Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakośctak smutno

mój chłopak się ze mną nie kocha....

Polecane posty

Gość jakośctak smutno

nie wiem czemu...

Gość 8mila
a moze wiecej szczegolow???????? np.ile razem jestescie ,od kiedy itd rozwin troche ,bo ciezko sie cokolwiek wypowiedziec

Gość jakośctak smutno
ponad rok mieszkamy razem tez rok oprócz tego jednego problemu wszystko inne jest porostu super,da o mnie,zasypuje komplementami,prezencikami,szykuje sniadanie do pracy ,szkoły,pisze esemesy... nie wiem o co chodzi

Gość jakośctak smutno
szczegóły? mam 160 cm jestem blondynką, mam ładne dłonie, jestem naturalna, nigdy się nie maluję, mam bardzo łądną cerę i ważę 82 kg

On musi mieć jakiś problem. Nie obraź się ale takie zachowanie w przypadku chłopaka nie jest czymś normalnym. Może ma problemy ze sprzętem, albo odmienną orientację...

Gość 8mila
mi chodzilo raczej od kiedy tak jest,czy ty wychodzisz z inicjatywa i co on wtedy mowi jesli nie chce itd

Gość jakośctak smutno
no, ale 82 kg ładnie się rozkłada i nie widać tego po mnie

Gość jakośctak smutno
nie warze tyle a wzrostu mam nie co więcej ale nie chodzi o to ze nie dbam o siebie..a skoro mogłabym mu sie nie podobać to po co ta cała fars z "kocham cię i chcę być z Tobą"?

Gość jakośctak smutno
ten wyżej to podszyw nie wychodze z inicjatywą bo on niegdy nie odpowiada zawsze z jego strony musi coś być...raz czasami dwa razy w tyg

Gość 8mila
byc moze ma problemy albo no niestety ma kogos na boku,faceci potrafia sie dobrze kryc.a to ze jest super to albo proboje ci to wynagrodzic,bo zdaje sobie sprawe z sytuacji albo sie tak kamufluje

Gość jakośctak smutno
nigdy nie mówi że nie chce,idzie spać i tyle

Gość mój takżee
nie ma ochoty na sex, jesteśmy razem 8lat, teraz mamy przerwę dwa tygodnie, ale w ciągu miesiąca robiliśmy to 3 razy, zawsze z mojej inicjatywy, a z dwa razy mi odmówił powiedział że nie lubi w nocy, tylko rano, a dwa razy zrobił tak że już się kochaliśmy i w ostatnim momencie wyskoczył przed jego dojściem i nie chciał wziąść gumki, co mnie zaskoczyło:(nie wiem co jest nie tak, może przez to że jest przepracowany, a może już go nie podniecam...

Gość jakośctak smutno
nie ma nikogo na boku prace konczymy razem i zawsze przychodzi po mnie potem idziemy do domu ,robimy obiad i spedzamy czas razem w weekendy jestesmy zawsze razem

Moja koleżanka miała narzeczonego. Nie sypiał z nią, bo jak mówił chciał to zrobić po ślubie. Ale ona parę miesięcy przed ceremonią zaczęła na niego naciskać, żeby razem zamieszkali. Chłopak przyznał się wtedy, że jest gejem a chciał się z nią ożenić żeby rodzice niczego nie podejrzewali...

Gość jakośctak smutno
nie no... nie jestem pierwsza ani nawet druga w jego życiu,niemozliwe:)

Gość własnie yteż miałam napisać
że może jest gejem :)

Gość 8mila
jesli jestes przekonana,to z nim cos sie dzieje,ma jakis problem.a probowalas z nim o tym rozmawiac???????

Gość własnie yteż miałam napisa
Może jest bi, a z poprzednią uprawiał cokolwiek?

Gość jakośctak smutno
wielokrotnie doszliśmy do kompromisu który trwał zaledwie jakis czas i znowu się zaczyna,22 on śpi pracę ma mało stresującą, nie mamy długów ani zadnych innych problemów ja nie wiem....

Gość jakośctak smutno
hehehe on nie jest bi na bank:) z poprzednią był 5 lat ze mną jest prawie 1,5 roku

Gość jakośctak smutno
jak można byc aseksualnym...? to po co się łączyć w pary? chuj wiecie ? jeden wielki chuj!

Gość 8mila
a moze tego nie lubi??? a jak sie tlumaczyl??????

Gość kochaniutka nie przejmuj się
znajdziesz jeszcze innego Ja sama ak często zmieniałam

Gość Gdrs
Statystyki podają, że aseksualność dotyczy 1,5% populacji.

Gość jakośctak smutno
że on nie potrzebuję tak często a jak pytam czy ze mna jest cos nie tak to mówi że "jestem wspaniała i mam się nie zmieniać" nie zmienie go bo kocham na maksa i nie wyobrażam sobie zakończyć związek podreślam dobry związek z tak durnego powodu

Gość jakośctak smutno
tylko jest mi smutno że on nie potrzebuje mnie tak jak ja jego... może go nie podniecam, no ale jakby tak było to po co by ze mną był?

Gość 8mila
a od kiedy to trwa,moze kojarzy ci sie jakas sytuacja co od tamtej pory jest taki