Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze tak samo

faceci to swinie!!

Polecane posty

Mam do nich zle nastawienie wrecz ich nie nawidze... Dla mnie kazdy to klamca , oszyst i wszystko co najgorsze... Potrafia tylko zlamac serce... Postanowilam ze nie chce miec nigdy faceta... Pragne za tem bardzo dziecka Chciala bym sama go wychowywac ... Zebym poprostu miala dla kogo zyc ... Man nadzieje ze nie wezmiecie mnie za jakas wariatke:/

Gość Sratatatatatatatatatatata
za wariarke?alez skad:) ja Cie wzielam za zdrowo stapajaca po ziemi kobite,ktora zyje swiatem realnym,nie matrixem:P podobna z pogladow do mnie:D

Gość pasztety tak mają
dziecko bez ojca to fatalny pomysl, chcesz zeby wpadlo w patologie? wedlug badan dziewczyby ktore wychowywaly sie bez ojca czesto maja niska samoocene i wiaza sie w mlodym wieku zdziwnymi kolesiami lepiej zapomnij o dzieciach

Gość nie go wychować
a je wychować

No ok teraz wydaje ci sie to super swietny odjechany pomysł ... ale w rzeczywistoscie nie ebdzie tak pięknie. Zesztą nie kazdy facet godzi sie na to zeby nie widywac sie ze swoim dzieckiem ( nnie kazdy to swinia :) ) no chyba ze zamierzasz puscic sie z jakims bydlakiem, menelem lub mendą społeczną :D

ja też myślałam tak jak Ty, że nigdy nie będę mieć faceta a stało się odwrotnie:) Kiedyś znajdziesz takiego, który nie będzie oszukiwał zobaczysz, jeszcze są tacy na świecie ;)

odrzucona jest biznes women dlatego ją wszyscy odrzucają Jaka tam ze mnie biznes women...zarabiam sama na siebie...mam własne mieszkanie... własny samochód...i chce miec dziecko... a i mam kota rudzielca który aktualnie lezy rozwalony na łózku

autorko, nie martw się, zapiszemy, zapamiętamy Twoje słowa...Jeszcze będziesz żałować, że masz o nas takie zdanie :P :D

Gość oj lesby lesby...
Badania prowadzone nad wpływem nieobecności ojca ujawniły, że dziewczynki z niepełnych rodzin wcześniej dojrzewają, prędzej stają się aktywne seksualnie i z większym prawdopodobieństwem zachodzą w ciążę jako nastolatki. Chłopcy mają z kolei niższą samoocenę i unikają intymności. Zespół z Centrum Medycznego Mc Gill University postanowił odnaleźć biologiczne podstawy zaobserwowanych różnic http://fakty.interia.pl/nauka/news/dzieci-wychowane-bez-ojca-jakimi-sa-doroslymi,1343506

Gość chłopak z dobrego zamożnego do
ten topik udawadnia ze jednak mam racje. hedonistycznie nastawione dziewczyny próżne i głupie. i pazerne. od siebie nic dac tylko brac . a juz kurestwo jest zabawke z dziecka sobie robic. krzywdzic go na starcie.

chłopak z zamoznego domu sie myli...jesli chcesz widziec to teraz bedzie mozna zaadoptowac dziecko samemu niekoniecznie bedac w zwiazku małzenskim...chce miec dziecko i bede je miała a z facetem czy nie to juz mnie nie obchodzi...nie chce miec faceta....lubie byc sama chyba lepiej ze nie bedzie miało ojca niz by miało sfrutrowana matke niekochajaca jej ojca

Gość chłopak z dobrego zamożnego do
wina jest Twoja również , że dopuściłaś do poczęcia na świat dziecka z wpadki z niekochanym przez siebie facetem. i żadne relatywne tłumaczenia tu nic nie dadzą. jak dorośnie to jak znam życvie będziesz je jeszcze utwierdzac w przekonaniu , że winny jest tatuś. tylko on. bo co mu powiesz? i dla swojego tylko "dobra" bedziesz własne dziecko oszukiwać.