Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosy w opłakanym stanie

MOCNIEJSZE ZDROSZE WŁOSY - co mogę zrobic by osiągnąc taki efekt?

Polecane posty

Gość włosy w opłakanym stanie

Chciałabym wzmocnić swoje włosy, sprawić by wyglądały zdrowiej i by było grubsze i mocniejsze. Znacie jakieś sposoby?

Gość freakylover
może jakiś szampon dodający objętości ? albo pianka do włosów Sunsilk dodająca objętości super mocna. [zielone opakowanie;p] dodatkowo przy każdym suszeniu, prostowaniu,kręceniu proponuję spryskać je mgiełką do włosów dove heat defense teraphy. a po umyciu nałóż na włosy jakąs maseczkę regenerującą najlepiej do spłukania, żeby zbytnio nie obciązyła włósów np. Nivea :) powinno pomóc :)

Gość lila_mala9
Też miałam problem z zniszczonymi, łamliwymi i wypadającymi włosami. Problem przestał istnieć od kiedy stosuję regularnie szampony z naturalnymi ekstraktami polskich ziół. Moim ulubionym jest szampon z czarną rzepą Eva Natura potrójna siła ziół. To naprawdę działa!!

Gość marychna
Jak masz cienkie włosy, to nie pomoze świety boże - będą cienkie, cokolwiek byś z nimi zrobiła. Jedyne co - to możesz zadbac, żeby były zdrowsze. zażywaj cynk, płukaj chłodną wodą na koniec mycia, nie wycieraj ręcznikiem, tylko je nim owiń, nie szarp w czasie czesania, używaj odżywek, unikaj suszenia suszarką

Gość Niśkaaa
Proponuję pójść do apteki i poprosić o coś na wzmocnienie włosów, jest mnóstwo takich rzeczy. Mi fryzjerka poleciła Silica czy jakoś tak lub Revalid, są to proszki do łykania, podobno mają poprawić stan włosów, a to drugie dodatkowo na porost włosów. Jest jeszcze taka odżywka WAX, ja ją stosuję od jakiegoś czasu i dziś koleżanka nawet zauważyła, że mam takie gładkie i lśniące włosy, ja też to zauważyłam bo mi frotka zjeżdża z kucyka, naprawde :)

Polecam witamine B 6 w zastrzyku do miesniowo oczywiscie dawka od 10-20 zastrzykow cena 10 zastrzykow to okolo 15 zl na recepte w aptece dermatolog mi przepisala super sprawa te wszystkie ampulki mi nic nie pomogly a tutaj po 3 tygodniach widze efekty i calkiem nie droga sprawa. zastrzyk jezeli jest dobrze zrobiony tez nie boli Polecam

Gość martunek4
przede wszystkim używaj szamponu odpowiedniego do rodzaju włosów. Jeśli masz farbowane to do farbowanych, jeśli kruche i łamliwe to są też do nich chyba z PANTEENE szampony.No i odżywka ułatwiająca rozczesywanie żeby nie ciągnąć i nie łamać przy czesaniu. Odżywka mi pomogła bardzo. Ja akurat jestem przekonana do marki DOVE . CZasem biorę też witaminy jak już zauważę, że włosy wypadają.Teraz biorę witaminy z serii PROLADY-Podwójna moc skrzypu i drożdży . Jest dobrze.

Gość wiolciaaasd
Wpróbuj szampon do włosów Eva Natura z czarną rzepą. Intensywnie wzmacnia włosy, powoduje, że przestają wypadać. Naturalna szamponiki to jest to :-)

Gość Kittyy
W czym można znaleźć cynk i biotynę ???

Gość Piateczka_wawa
Polecam szampon Eva Medica z kerastimem, który świetnie wzmacnia słabe włosy i skutecznie zapobiega ich wypadaniu.