Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozak bez prawka

panny z dzieckiem maja wymagania, a same nie sa marzeniem facetow

Polecane posty

Gość kozak bez prawka

wypowiedz jednej panienki: " Praktycznie rzecz biorąc nie podchodzenie do prób zdania egzaminów na prawo jazdy to według mnie świadczy o lenistwie i braku wyobraźni. Mało mnie interesuje jakiś tam stereotyp faceta i mniej lub bardziej powszechne wymagania stawiane mężczyźnie. Mało mnie interesuje czego wymaga się dzisiaj w pracy. Mozna znaleźć taką gdzie jazda nie jest konieczna. Ale bardzo mnie interesuje np sprawne dowiezienie mego synka do poradni różnego rodzaju. " zrobilas sobie bachora, to sama go sobie woz do poradni. nie zamierzam robic prawka po to by wozic nieswojego bachora do jakiejs poradni. prawko mi nie jest potrzebne, wygladam jak twardziel i z niejedna kobieta juz spalem. a laski, ktore leca na prawko to glupie egoistki i pseudo ksiezniczki. splodzilas bachora z jakims kolesiem to sama z nim jezdzij do lekarza, a jak jakis facet nowy cie z dzieckiem zechce to go caluj po nogach i dziekuj mu, ze w ogole cie zechcial, nawet nie majac prawka. dzieci sie z powietrza nie biora, masz dziecko to przyjmij do wiadomosci, ze to twoje dziecko, a nie twojego nowego faceta. on nie musi za nie odpowiadac. wypielas komus tylka, to teraz bierz za to odpowiedzialnosc. jakbys sie nie ciupala, to by dzieci z tego nie bylo. a jak sie chcialo sobie pociupciac, to teraz trzeba brac za to odpowiedzialnosc. chocbym byl kulawy i bez jednego oka to bym jak ognia unikal dziewczyn z dzieckiem, zwlaszcza takich

Gość kozak bez prawka
i zapomniałem dodać, że mam w głowie waciki :)

Gość nie kozak tylko leszczD

Gość kozak bez prawka
nie podszywaj sie tepy cepie. mam dobra prace, chodze na silownie, gole glowe, wygladam jak twardziel, mam mase tatuazy, umiem sie bic, mam groznych kumpli, skonczone studia, prawko zamierzam kiedys zrobic, ale dla siebie, mam piekna i wspaniala kobieta, a z niejedna juz spalem

Gość nie twardziel tylko frajer

Gość wróżka prawdę ci powie
jestes tępym koniobijcą, siłownie widziałeś w tesco na wystawie, koledzy bili cię w szkole i ledwo zaliczyłeś 8 klas

Gość kozak bez prawka
prawko mi do szczescia nie jest potrzebne, kobiety i tak mialem i mam, a zrobie kiedys. na razie wole wydawac pieniadze na tatuaze i suplementy na silownie

Gość kozak bez prawka
suplementy zrobiły ze mnie suplement mężczyzny :classic_cool:

Gość kobiety i tak mialem i mam
nie ilość a jakość sie liczy- te panie co robią loda za trzy dychy przy szosie klamią mówiąc, ze cię kochają:D

Gość kozak bez prawka
ale ja im daję 40 dychy :classic_cool: ha!

Gość ale kozak wow ale szasta kasa

Gość kozak bez prawka
utrzymanie auta jest drogie i wiaza sie ze stalymi wydatkami. ja wole sobie kupic nowa bluze nike niz bulic na paliwo

Gość mysle wiec mowie
kozaku bez prawka ile masz lat?

Gość Tionnee
biedny kozak, jego mamuśka sie ciupciala i zostala sama z bachorem -teraz widac co z niego wyroslo:D

Gość kozak bez prawka
mam 25 lat

Gość hehehe ale komenty
lubie was. A tak naprawde moj kolega szuka kobiety z dzieckiem, bo nie czuje przewijania pieluch itd tylko chcialby juz wyrosnietego dzieciaka, a moja kolezanka szuka faceta, co nawet moze miec 3 dzieci...

Gość daniello27
facet bez prawka??? to jakas cipa :P

Gość daniello27
lysa czupryna? czyzby lysienie? :P a jakie studia skonczyles? bo sadzac po wypowiedziach to albo jakies marne zaoczne albo kipeskie dzienne. nie wszystkie kobiety z dzieckiem maja Bog wie jakie wymagania. a nie jedna z dzieckiem moze byc naprawde niezla partia. osobiscie znam taka jedna...nie dosc ze ladna to jeszcze inteligentna i zabawna, samodzielna z dobra praca, no i z prawkiem :P

Gość dokozaka
kiedys ktos ci powie kozaku, ze ciupciac sie z toba nie bedzie, dlaczego? bo gdyby z ciupciania wyszlo dziecko a panna chciala od ciebie odejsc kto by chcial akiego bachora od kozaka? Malo tego co za tatusiek jak prawka nie ma :P wiec wniosek tego taki zero seksu dla kozaka

Gość daniello27
mozg wycisnal na silowni :P ale burak

Gość daniello27
mam narzeczona ... bez dziecka . nie dorabiam zadnej ideologii :P dla mnie facet bez prawka to jakas niedojda, sam mam prawko na auto i motor a do tego licencje pilota smiglowcowego wiec nic dorabiac nie musze kozaki :P

Gość daniello27
nienazywaj tych brzdacow bekartami bo wylazi z ciebie zakompleksiona menda

Gość daniello27
CREAM to nie panna z dzieckiem jest scierwem ale ten co jej to dziecko zrobil a potem dal dupy :P ty mi pasujesz do tego opisu :P

Gość MAriusz BHP
zajechało dresem, który "umie się bić" jak ma 5 kumpli wokoło i naskakują na jednego przechodnia w ogóle to po co się chwalić kim to ty nie jesteś? poprzednicy mieli rację: JESTEŚ LESZCZ!

Gość daniello27
mariusz... swiete slowa ;)