Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłośniczka277

facesitting

Polecane posty

Gość miłośniczka277

ostatnio mój narzeczony odkryłem ten temat i nie powiem, spodobało mi się nie tylko i w teorii, ujeżdzam go teraz codziennie i delektuję się widokiem, jak mu stoi

Gość felix domestica
jestem facetem i okropnie mnie podnieca facesitting, kiedyś moja narzeczona przez przypadek raz mi zafundowała taką przyjemność i bardzo mi się spodobało!! Jednak jak na złość nie chce mi tego za często robić, a ja tak kocham wdychać i smakować jej wdzięki w taki sposób!!

Gość miłośniczka277
no mnie nie trzeba specjalnie namawiać, robię się od razu mokra i ni e tylko od jego języka

Gość felix domestica
tak po za tematem to moja kobieta ma jakiś problem z tą mokrością, powinna być moim zdaniem bardziej wilgotna.. czasem stanowi to problem.. a ja bardzo lubię kiedy tej wilgoci jest dużo.

Ja też uwielbiam, jak moja kobieta siada mi na twarzy. Najczęściej przodem do mnie, ręce ma wtedy na oparciu łóżka. Jej soki są po prostu przepyszne a jak osiągnie orgazm to jest to cudowne

Gość felix domestica
ja bardzo lubię ten widok kiedy patrzę od dołu na brzuszek i cycyszki

Gość travec
To jest bardzo podniecające. Ten widok myszki od dołu jest boski I te soczki spływające po twarzy... Niesamowite