Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

4man

laska

Polecane posty

hmm no ciężki temat. Myślę, że przede wszystkim można tego uniknąć przez szczerość w związku, trzeba od razu mówic co się komu nie podoba, co by się chciało zmienić i iść na kompromis. Tylko że do tego potrzeba chęci obojga partnerów, jeśli tego nie ma to lipa :/

Nie jestem do końca przekonany. Bo jeśli do zdrady popycha duża różnica temperamentów to nie wiem czy szczera roznowa coś tu pomoże. Zrodzi się tylko większa podejrzliwość i zazdrość. Jes jakaś różnica między zdradą a skokiem w bok :D

No tak, różnica temperamentów to inna sprawa.. W takiej sytuacji trzeba było myśleć o tym zanim się z kimś związało.. Nie ma żadnej różnicy :)

ano jest zdrada = kochanka na dłużej ,premedytacja skok w bok = przypadkowo ,jednorazowo :D tak pisali

Gość 4men
nie wszystko da się sprawdzić przed. Część kobiet nabywa temperament z wiekiem a część go traci. Z facetami też to różnie bywa. Na począku obie strony się bardzo starają. Dla mnie każa wersie oznacza to samo.

No tak masz rację z wiekiem się może wszystko zmienić. Ja na szczęście narazie nie mam tego problemu ale tak myślę, że gdyby mój facet stracił chęci na ten tego to jakoś bym go do tego zachęcała, wymyślała cos nowego, prowokowałabym, pieściłabym go tak żeby go zachęcić itp.

Gość 4men
faceta zachęcíć to żaden problem :D ale co mu powiesz jak będzie chciał się kochać 3 razy dziennie?

to szczęściarz z niego. Też bym tak chciał :D A gdzie Twoim zdaniem zaczyna się zdrada - rozmowa , spacer , dotyk , pocałunek...?

Myslę, że zdrada zaczyna się od momentu kiedy zaczynamy robic coś co nie spodobałoby się naszemu ukochanemu/ej, rozmowa też może byc zdradą.. To zależy o czym się mówi i w jaki sposób :) Ogólnie to lepiej sobie nie utrudniać życia i nie wdawać sie w bliższe znajomość z płcią przeciwną:)

a nie myślisz Mrówelko że życie z takimi klapkami na oczach jest smutne i prawie niemożliwe. Jeżeli związek lśni świeżością i fascynacja partnerem jeszcze nie przygasła to łatwo jest wygłaszać takie poglądy. A gdybyś była w nieudanym związku?

No tak masz racje.. mi się łatwo mówi. No ciężko mi się wypowiadać, bo nie umiem się postawić w sytuacji kogoś kto jest nieszczęśliwy w związku. nie mogę powiedzieć jak bym się zachowywała bo nie byłam jeszcze w takiej sytuacji

Gość co do laski
gdyby moj facet opowiadal o mnie kolegom mówiać moja laska cos tam to by mnie to wkurzylo bardzo , kidys czytalam rozmowe mojego chlopaka z kolezanka jak jeszcze kręciliśmy to napisal do niej o mnie ze nie wie co robic z laską ładny żal

Mówienie laska do dziewczyny nowo poznanej raczej jest ryzykowne, bo facet może wyjść na prostaka. Dziewczyna może pomyśleć, że chodzi mu tylko o seks. Ale jeśli mój facet tak się do mnie zwraca to jest BARDZO OK!!!

Mówienie laska do dziewczyny nowo poznanej raczej jest ryzykowne, bo facet może wyjść na prostaka. Dziewczyna może pomyśleć, że chodzi mu tylko o seks. Ale jeśli mój facet tak się do mnie zwraca to jest BARDZO OK!!!

a ja się nie zgadzam :D dalej nie widzę nic niewłaściwego w słowie laska. Ja to rozumiem jako rodzaj pochwały , komplement , pochwała urody :)

a wracając do tematu zdrady to jeśli będziesz chciała robić to co podoba się partnerowi to prawdopodobne źe zostaniesz kurą domową :D

No może nie robić wszystko co sie partnerowi podoba ale zachowywać się tak jakbysmy chcieli żeby nasz partner tez się zachowywał. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi;) a jak to był sztorm to jakaś nerwowa ta dziewczyna chyba :)

postanowiłem ją przeprosić za to słowo :) choćby było to troszkę na wyrost. Jak myślisz , jaki kwiat mi w tym pomoże najlepiej - czerwona róża?

Myślę że wszystkie kwiaty są piękne, jeśli daje się je szczerze od serca to nawet te zrywane na łące:) ale jeśli ją już przeprosiłes i przyjęła przeprosiny to kwiaty chyba są zbędne :)

kwiaty są niezbędne , nawet bez powodu. Nie mów że kwiaty przyniesione przez mężczyznę nie robią na Tobie wrażenia

w takim razie do bukietu dla Ciebie wybiore te najpiękniejsze :)

oj nie nie :) aż tak nie lubie kwiatów żeby ujawniać obcym mój adres :) ale dzięki za dobre chęci;)