Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczennica_

Help! Dodatkowe 6 lekcji wf - masakra

Polecane posty

Gość uczennica_

W naszej szkole ruszył specjalny program przeciw nadwadze. Wszystkie dziewczyny zostały zbadane pod względem ilości tkanki tłuszczowej. Te z nadwagą (nawet niewielką - u mnie 1,5 kg) mają dodatkowe 6 lekcji wf-u w tygodniu. Wczoraj miałam 2 pierwsze i myślałam, że padnę. Najpierw bardzo szybki aerobik (tae-bo), a potem w zależności od rozkładu tłuszczu u danej dziewczyny - 45 minut brzuch, uda lub pośladki. U mnie brzuszki, rowerki, nozyce, sklony, świeca... Makabra! Wyszłam cała mokra. Nie wiem jak sie od tego uwolnić!

Gość zrzuc te 15 kg
i po klopocie

Gość uwazaj zeby ci korona
z łepetynki nie spadła. W koncu wzieli sie za te chodzące serdelki. Jeszcze sklepiki szkolne powinne miec kontrole.

Gość oczywiscie ze nie mogą zmuszać
"Chyba masz jakies prawo odmowic.To jest nie etyczne.Nie maja prawa Cie zmuszac" Ma tez prawo dostac 2 z w-f za swoje fanaberie :)

W sklepikach to powinny byc same owoce,salatki warzywne i woda-niegazowana.Ale kazdy uczen ma swoje prawa i obowiazki.Ja bym nie zgodzila sie na cos takiego.Wprawdzie nigdy nie mialam nadwagi,ale dlaczego mialabym sie przemeczac? To wylacznie ich sprawa i przede wszystkim rodzicow..A jesli przez to mialabym zostawac dluzej w szkole to :-o Nie poszlabym tam.I nikt nie ma prawa ich do tego zmuszac.No chyba,ze ministerstwo wnioslo taka ustawe.

Gość dodatkowy w-f nieetyczny
Ale polka w sklepiku w szkole uginająca sie pod ciezarem chipsów i batonów to juz jest etyczna :D

Dodatkowy wf jest etyczny,wiec nie wiem o co walczysz. ZMUSZANIE DZIECI DO TEGO JEST NIEETYCZNE! czytanie ze zrozumieniem sie klania.

Gość srata tata dupa jasiu
Zmuszanie do nauki jest nieetyczne, jakim prawem ktos zmusza biedne dzieci do nauki, jeszcze sie biedaczysko przemeczy w tym gimnazjum.

Gość uczennica_
Wprawdzie nie zmuszają do chodzenia, ale na koniec trzeba umieć wykonać na ocenę wszystkie ćwiczenia z tych zajęć.

Ale wy jestescie wszyscy malo rozumni. Czy kazdemu z Was chcialoby sie chodzic na dodatkowe lekcje? Ja bym sie nie zgodzila zostawac dluzej w szkole.

Gość jestes w bledzie
Puki co mamy w polsce obowiazek nauki - przynajmniej do czasu ukonczenia gimnazjum.

Gość tylko dziewczyny zostaly
zmierzsone? a co top kurwa, targ jakis? dalyscie sie mierzyc i macac?.... zalatw sobie zwolnieni z wf, idz gdzies prywatnie i niech ci wypisz,e powiedz ze wolisz ten czas oprzenzaczyc na inne zajecia ;P

Gość ale oni biedni ojoj
"Czy kazdemu z Was chcialoby sie chodzic na dodatkowe lekcje?" Jaka to okropna strata czasu . lepiej plaszczyc dupe przed telewizorem albo isc sie kurwic po dyskotekach.

Gość kazdy ma prawo tak wygladac ja
k cche, wiec jezeli ktos chce plaszczyc dupe przed telewizorem albo sie kurwic po dyskotekach to jego sprawa. zajmij sie swoja dupa

Ale oni biedni ojoj-Albo pouczyc sie innego przedmiotu.Nie każdy ma takie ambicje jak ty. :D

Gość zamiast sie cieszyc
Ze jest jakas profilaktyka to wielkie oburzenie, ohy i ahy. Zwolnij sie z w-f , a najlepiej po prostu nie chodz - przeciez nie moga cie zmusic nie ? :P

Gość a ja zaluje ze za moich
czasow szkolnych nie zrobili czegos takiego :) Super zajebista sprawa!! Korzystaj poki mozesz bo po szkole jak Cie olsni to za takie tae-bo bedziesz musiala placic w fitness klubie :-0

Na normalne zajecia musi chodzic.To normalne.Ale dlaczego ma rezygnowac ze swojego wolnego czasu? Niech wyrzuca pare niepotrzebnych przedmiotow i wtedy daja wiecej godzin wf.

Gość pofff taka prawda ze tylko
najgorsze glaby co mialy srednia ponizej 3 uwielbialy lekcje wf. jedyny przedmiot na ktorym nie trzeba bylo myslec-i z ktorego ofcmieli 5 ;P tylko do tego sie nadawali ze zapierdalac w kolko po sali. wszyscy inni mieli z wf przewaznie 3 lub w porywach 4 ;P

moim zdsaniem dosyc to naiwne..co to da,ze zajedziesz dzieciaka wf'em w szkole,jak pojdzie do domu i zje chipsy...to dzialka nalezy do rodzicow,a nie dzieci

Gość kiedys bylo cos takiego
Jak zajęcia korekcyjne (krzywica, plaskostopie itd.) Tez byly po lekcjach i nikt nie plakal, teraz wszystko wszystkim przeszkadza i co nie zrobisz to zle.

Gość za to Ty zapewne
nalezales (as) do tej grupy zapierdalajacej wokol sali co widac po Twojej inteligenckiej wypowiedzi :-0

Gość och zabolala prawda
idz dalej cwiczyc na wf albo budowac mase ;P