Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalika

wzbudza we mnie zazdrosc bawi go to czy co?

Polecane posty

Gość lalika

Moj wzbudza we mnie zazdrosc zawszesie chwali ze jakie on to ma ladne kolezanki, ze jeog kolezanka jest ladniejsza ode mnie .Ze on juz tyle mial dziewczyn ( 4 w lozku czy ja wiem czy to tak duzo??) Ostatnio byla jakas laska z firmy cos mu tamprzywiezc i powiedzial do mnie : wyobraz sobie ze mam do niej numer telefonu a ja sobie pomyslalam no i co z tego? co chial przez to powiedziec?????? Dodam ze jestem atrakcyjna kobieta nie jednemu facetowi sie podobam albo kiedys powiedzial chyba tylko twoja mama mowi ze jestes ladna i jak ma sie czuc a potem sie dziwie i nie wierze ze tylu facetwo mnie podrywa i potrafi ana glos mowic jak ide ulica jak ladna dziewczyna ale przy mpim chlopaku tak sie nie czuje dlaczego :

Gość lalika
Przepraszam 3 bo ja jestem 4 :)

Gość palenie zaaaaabijaaaaaaaa
on jest burakiem, ale ty jestes glupia pizda, ze znosisz cos takiego. w ryj przywalic i wyjsc. ale widac nie szanujesz sie, wiec tak masz. glupia, glupia, glupia.

Gość ten facet to prawiczek
na 100% i po prostu dorabia sobie przed Toba aureolke zebys sie nie polapala. Tak naprawde moze miec klopoty z potencja, jesli az tak mocno wizualizuje. To idzie w parze.

Gość lalika
ale czym ja zawinilam to co mam zrobic zeby sie zanowac?

powiem Ci tak lalila: każdy facet jest próżny ale twój przesadza. A wiesz dlaczego tak Ci mówi? bo w ten sposób dowartościowuje siebie, prawda jest taka , że ma kompleksy i tyle. Mój mąż też kiedyś mi mówił jak go to dziewczyny podrywają ale dał sobie spokój bo nie tędy droga do szczęścia. On jest twoim mężem czy chłopakiem? Rozmawiałaś z nim o tym, że Cię bolą jego słowa?

Gość ten facet to prawiczek
niczym nie zawinilas, bo to nie Twoja wina , ze on jest jaki jest. Zrobisz co zechcesz. Jak Ci ten uklad pasuje to wez go krotko za ...krawat i przystaw do sciany. Ma fajniejsze kolezanki To niech spada do kolezanek. Nie odpowiada mu Twoja osoba? To niech poszuka innej. Prawo akcji i reakcji. Jesli mu sie nie podobasz, to nie musi sie z Toba zadawac, a jesli jednak chce z Toba byc /zakladam , ze chce i to bardziej niz sobie wyobrazasz/ To Ty wymagasz tego, tego i tego.... Ide o duzy zaklad , ze w towarzystwie innych chwali sie tak samo kontaktami z Toba jak przed Toba chwali sie i zachwyca innymi. Ten typ tak ma. Moze z czasem mu przejdzie, jesli naprawde cos osiagnie z dziewczynami. Jesli nie - to raczej poszukaj innego, bo taki facet jest zazwyczaj cienki i tak mu zostanie.

Gość palenie zaaaaabijaaaaaaaa
a co to za roznica, dlaczego jej facet tak mowi? moze mowi z powodu kompleksow, a moze po prostu ma ja w dupie. spotyka sie z nia, bo mu sie nudzi, moze miec mase powodow, to nei jest istotne. wazne jest, ze jej kompletnie nie szanuje, jest chamem. gdybym ja choc raz uslyszala od swojego chlopaka cos takiego, to przysiegam, ze dalabym mu po mordzie i wiecej by mnie nie widzial. no ale twoj juz pewnie wczesniej zauwazyl, ze sama sie nie szanujesz i ze moze sobie robic, co chce. i nie dosc, ze to jest brak szacunku do twojej osoby, to jest to tez zdrada. chcialabym wiedziec, co cie przy nim trzyma...:O

Gość doooo ten facet to prawiczek
Z ust mi to wyjełas dziewczyno :) Koles ma kompleksy i przelewa je na ciebie. Nie podoba sie mu to niech spada do kolezanek :P Zostaw pacana :)

znajdź sobie takiego, przy któym będziesz się czuła kobietą. Ten związek jest toksyczny i za chwilę nabawisz się nerwicy.

aha jeszcze jedno, mężczyźni zwykle myślą, że jak będą komplementować swoją kobietę to urosną jej skrzydła i odleci. Więc wolą ją poniżać bo myślą, że jak będzie się czuła jak szara myszka to zostanie na zawsze u ich boku. Może i tak daaawno temu było. Ale teraz kobiety maja większą świadomośc i nie dają sobie w kasze dmuchać. I własnie słysząc słowa, które poniżają motywują ją do ucieczki. Poruszyłaś własnie taki temat a to znaczy, że ci to bardzo przeszkadza i napewno zastanawiasz się czy by od niego nie odejść. Musisz w końcu walnąć pięścią w stól. Jak go to ruszy to dobry znak. Jak nie, to czeka Cię zycie z egoistą...zastanów się czy chcesz być tak traktowana przez dajmy na to najbliższe 40 lat..

"mężczyźni zwykle myślą, że jak będą komplementować swoją kobietę to urosną jej skrzydła i odleci." "ZWYKLE"? No ja jeszcze ani jednego takiego nie spotkałam....

Gość lalika
Kiedys jego koelezanka z ktora sie nie widzial 3 lata zapytala z kim mieszka zagranica powiedzial jej ze z rodzina a ja?? myslalam ze zemna tam jest :(

Gość lalika
On sie uwaza za przystojniaka bo jest wysoki i umiesniony ze moze miec kazda

"chodzi Ci o to, że ZAWSZE tak myślą czy Ty po prostu spotykasz samych aniołów i dziwisz się moim słowom?" Chodzi mi o to, że chyba obracasz się w towarzystwie frajerów...

ani sie obejrzysz,a zacznie Cie zdradzac.Mam kolezanke ktora ma faceta bardzo podobnego w zachowaniu do twojego.Z roku na rok jest coraz gorzej,a ona ciagle sie ludzi.Tyle lat juz stracila...moze sie kiedys ocknie.Nie nie bije jej.Nigdy reki na nia nie podniosl.Ale to jest tez przemoc...psychiczna.I to tez jest karalne...

nogogłaszczka ja wcale nie obracam się wśród frajerów...takich mężczyzn znam z opowiadań moich znajomych... gratuluję Ci, ze trafiasz na samych wspaniałych - obyś nie musiała się nigdy przekonać na sobie jak to jest gdy facet cię poniża.

Gość lllllallllllllllllllll
Miałam raz taką sytuację, że mój facet czepiał się mojego wyglądu i mnie krytykował. Jestem wysportowana i zawsze elegancko się prezentuję, a inny mężczyźni wodzą za mną wzrokiem. Ogólnie czuję się świetnie w swojej skórze. Mojemu lubemu powiedziałam inteligentnie: "Jeżeli Ci nie odpowiadam i nie podobam się Tobie, to znajdź sobie inną dziewczynę, która spełni Twoje oczekiwania. Jest wielu mężczyzn, którzy mają ochotę mnie poznać i mam w czym wybierać. Jeśli nie ty, to będzie inny. Nie musimy tracić swojego cennego czasu." Jego mina bezcenna. Wywalił gały i zrobiło mi się głupio. Wieczorem zapewniał mnie, że podobam mu się strasznie i nie chce niczego we mnie zmieniać. Na drugi dzień leciał jak poparzony po bukiet kwiatów. Z facetami nie ma co się szczypać.Krótka piłka i tyle! Pamiętaj, że Twój czas jest cenny i facet musi zrozumieć, że bycie z Tobą to przywilej:)

Gość lllllallllllllllllllll
Miałam raz taką sytuację, że mój facet czepiał się mojego wyglądu i mnie krytykował. Jestem wysportowana i zawsze elegancko się prezentuję, a inny mężczyźni wodzą za mną wzrokiem. Ogólnie czuję się świetnie w swojej skórze. Mojemu lubemu powiedziałam inteligentnie: "Jeżeli Ci nie odpowiadam i nie podobam się Tobie, to znajdź sobie inną dziewczynę, która spełni Twoje oczekiwania. Jest wielu mężczyzn, którzy mają ochotę mnie poznać i mam w czym wybierać. Jeśli nie ty, to będzie inny. Nie musimy tracić swojego cennego czasu." Jego mina bezcenna. Wywalił gały i zrobiło mi się głupio. Wieczorem zapewniał mnie, że podobam mu się strasznie i nie chce niczego we mnie zmieniać. Na drugi dzień leciał jak poparzony po bukiet kwiatów. Z facetami nie ma co się szczypać.Krótka piłka i tyle! Pamiętaj, że Twój czas jest cenny i facet musi zrozumieć, że bycie z Tobą to przywilej:)

Gość lllllallllllllllllllll****

Gość lllllallllllllllllllll****
Wybacz, ze 3 razy wysłałam swoją opinię. Problem z netem.