Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozak bez prawka

panny z dzieckiem maja wymagania, a same nie sa marzeniem facetow

Polecane posty

Gość facet bez prawka to facet
ale ten tu kozak jak najbardziej nie, bo nie o prowadzenie samochodu tu chodzi tylko o to co sie ma w bani. On ma chyba cos kolo 13 lat, dlatego wyluzujcie, dzieciak jeszcze moze dorosnie...

Gość kozak bez prawka
uwazam sie za 100% dojrzalego, meskiego mezczyzne i kobiety widza we mnie prawdziwego faceta, wiec powodow do narzekania nie mam. jestem bardziej meski niz wiele cipek z prawkiem

Gość kozak bez prawka
a temat powstal, bo smieszy mnie, ze kobiety patrza na faceta przez pryzmat prawka, a wszystko inne na boku

Gość jak chce miec prawko i auto
baby - to same se je zrobcie i kupcie

Gość teraz moje wypociny
"uwazam sie za 100% dojrzalego, meskiego mezczyzne i kobiety widza we mnie prawdziwego faceta, wiec powodow do narzekania nie mam. jestem bardziej meski niz wiele cipek z prawkiem" oj dziecko, dziecko..... oczywiście, że jesteś bardziej męski od "cipek" z prawkiem...syneczku kochany, przykro mi, że nie masz tego prawka, pisząc wciąż o nim pokazujesz jak bardzo uwiera cię jego brak, ale naprawdę kobiety nie patrzą na was przez pryzmat posiadania owego (patrz niektóre mądre posty powyżej), ważniejsze jest, żebyś wyzbył się kompleksów i mitomanii...no i rzeczywiście poczekał jeszcze troszkę z oceną swojej dojrzałości, bo na razie jest ona bezprzedmiotowa....

Gość kozak bez prawka
powiem wam, ze znalezc atrakcyjna kobieta, ktora nie wymagam prawka od stalego partnera w zwiazku jest bardzo ciezko. ja dlugo takiej szukalem. nie mowie o przelotnych i przygodnych sprawach, bo jak sie jest dla kobiet atrakcyjnym fizycznie, to mozna podzialas, ale atrakcyjna kobieta po prostu wstydzila by sie przedstawic rodzinie i znajomy swojego faceta, jesli on nie ma prawka

Gość kozak bez prawka
nareszcie madra wypowiedz

Gość co wyscie sie tak
koles bez prawka to nieudacznik a koles bez prawka na babskim forum to jebana ciota wypierdalac pedaly!!!na kurs prawka

Gość kozak bez prawka
jaki nieudacznik? powodzi mi sie lepiej, niz wielu facetom z prawkiem

Gość dla mnie zenujacy
i z racji tego ze ci sie tak powodzi musisz wlazic na babskie strony rzygajac na temat prawa jazdy?co za leszcz kurwa

Gość kozak bez prawka
w koncu porzadnie myslaca kobieta

Gość kozak jak skonczysz
16 lat czy ile teraz trzeba, to zrobisz sobie to prawko, a do tej pory pogodz sie z niemoznoscia i przestan plakac i gadac sam ze soba.

Gość kozak bez prawka
mi prawko nie jest potrzebne, wozi mnie kobieta i kumple

Ja sie naprawde nie przejmuje takimi D------mi troszek zycia juz ma za soba i naprawde mnie smieszy co te mlode Kobietki i dziewczyny potrafia wymyslec , za malo jeszcze przezyly i przeszly zeby normalnie zaczac myslec ..................jest mi naprawde ich zal ale musza sobie poradzic .................. Glupio mysla mysla ze sa boginiami !!!!!!!!!!!!

Gość kozak bez prawka
najgorzej jak panna z dzieckiem sie za boginie uwaza

Panny z dziecmi zawsze byly i podziwiaj je ze wychowuja dzieci .................a co mozna powiedziec o TATUSIACH tych dzieci ze sostawili swoje dzieci .............a co mozna powiedziec o wszystkich FACETACH co maja dzieci i do nich sie nie przyznaja ????????????????????

Gość kozak bez prawka
sa dupkami, ale malo mnie oni obchodza, bo ja facetow tacy faceci stosunkowo rzadko podrywaja

Gość co wtedy robisz
kupuję szarlotkę

Gość głupi kozaczyna
"najgorzej jak panna z dzieckiem sie za boginie uwaza"- bo jest- boginią domowego ogniska:P

Gość kozak bez prawka
poki nie mam dzieci, kobiety z dziecmi mnie nie interesuja

Gość no i zakończmy
tą puentą ten idiotyczny temat

Gość na zakonczenie do kozaka
poczekaj az dorosniesz to zrobisz sobie wtedy to prawko, moze poczujesz sie przez to bardziej meski :) Jak dla mnie facet nie musi umiec jezdzic tak samo jak kobieta nie musi, ale musi miec w glowie cos wiecej niz siano...

Gość kozak bez prawka
w glowie siana nie mam, mam w niej mozg, dzieki ktoremu mam siano w portfelu

Gość to czemu wynajales takiego
idiote do pisania tego topiku?

Gość trzeba bylo samemu i madrze

Gość kozak bez prawka
idiota nie jestem, jestem po prostu chamskim i bezczelnym macho, ale kobiety kochaja takich jak ja

skoro masz tyle siana to idz zrob sobie to prawko i nie plavz tu na forum. A jak ci nie idzie zdawanie egzaminow to podpalć raz, drugi - w koncu sie uda. Nie wciskaj kitu ze nie chcesz tylko powiedz otwarcie ze NIE UMIESZ zdac tego prawka i tyle...

Gość kozak bez prawka
nawet nie probowalem, bo jako nastolatek pilem i cpalem na maxa, a potem jakos kobiety z lozka mnie nie wyganialy, wiec prawko nie bylo konieczne