Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszka27

Ojoj mam maleńką nadzieję

Polecane posty

Gość kaczuszka27

Dziewczyny pewnie będziecie się na mnie złościć ale zrozumcie mnie choć troszkę plis:). Do terminu okresu zostało mi tydzień...Od kilku dni mam chęć na kwaśne rzeczy i śledzie. Momentami sama niewiem co chcę. Nie smakują mi za to obiady które do tej pory uwielbiałam. Czy to może być jakiś maleńki sygnalik o ciąży?

a mierzysz sobie temperature? co najmniej 18 dni podwyższonej temperatury wskazuje na ciąże. A najlepiej się nie nakręcać i po prostu w odpowiednim czasie zrobić test.

Gość kaczuszka27
staram się nie nakręcać... nawet pomyślałam że może wydaje mi się, że mam ochotę na coś kwaśnego ale gdzie tam dopóki nie zjem czegoś takiego to siedzi mi to cały czas w głowie. Temperaturę mierzyłam kiedyś ale z tego co wiem to teraz i tak będzie podwyższona więc się nie dowiem. Wiem że muszę zaczekać cierpliwie do okresu...ale zastanawiam się czy któraś z was tak miała na samym początlku czy jest to wogóle nie możliwe?

Równie dobrze te objawy mogą być efektem nakręcania się. Po prostu musisz poczekać. Trzymam kciuki :)

Gość osososos
No to witaj w klubie!Ja tez mam tydzien do okresu! Dzien po owu bolal mnie brzuch tak okresowo,przez 2 dni! No zobaczymy! To moje 1sze staranka,wiec sie nie nakrecam rowniez,ale juz bym chciala wiedziec.

Gość ososooss
co do apetytu-to zauwazylam wczoraj,ze mam wielki,a to u mnie jest bardzo dziwne,bo jem malo i niechetnie! ponadto musialam zjesc kilka lyzek musztardy-tak mnie ciagnelo!ALE OCZYWISICE to nic oznaczac nie musi,takie male spostrzezenie;)

Gość kaczuszka27
u mnie to już 5 cykl starań. Na początku wyczekiwałam okresu i szukałam u siebie objawów na siłe. Teraz rzuciałam na luz...Eh i co dziwne jak przez tamte miesiące po owulacji do okresu pobolewał mnie brzuch tak teraz nic cisza...

Gość oosososs
No to najwazniejsze nie nakrecac sie.Mnie natomast nigdy brzuch bprzed okresem nie boli!Dopiero co najwyzej na 1 dzien przed lub w ten sam dzien.A juz na pewno nie po owu!A w tym cyklu doslownie nastepnego dnia po owulacji-to jest w sobote od poludnia i cala niedziele-bolala macica -tak okresowo!Nawet no-spe chcialam wziac;)Kurde ,ale sie nakrecam,a mialam tego nie robic! :) Kiedy testujemy??:)