Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ficksa

Czy w Polsce da się kupić nieprzemakalne buty????

Polecane posty

Gość Ficksa

Jestem wściekła- byłam w kilku sklepach obuwniczych i jak prosiłam o pokazanie butów na zimę, to wybór ogromny, jednak w każdym sklepie została poinformowana, że buty NIE SĄ NIEPRZEMAKALNE i nie nadają się na deszcz lub śnieg!!! Gdzie tu logika?? Czy komukolwiek z Was udało się gdzieś kupić ciepłe buty, które nie przemakają?

Gość Ficksa
No tak, Wy pewnie w adidasach całą zimę łazicie :O Wypowie sie ktoś??

Gość gumiaki
Nie mów słucham bo Cię wyrucham ..... :D

ja w zimie biegam w glanach:) może za ciepłe nie są ale przynajmniej nie przemakają ;) ubieram grube skarpetki i jest git:)

Gość Ficksa
Kupiłam "porządne, skórzane buty" rok temu. Były cholernie zimne, nie przemakały, ale po miesiącu zrobiły się w nich dziury. A zapłaciłam za nie ponad 400 złotych!!! Teraz chce takie, które grzeją, nie przemakają i pasują do płaszczyka.

Gość lknjskjnkj
skórzane buty nie powinny przemakac jak się je porządnie zapastuje:)

Ja tam nie chodze w kozakach,bo damskie sa do 42 a ja mam 45numer dlatego kupuje sobie oryginalne adidasy nike albo inne ale ocieplane.No sa drozsze,ale posluza cala zime.Zaplacilam za nie 800zl.Raz zrobilam sobie kozaki na zime na zamowienie 😠 nie dosc,ze zaplacilam 1000zl to jeszcze rozklekotaly sie po miesiacu 😠

Gość a mamy jakis wybor
idz do Ecco-maja buty, ktore sa eleganckie a rownoczesnie z goretexem. Mam od nich kilka par butow, taklie z goretexem mialam 7 lat i sporo przeszly, nigdy nie przemokly. Tyle, ze kosztowaly 500zl jakies 8 lat temu :)