Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliszkaa

do mam które po macierzyńskim wróciły do pracy

Polecane posty

Gość eliszkaa

Witam, poradźcie proszę jak przygotować maluszka do rozstania z mamą? za miesiąc idę do pracy, synek ma 4,5 miesiąca...i oczywiście nadal przy cycusiu, podaje mu w dzień kaszkę i owocki, ale nie zawsze ma ochotę jesc cos innego niż cyca. Co robić?

Gość mama juz pracujaca
musisz ustawic mu powoli taki rytm dnia, jakosci i por posiłków jaki bedzie miał po twoim powrocie do pracy. moj synek nie chciał za chiny butli, problem byl jak nie wiem, ale po 3 tygodniach walki zatrybiło. ja niestety nie sciagałam pokarmu, bo w pracy warunków brak do tego, a wyskoczyć zniej też nie ma jak, wiec musiał czekać (i musi) na popoludniowe karmienie. teraz to juz bardziej dla przytulenia, mały ma prawie 8 miesięcy, pokarmu coraz mniej przez to, ze tak jest, ale nie poradzę nic.

Gość eliszkaa
a jak piersi? masz w ciągu dnia jak jesteś w pracy problem z mlekiem? bo wkładki laktacyjne to podstawa...ja w sumie mam możliwość ściągania mleka ale też nie chciałabym tak nakręcać laktacji, samo nie wiem...

taż wróciłam do pracy gdy córeczka miała 5 miesiecy. Z rana karmiłam piersia, potem opiekunka dawała kaszke, deserek owocowy i obiaDEK, A JA JAK PRZYCHODZIŁAM ZNOWU PIERŚ. W pracy ściągałam pokarm tylko na początku i to mleko dawała jej niania, ale ona z butli mojego pokarmu nie chciała. piersi szybko się przyzwyczajają, że mniejszy popyt, to i podaż się zmniejszyła.