Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no cóż będę sponsorowana

chce rozpocząć prace utrzymanki

Polecane posty

Gość klopp
prace prostytutki hipokrytko

Gość vcvcxvc
najmnije 2 tys miesiecznie 3 nie wiem tak gdzies czytalam

masakra!! coraz mniej kobiet/ dziewczyn ma szacunek do siebie i jedyna wartoscia w ich zyciu sa pieniadze... a co brakuje Ci na chleb czy jestes tak tepa, ze zadnej pracy nie znajdziesz???

Gość ryhujkhkkjkjhjhj
ciekawe jaka inn prace znajdzie to co zarobi wyda na rachunki a co z reszta jedzenie i inne potrzeby dziewczyna ma racje dobrze mysli po co ma dawac zadarmo jak moze jeszcze dostac za to kase i m astalego partnera . MOze ma tez trudna stuacje w rodzinie gdzie rodzice nie maja kasy .Mojej znajmoje rodzice daja miesiecznie 1000zl studiuje w Wawie i am tylko na opalt emieszkania na nic wiecej

czy ja wiem czy brzydalem.......wydaje mi sie że sponsorami są starsi faceci -bogaci , którym znudziły się żony , niechcą kochanki gdyż kochanki potem się zakochują i mogą robić problemy. Więc taki facet szuka ładnej dziewczynyz netu do sposorowania i ma jedną na każde zawołanie -układ jest jasny ona otryzmuje kase on sex -bez zobowiązań........

Umyj cipsko i do pracy!!!!:P Następna bezwartościowa młoda KUREWKA!!!!!!!! A potem po studiach ,,nikt mnie niechce" no pewnie ze nikt a kto bedzie chcial taka kobiete wyruchana ,,w pizdu" ..WSTYD!!!!!!!!!!!!!

Gość gfjjgfhfhfjfhgfjhf
po pierwsze to nie praca a kurewstwo po drugie wlasnie przez takie szmaciary faceci nie maja szacunku dla kobiet

A dlatego że się chce odrazu zarobić przyslowiowe ,,kokosy" a dwa w koncu to nowa moda a prostytucja to w burdelach...;) Ale jak się jest pustą lalką to co można wymagac od takiej wiecej.....

Szacunek?!Do kobiet można mieć ale nie do kurewek..:/ ,,To coś" powinno się myć domestosem po 12 miesiacach..zeby nieroznosily jakis chorób i innych ,,spotrowych butów" czyli Adidas,itd;) hehe

Mam ciężko chorego syna. Chce zarobić na operacje, rehabilitacje i utrzymanie go. Nie dostaje alimentów. Rodzice mi nie pomogą. Moja matka ma schizofrenię. Jestem sama ze wszystkim. Musze się przemóc i to zrobić. W barze zarabiam 1000zł na miesiąc i na nic to nie starcza. W innym wypadku nigdy bym nawet o tym nie pomyślała ale musze zapewnić godne warunki mojemu dziecku. Tyle Wam wystarczy? Nie chce wnikać w szczegóły mojego życia. Chce tylko wiedzieć ile powinnam zażądać, bo mam 3 konkretnych panów, ale oni chca żebym to ja podała kwote. Raczej będą płacić za spotkanie jednorazowo. Czy np. 500zł to dobra cena? Jakiś tam zaproponował mi 100zł, a inny 200zł. za spotkanie, ale to chyba śmieszne pieniądze?

Gość ................ALICJA
TY SIĘ KOBIETO ZASTANÓW, BO MOŻESZ PRZEGRAĆ SWOJĄ WARTOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIKOGO NIE SŁUCHAJ,SZUKAJ PRACY NA WŁASNĄ RĘKĘ

Gość
Przekalkulowała że dawanie dupy za darmo jest nieopłacalne

Gość .......................ALICJA
SPRÓBUJ INACZEJ... SPRÓBUJ

Gość wkurwiona na maksa
gdybym ja miała chore dziecko zrobiłabym to, tak sądzę. stawiam dzieci nad swoją wartośc. Polska śmierdząca irlandia !! oto co mamy

Prześlij mi swoje zdjęcie na adres the_best_man_in_the_world@gazeta.pl, jeśli okaże się, że jesteś w moim typie to zapłacę 1000zł za jednego loda bez prezerwatywy do końca

Gość lkdjslsjgfoerj
popieram tych co Cie krytykuja i Twoja sytuacja Cie w niczym nie usprawiedliwia, nie oszukuj sie sama i nazywaj rzeczy po imieniu chcesz sie skurwic i tyle

Gość habubak
intersuja Cie pojedyncze spotkania czy stały układ, może sie dogadamy tylko musiałbym Cię zobaczyć

Gość jak zaczniesz
to nie skońzysz dawać

habubak- nie interesują mnie pojedyńcze spotkania. W rachube wchodzi układ stały. Tak wole. Może z jednym i tym samym nie będzie tak tragicznie. Na bycie prostytutką, która co godzine ma innego nie zdecydowałabym się, nie mogłabym. Łatwo Wam mnie oceniać, a dla mnie to jest tragedia, bo ja na prawde nie chce tego robić i mam straszny dylemat, ale moje dziecko i jego dobro jest najważniejsze. Wiem, że się zeszmace i nie oczekuje szacunku, bo sama też przestane się szanować. Wiem, że nikt nie chciał być z taką co za kase daje, dlatego biore pod uwkage, to że będę już sama do końca. Prosze podajcie mi te ceny!!! Czy ktoś się orientuje? TO WAŻNE!

Gość a dlaczego zaraz
Oooo, nie mogę! :D :D :D :D :D "praca utrzymanki" :D :D :D :D :D

Gość okresl miesieczna kwote
i tego sie trzymaj..ale dopiero na 1 spotkaniu, bo facet moze byc nie warty upodlenia lub mozecie po prostu nie dac rady ..powodzenia

Gość habubak
ok, powiedz skad jestes moze byłbym zainteresowany stałym układem, tylko najpierw musiałbym Cie zobaczyc , co proponujesz? acha i mowie sertio i na powaznie

Gość daniello27
dam ci 5 zl za godzine