Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki rozmiar/

jaki rozmiar/

Polecane posty

Gość jaki rozmiar/

dziecko teraz ma 8 miesiecy chlopczyk . jaki rozmiar kombinezonu na zime?

Gość a skąd my mamy to wiedzieć
? chyab wiesz jak długie jest Twoje dziecko każdy 8-miesieczniak jest inny i nikt Ci tutaj nie odpowie na to pytanie

Gość studentka wsz
zalezy jaka firma i ile kg ma twoje dziecko... mysle ze 74 z H&M ale jak z cocodrillo moze byc wiekszy... wez dziecko ze soba do sklepu i przymierz mu

Gość przecież HM mA BARDZO ZAWYŻONE
rozmairy więc z h&M to co najwyżej 68

Gość jaki rozmiar/
nosi rozne rozmiary ubran , to zalezy od firmy. jedne sa na 68, 74 , 80 ale tez i takie na ktorych pisze 9-12 miesiecy. wiec nie wiem.

Gość jaki rozmiar/
ubrania ma przewaznie zz mothercare.

Gość studentka wsz
no wlasnie jak zawyzone to 74 starczy jej do lutego zima sie nie konczy ze 3 ms!

Gość studentka wsz
moj jak nosil z HM 56 to mial 4 ms! a z CUBUSA chyba 68

Gość jaki rozmiar/
kurcze ale tak glupio w sklepie mierzyc na dziecko. chcialabym kupic bez mierzenia.

Gość jaki rozmiar/
kurcze. co firma to inny rozmiar. ogrodniczki z h&m na 80 to chyba na wiosne dopiero zalozy albo i w lecie bo takie duze.

Gość studentka wsz
glupio dziecku pzymierzyc?? no prosze cie nie raz widzialam zreszta w lepszych sklepach H&M mozesz kupic , zabrac do domu przymierzyc i jak nie bedziesz pasowalo zwracasz tylko metek nie ruszaj - masz miesiac na zwrot! towaru

Gość studentka wsz
to kup dwa 68 i 74 a potem jeden zwrocisz! H&M

Gość a mamy jakis wybor
moj ma prawie 8 miesiecy, nosi teraz ubranka na 6-9 miesiecy(ale takie do 74 cm) i sa juz na styk, wlasnie kupilam mu zimowa kurtke na 80 cm(9-12m)-bedzie mial od zaraz a druga na 86 cm(12-18m). Najlepiej sprawdzac dokladnie rozmiarowki, bo np. ubranka nexta na 6-9 m to rozmiar 74cm, 9-12m to 80 cm a z early days od 6-12m mamy 74 cm tylko,itd

Gość jaki rozmiar/
dzieki . chyba tak zrobire ze kupie dwa i jeden potem oddam.

Gość a mamy jakis wybor
mothercare ma zanizona numeracje-najlepiej kupic o rozmiar wyzej czyli 12-18 m jesli chodzi o Twojego synka bo to bedzie wlasnie na 80 cm, rozmiar nizej bedzie na 74 cm i moze byc za ciasny w srodku zimy

Gość jaki rozmiar/
no wlasnie te rozmiary na 9-12 miesiecy to sa donbre juz teraz na niego. w angielskich ciuchach to nie tak prosto jak w polskich ze rozmiar w cm podany. a w miesiacach tez mozna sie oszukac. no bo 8 miesiecy to przeciez nie 12. a niektore rzeczy to i 12-18 dobre.

Gość studentka wsz
najlepiej tak, nie ma za co :)

Gość a mamy jakis wybor
podam przyklad: mam body z nexta 6-9 m(74 cm) i mothercare 9-12 m-sa takie same wielkosciowo i tak jest z ich ubrankami. Najlepiej wlasnie tak jak mowisz, kup,przymierz a jakby cos nie pasowalo to oddaj :)

Gość studentka wsz
ja teraz kupilam mojemu w H&M komplet kurtka i spodnie na szelkach sa 86 ale jeszcze za duze, za miesiac dwa powinny byc dobre na przyszla zime na pewno bedzie mial spodnie sa regulowane ale taki komplet 250 zl ale material super jednoczesciowe tansze sa

Gość studentka wsz
no moj synek ma 14 ms dodam:) tez body mam 74 z cubusa sa luzne! a wazy 12 kg:) a body jakies firmy XXX 86 i sa za male!

ja mam też problem z rozmiarem kombinezonu. Córcia nosi teraz 56/62. Nie wiem czy kupować 62 czy już 68. Zima tak wcześnie się zaczęła. Wychodzi na to, że na 5 miesięcy będzie potrzebny.

Gość studentka wsz
no moj jak byl tak maly zaczal 56 - 4 ms na jesien potem do grudnia mial 68 a w styczniu latalam za wiekszym 74 ale bylo juz ciezko dostac... chyba trzeba dwa zakupic...