Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana glupimi ludzmi

A ja musze marznac w pracy ,bo pracodawcy jest szkoda pieniedzy na butle z gazem

Polecane posty

Pracuje w sklepie, wczoraj w pracy mialam temperature 15 st. a dzisiaj to niewiem, pewnie z 10 bedzie. Mowilam mu wczoraj zeby przywiozl grzejnik ,ale on powiedzial ,ze sie nie oplaca, bo zimno bedzie tylko pprzez 3 dni, a w przyszlym tygodniu ma byc juz 17... Co za... A u Was w pracy jak, pewnie juz macie ciepelko ?

Gość Lateks
kryzys jest. jak obciążysz faceta kosztami nadmiernymi to Cię zwolini i zimno bedziesz miec w domu bo czym oplacisz ogrzewanie?

Gość na szczesci juz ciepło
zgłos to do pipu anonimowo.

Gość zalaana glupimi ludzmi
No raczej nie zglosze, bo wczoraj gadalam z nim o tym grzejniku, takze wiedzial by kto naslal PIP

Gość nic nie zrobisz
ja od piatku chodze bez wyplaty a w pracy marzne i wypijam litrami goraca herbate zeby sie nie przeziebic, moja szefowa skwitowala to tak samo 20stego ma juz byc cieplutko

przed chwilą znów przyjechał, zobaczył że siedzę taka zgęziała więc wyjął z torby termofor i powiedział, że jak tam razem nasikamy, to będę sobie mogła potem ogrzewać nim stopy :-o baran jeden, odmówiłam zresztą w ogóle akurat mi się nie chciało siku :-o

to nie mogl mi zaproponowac seksu rozgrzewajacego tylko mam sikac