Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no cóż będę sponsorowana

chce rozpocząć prace utrzymanki

Polecane posty

Gość wkurwiona na maksa
zaproponuj 400zł za spotkanie, jesli mieszkasz w wawie. w mniejszej miejscowosci to okolo 200 zł wiecej Ci nie dadzą, chyba że jesteś 19 letnią modelką

Gość jezeli moge Ci doradzic
wez goscia bez rodziny, ma wiecej kasy na osobiste wydatki a poza tym masz po prostu zawodowy uklad gdzie nikogo nie krzywdzisz. jak bierzesz zonatego, to krzywdzisz posrednio jego rodzine, to wszystko wroci do Ciebie. A majac chore dziecko chyba masz juz wystarczajaco trudno.

Nie umówie się z żadnym żonatym facetem, musi być wolny, nie chce żeby ktoś przez mnie cierpiał, tego bym nie zniosła. Czyli mam zaproponować 400zł za spotkanie. i nie schodzić niżej? dwóch mi napisało, że obojętnie jaka cena, bo bardzo im się podobam i są zdecydowani

Gość ja nigdybym czegoś takiego nie
zrobiła.Dziewczyno zastanów się w ogóle o czym ty mówisz!!!Rozumiem,że masz ciężko,ale z każdej sytuacji jest jakieś wyjście uwierz z każdej,ale nie tą drogą.Poszukaj pomocy w opiece społecznej albo wynajmij mieszkanie i wyprowadź się do rodziców,albo jak masz spore mieszkanie weź sobie współlokatorów,albo są też fundacje,które pomagają dzieciom,rodziną w trudnych sytuacjach,A przede wszystkim powinnaś pozwać ojca dziecka do sądu o przyznanie alimentów,bo dlaczego tylko ty masz je utrzymywać?on tak samo jest rodzicem i powinien poczuć sie do odpowiedzialności.A w sądzie wygrasz!!!W dodatku w opiece społecznej będziesz miała kilka dodatków np.z tyt.samotnego wychowywania,z tyt. choroby dziecka ,zależy jakiej!!! I inne dodatki:np. mieszkaniowe.I nie hańb się,bo życie jest krótkie,potem będziesz bardzo żałowała,a wtedy może być za późno,bo spotkasz kogoś na kim ci będzie zależało,wyjdziecie gdzieś razem i być może nadarzy się przypadkowe spotkanie z "ów sponsorem",bo świat jest mały,a wtedy on ci przypomni kim byłaś,jak myślisz?co zrobi facet na którym będzie ci zależało?chcesz być do końca nikim?Zrób coś w swoim życiu z myślą nie tylko dla dziecka,ale i dla siebie.

Gość co taaakiego
utrzymanki??? - to nie praca to kurestwo

Gość pannapolka
ja ja rozumiem, latwo jest potepiac.. a w sumie kto powiedzial ze to jest zle? ja mam teorie ze wszystko jest dobre w ogolnym rozrachunku, bo wszystko jest po cos i nic nie jest bez przyczyny. jesli robisz to dla dziecka to tym bardziej cie rozumiem przyszla utrzymanko. warunki w pl sa jakie sa, moze dzieki temu sie odkujesz , pomzoesz dziecku, matce i sama zalozysz swoja firme . trzymam kciuka:)

Gość do pannapolka
co?????ty też się puszczasz????nic dziwnego,że panna!!!!kto by chciał zryta babe

Gość ja wiem ja wiem
Czytałam kiedyś, że miesięczna stawka to ok 4 tys zl. A możesz zdradzić, gdzie dałaś swoje ogloszenie? Też się nad tym zastanawiam..

Gość pannapolka
nie ja sie nie puszczam, nawet nie mam z kim nawiasem mowiac;p ale nie potepiam kobiet ktore to robia..moralnosc to rzecz wzgledna. liczy sie tylko czy postepuje sie w zgodzie ze swoim sumieniem. jesli sie postepuje wbrew niemu wszystko wroci w przyszlym zyciu w formie nagatywnej karmy. jesli to ma byc srodek do pomocy choremu dziecku to tym bardziej nie potepiam wrecz odwrotnie- doceniam ze kobieta poswieca sie dla dzeicka, kladzie na szale swoje zycie, szczescie i dobre imie. to jest najwyzsze dobro wg mnie.

ja wiem ja wiem - wpisałam w google sponsoring ogłoszenie. Wyjdzie Ci pare stronek. Z tych niepłatnych wybrałam pare ogłoszeń, takich na poziomie. Rozesłałam fotki. Z 6 panów wybrałam 3, którzy zgodzili się dać za spotkanie 500zł., nie chcą żadnych udziwnień. Z tego co piszą, bardziej zależy im na rozmowach, wspólnie spędzonym czasie, a nie tylko i wyłącznie na sexie. Spotkam się z każdym z nich i wtedy wybiore jednego. Nadal nie wiem czy dobrze robie, mam tak mieszane uczucia, ale musze utrzymać dziecko. Do rodziców nie moge się wprowadzić, ojciec nie żyje, a matka jest tak chora, że robi straszliwe jazdy. Uważa, że wszyscy ją obgadują i chcą zabić. Nie chce, żeby mój syn to widział. Ojciec dziecka nie pracuje, więc alimentó z niego nie ściągna.

Gość habubak
wysłąłem Ci maila odbierz i odpowiedz

Gość a pocoooo
a poco z nia dyskutujecie przecież to zwykła kurwiszcze, która się puszcza za pieniądze, zero szacunku dla takich achociągów i jej potrzeby nie usprawiedliwiaja tego, pracowaqć sie nie chce , tylko idzie na łatwizne a pewnie tak najłatwiej troche spermy się łyknie , loda zrobi parę razyw mieiącu pizdy nadstawi i kasa jest a popracować uczciwie sie nie chce , zwykłe kurwiszcze

Gość joanna szewczyk
nie przejmuj sie negatywnymi opiniami inych,jest lepiej prowdzić takie spotkania niż kraść.Ja tez czasem spotykam sie ze sponsorami,aby zarobić na podstawowe potrzeby i za jedną godzinę biorę 250 zł moim zdaniem to jest rozsądna cena.

Gość ja nigdybym czegoś takiego nie
Do rodziców nie moge się wprowadzić, ojciec nie żyje, a matka jest tak chora, że robi straszliwe jazdy. Uważa, że wszyscy ją obgadują i chcą zabić. Nie chce, żeby mój syn to widział. Ojciec dziecka nie pracuje, więc alimentó z niego nie ściągna. gówno prawda,po prostu szukasz wymówki. nie chcesz,zeby dziecko ogladalo babke,jak ma "jazdy",ale pozwolisz mu oglądać swoje sex spotkania??? a z drugiej strony jak ojciec dziecka nie pracuje,to jest coś takiego,jak fundusz alimentacyjny,oni pieniądze dadzą tobie,a jego pociągną za dupę ,nawet pójdzie siedzieć!

Szukałaś pomocy w fundacjach? Może spróbuj inaczej? Myślisz ,że Twoje dziecko byłoby Ci kiedyś wdzięczne za takie poświęcenie? Może jednak jest inna droga...? Czy prosiłaś kogokolwiek o pomoc?

Szukałaś pomocy w fundacjach? Może spróbuj inaczej? Myślisz ,że Twoje dziecko byłoby Ci kiedyś wdzięczne za takie poświęcenie? Może jednak jest inna droga...? Czy prosiłaś kogokolwiek o pomoc?

Gość widzicieee
widzicie normalne dziewczyny przez takie szmaty macie w oczach mezczyzn zszargana opinie a faceci maja kase poruchaja sobie takie cos ale zero szacunku dla tego czegos maja sa to dla nas takie worki na sperme

Gość agugugugugugugugugugugugyu
musisz miec silna psyche do czegos takiego ,to nie pretty woman ,tutaj facet nie bedzie sie z Toba umawial na romantyczne kolacje i kapiel w babelkach,zaplaci i wezmie co swoje.. pisalas ,ze facet ktory zaproponowal Ci iles tam kasy nie chce udziwien? Slonce a co to wg Ciebie udziwnienia? bo anal ,oral itp to standardy :D kiedys chcialam znalezc sponsora i nawet umowilam sie z jednym na spotkanie ,sporo starszy ode mnie , bylam tak cholernie spieta ,ze nie wiedzialam jak sie zachowac ,facet okazal sie na poziomie ,powiedzial ,ze nie oczekuje ,ze zrobie mu loda pod stolikiem itd wiec po kolacji pojechalam do domu. spotkalismy sie kilka razy nie zobowiazujaco ,poniewaz bardzo mu sie spodobalam ale juz wiedzialam ,ze nie moge sypiac z nim za kase . kiedy wiedzialam ,ze moge byc soba swietnie sie bawilismy ,fakt przewaznie on placil za bilety do kina ,kolacje itp ale nie czulam sie jako osoba sponsorowana....czasem dal sie zaprosic gdzies ale gora na hamburgera:D wiedzial ,ze zle sie czuje z tym ,ze on placi a mnie nie bylo stac na wystawne kolacje. w koncu poszlismy do lozka ,bylo cudownie ale zrobilam to dlatego ,ze chcialam najgorsze jest to,ze bylam nim zauroczona i zakonczylam to chociaz oboje swietnie sie bawilismy wiedzialam ,ze z czasem sie mna znudzi a ja bede cierpiec

Gość takisobiesponsor
wiecie co mam kilka takich kurewek co jak mi sie zachce to wpadne do nich spuscic z krzyza ale szacunku mam dla nich zero, jak tu ktos napisal traktuje je jak takie worki na sperme, nieraz (jedna mieszka niedaleko mojej pracy) wpadne na chwile jak mnie przyprze to nawet czesc nie powiem wejde ona obciagnie rzuce pare groszy i spadam spelniony, mam jakis wyjazd to sobie ja biore aby sobie podymac , a ze zarabiam sporo to te ochlapy co im daje wiekszej mi riznicy nie robia, czy wy puszczajace sie za kase chcecie aby faceci mieli o was takie zdanie poniewaz wszyswcy takie maja zastanowcie sie czy chcecie byc workami na sperme albo przedmiotami na ktorych face musi sobie ulzyc

agugugugugugugugugugugugyu anal nie wchodzi w gre, jakieś pejcze itp. też nie. Łatwo wam wszystkim mnie osądzac i jechać po mnie, ale zastanówcie się czy nie poniżylibyście się dla dobra swojegoe dziecka? wem, że będzie ze mnie szmata, że nie będę miała już szacunku do siebie, wiem, że moge do końca życia zostać sama, ale warto poświęcić swoje życie dla dziecka. moje dziecko nie będzie oglądało moich sex spotkań. będę się spotykać w innym mieście. moja matkamoże zrobić nam krzywdę. nie raz dostalam od niej w twarz, bo miała urojenia. noie przeżyliście tego, to nie wyobrażacie sobie jak to jest! do jakich ośrodków społecznych mam niby iść? czego moge od nich żądać? Mam podać ojca dziecka o alimenty a wypłacą mi je jeśli on nie pracuje? gdzieś słyszałam, że on tylko do wiezienia pójdzie, a ja nic nie dostane. Może zamiast mnie krytykować zaproponowalibyście mi coś w zamian! naprowadzili na coś!

Gość Antek Bereda
mogę Cię naprowadzić na mojego członka :classic_cool:

Gość no to ja ci odpowiem
po pierwsze znalezienie konkretnego mężczyzny jest trudne, pisać sobie mogą nie ufaj im nigdy. Po drugie nie różni są mężczyźni, jedni właśnie spuszczają z krzyża inni kochają się w tej wspomnianej wannie z bąbelkami i zabierają na te wystawne kolacje. Co do ceny to zawsze powinna byc to kwota miesięczna jeśli mówimy o prawdziwym układzie, gdzie mężczyzna utrzymuje kobietę. Sponsoringiem można waśnie nazwać szybki seks i rzucenie stówy z pogarda na stół. Kwotę miesięczną określa się po ustaleniu ilości spotkań oraz tego co planujecie na tych spotkaniach robić. jeśli chodzi ci tylko o sam seks to owszem 500zł za spotkanie wystarczy. Standardową ceną układu gdzie mężczyzna utrzymuje kobiete jest 4000zł, cena moze iść nawet do 8000zł, ale to już wyższa szkoła jazdy. A teraz sie zastanów, chcesz 5 stów za spotkanie on sie z tobą spotka prześpi, powie ok, nastepne spotkanie za tydzień a ty być może już go więcej nie zobaczysz i zaczną się kolejne poszukiwania. Znalezienie zaś kogoś na miesięczny porządny układ pozwala zachować tą pewność że nie spotka sie na raz ponieważ proponujesz na początku połowę kwoty za miesiąc. Nawet jeśli wykorzysta raz to lepsze 2000zł w kieszeni niż 500zł. Jednak facet oferujący tak poważne sumy raczej potem nie oszukuje więc sie zastanów

Gość jestem sponsorowanaaaa
ceny sa naaaprawde rozne. sa kobiety vipy - biora za noc od 1000 do 1800zl, m-cznie ok 6000zl. ale one sa niewiolnikami wlasnego wygladu. dla mnie te ceny to przesada, kpina wrecz, a faceci korzystajacy z takich uslug - hm, kosmici :D profesjonalistki, czyli te ktore stawiaja na ilosc, biora malo, bo wiadomo, wiecej wtedy chetnych i wiecej kasy. spotkanie 100 - 200zl. jesli dopiero zaczynasz, a do tego jestes ladna, ale nie plastikowa, to wez 400-500zl za spotkanie. to sporo, nawet bardzo sporo. ja mam sponsora, ale nie za spotkania, czy mcznie. to bardziej przyjazn, i pieniadze mi daje tylko wtedy gdy potrzebuje (nie naciagam go bo mam spore stypendium). najmniej za mc dostaje ok 400-500zl, najwiej ok 2500.

Gość jestem sponsorowanaaaa
co za bzdura ! z ta kwota 4000 jako o standardzie :O standard to 2000zl, 4000 - 5000, to kwoty vipek, z roksy itp. na pewno poczatkujaca, zwykla kobieta nie dostaje/nie bierze/nie chce/nie zazada tyle.

zdziwiłabyś się moja droga i żadna bzdura. Byłam w układzie i przez pierwsze 3 miesiące miałam 4000zł, choć nie przeczę to była propozycja jego nie moja, ja chciałam 3000zł. Nie wiem skąd jesteś, ale w Warszawie 3-4 tysiące to standard właśnie. I nie pisz o dziewczynach z roksy, bo ja mam na mysli poważne układy a nie tylko sam seks dla kasy. Dodam że poznałam kilka dziewczyn internetowo które również były w takich układach i każda mówiła że na poczatku chciała 3000-3500zł msc. Nigdy mniej.

dodam jeszcze jedną istotną rzecz. Są dziewczyny, które nawet w Warszawie biorą 1000zł/msc to są laski, które umawiają się na seks i to wszystko. Ja piszę natomiast o wyjściach, towarzyszeniu na wyjazdach, czasami na wakacjach. Poswięcam wiec wiecej swojego czasu miesięcznie niż dziewczyna umawiająca się tylko na seks. Ponad to musze prócz ładnego wygladu mieć też coś w głowie, umieć się wysłowić, zabawić rozmową, zachować w restauracji i dużo inwestować w siebie. Cóż więc dziwnego w tym, że cena jest wyższa?