Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli boli mnie

kobiety to jednak maja przekichane /

Polecane posty

Gość boli boli mnie

siedzę w pracy, brzuch mnie masakrycznie boli od okresu, do tego mam ból głowy, który zawsze dokucza mi w te dni. I na dodatek musze "znosić" swoje humory ;/ . Mało tego, czuje sie ocięzała i obolała!! Buuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Nikogo nie obchodzi, że się źle czuję - siedź kobieto i rób swoje!!! Wrrrr

Gość chcesz równouprawnienia
to siedź i cierp , kogo to obchodzi .

Gość boli boli mnie
a co ma do tego równouprawnienie?!

ten bol może zrozumieć tylko inna kobieta.Weź od razu dwie nospy ja tak robię przy silnych bólach a humorami się nie przejmuj, same przejdą :)

Gość Gruby Franek
może miast siedziec w biurze i wytwarzać co2 przyczyniając się do nadwyrężenia kwot emisji co2 , idż do kopalni pracować - gimnastyka dobrze Ci zrobi i ból mniej będzie doskwierał

Gość boli boli mnie
Gruby Franku brak mi na Ciebie słów :p lucky thirteen - dzięki za zrozumienie, nospa mi nie pomaga :( musze to jakoś przeżyć :(

Gość chcesz równouprawnienia
"Nikogo nie obchodzi, że się źle czuję - siedź kobieto i rób swoje!!! Wrrrr" i co chcesz z tego powodu fory w pracy ? do tego odnosi się równouprawnienie.

Gość boli boli mnie
ale ja o równouprawnienie nie walczyłam :p Panowie mają lekki katarek to juz są wielce umierający!! a gdybyście mielu znosić co miesiąc to, co my to byłoby to chyba kńcem świata!!