sie martwi i nie potrafi sie rozluznic.ma poczucie winy

Gość DD:)
Jestem ze swoim od 7 lat i teraz tez mamy taki kryzys zreszta mamy go co jakis czas :/

Gość DD:)
Kocham go bardzo ale mam swoje potrzeby ,nudzi mi się zadawalanie siebie samej i w sumie na początku to mi jakoś przeszkadzało ale teraz już nie spinam się tylko czekam cierpliwie aż wróci mój ogier ...