Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ciąża

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość czy to ciąża

staramy się miałam dostać okres dzis w nocy najpozniej z dzisiaj na jutro, ale mam dziwny metaliczny posmak w ustach, chwilami kłuja mnie jajnik, ciągle jestem głodna i nie wiem sama o czym to może świadczyć?

Gość czy to ciąża
ani nie forum "złośliwości" wiec zastanawiam sie czy zrobic test dzisiaj czy jurto rano?

ale powiedz czy sama nie mozesz podjac takiej decyzji? takie tematy typu czy to ciaza to juz naprawde troche glupie,bo skoror ja mialam watpliwosci czy jestem w ciazy robie test i juz wiem,nikt tutaj tobie nie powie ze np jestes w ciazy,albo taka pogoda i temu okresu nie ma,chcesz rob dzis,chcesz rob jutro,mozesz zrobic i dzis i jutro

Gość karolinaweronika1989
ja tez sie staram i niestety dostalam w sobote okresu mialam do niedzieli a pozniej ktos ręka odjal nagle nie ma w poniedzialek a mam takie bole jak przed okresem kreci mi sie w glowie i takze czuje metaliczny smak nagorzej po poludniu wiec kochana jestesmy obie w dylemacie ;(

Gość czy to ciąża
tylko że chyba jutro rano będzie pewniejszy co? powiem tak okres skonczyl mi sie 24 09 kochalismy sie 24-29.09 praktycznie codziennie wiec jakie mam szanse? chyba jakies sa nie?

Gość zatroskannaaaa
Ja tez mam stresa czy nie jestem w ciazy.Okres powinnam dostac za jakies 3-4 dni.Ale mnie brzuch nie boli.jEst tylko taki wileki i nabrzmialy.

Gość czy to ciąża
zatroskana ja po terminie okresu na twoim miejscu zrobilabym tezt, ja mam nadzieje ze na tescie zobacze 2 kreski

jeju kobieto rob test kiedy hcesz po co sie pytasz skoror sama wiesz lepiej,skoro uwazasz ze jutro bedzie pewniejszy test to rob jutro a co do sznas na zajscie w ciaze to te nie wiem ,szanse sa zawsze jesli sie nie zabezpiecza

Gość forum wróżka
hahahahahhaha a tak poważnie to róbcie testy a nie gdybacie ,jak ma wyjśc to wyjdzie czy to rano czy wieczorem

Gość zró test
szanse są. jak miałaś miec dzisiaj @ to śmiało rób test, jak jesteś w ciąży to i tak jesteś, a jak nie to teraz i tak nic nie pomoże, ale zawsze jest szansa w kolejnym cyklu... ale tego się nie dowiesz jak nie zrobisz testu :) powodzenia

Gość czy to ciąża
gdybym sie zabezpieczala to bym nie pytala czy mam szanse na ciąże :)

Gość czy to ciąża
Kasia1911 śliczny masz opis w stopce :)

Gość forum wróżka
jak chcesz to mogę Ci napisać ze jestes w ciąży i co uwierzysz mi? ja robiłam test po południu i mi wyszedł pozytywny

Gość poczekaj tylko wypije kawe
to ci powróże z fusów

dzieki;-) powiem wam ze ja 1 ciaze planowalalm i 4 miesiae sie staralismy a tez seks byl prawie codziennie w dni plodne a teraz w drugiej ciazy,wystarczyl jeden raz,nic nie planowalismy i stalo sie,

Gość dajcie spokojjjjjjj
zatroskannaaaa jezeli jestes w ciazy to na pewno Twoje dziecko ma juz 50cm i 3kg,ze masz taki wielki,nabrzmialy brzuch....rece opadaja.sprawa jest prosta masz watpliwosci kupujesz test albo dalej czekasz na okres