Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okreskowana

problem z prezentem.

Polecane posty

Nie mam zzielonego pojecia co kupic facetowi, moze macie jakies neutralne pomysly? ksiazki i plyty odpadaja bo to juz standardowy zestaw ktory od 3 lat praktykowalam, on jest muzykiem ale nie moge kupic mu nic z tych rzeczy - z prostej przyczyny nie znam ie na tym i pewnie nie wstrzelilabym sie. Myslalam o wodzie totaletowej ale nie uzywa, wiec...coooo? licze na konkretne sugestie

Mój ma jutro urodziny, kupuje mu profesjonalna skrzynke na narzedzia-sam sobie wybrał to dziadostwo okropne... Więc może sama spytaj co by chciał;)

ja kupiłam sweter-bo tak chciał, tez okropny prezent prawie jak skrzynka na narzędzia;) spytaj się co chce i po sprawie będzie

Kup mu karnet na wejscie do jakiegoś przybytku odnowy biologicznej albo innego SPA ... a na marginesie , to n sie nie goli że nie uzywa żadnych wód, perfum czy innych balsamów ?

Prezenty prezenty hehe z nami kobietami jest o wiele łatwiej, ja mojemu ostatnio kupiłam książkę, a teraz planuje zakup gry planszowej strategicznej bo wiem że lubi takie rzeczy :)

"z nami kobietami jest o wiele łatwiej" - jasne. Zwłaszcza jak facet kupi cos nie w tym odcieniu ecru, albo nie daj Boże turkusu :P O perfumach nie wspomnę, jeśli kupi takie same to znaczy, że nie stać go na inwencję, jeśli inne to kobieta stwierdzi, że nie podobał mu się jej zapach :P

Gość Wujek SamoZło
ja polecam sklep internetowy jesli czywiście czas na to pozwala, bo na przesyłkę sie troche czeka... ale mimo wszystko podaje link www.toys4boys.pl

"A pokażcie mi normalnego faceta, który zmartwi się jak dostanie szećiopak piwa" No mój by się zmartwił, bo niepijący, więc prezent musiałabym ja wypić-a co to za pożytek z pijanej kobiety? ;) I tak jak w każdym poprzednim, tak i w tym temacie dodam, że bez sensu jest pytanie obcych ludzi co się spodoba Twojemu facetowi/mamie/tacie/bratu! Bo żeby kupić prezent, który się spodoba trzeba znać osobę obdarowywaną.

"a co to za pożytek z pijanej kobiety?" - wyobraź sobie, że czasem po pijaku bywacie pożyteczne :P O ile nie zaśniecie 😭 Aczkolwiek nawet wtedy nadajecie się do użytku :classic_cool: