Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asienkaaa

mały dylemat......wycieczkowy

Polecane posty

Hej, na poczatek pozdrawiam wszystkich uzytkowników kafeterii! Otóż mam maly problem i ciekawa jestem, co o tym sądzicie. Na początku sierpnia poznalam faceta i od tej pory spotykam sie z nim regularnie. Jest to dosyc luzny zwiazek, dajemy sobie duzo swobody, aczkolwiek ostatnio zrobilo sie troche powazniej. on mieszka w innym kraju, a w zasadzie w dwoch krajach (anglii i we włoszech), takze widujemy sie raz na tydzien, dwa i spedzamy ze soba weekend. Bylo miedzy nami na luzie do tej pory, ale ostatnio przyjechal do mnie i powiedzial, ze nie chce sie spotykac z nikim innym, nie chce zebym ja sie spotykala z innymi itd. poza tym wyznał mi, ze ma 47 lat, a nie 38 tak jak do tej pory twierdził. tak na marginesie, ja mam 25. nie jest to dla mnie duzy problem bo poza tym facet jest fantastyczny, cieply, traktuje mnie z szacunkiem. I wbrew pozorom bardzo duzo nas łaczy . tylko ze ja za dwa tygodnie wybieram sie na wakacje. jade do tajlandii z innym facetem. on wie, ze mam chlopaka i nie zamierzam go zdradzać, ale ja wiem, ze on i tak ma nadzieje. moj chlopak mysli, ze jade z koleżanką.jestem straszna egoistka i po prostu nie chce odmowic sobie tego wypadu, ale boje sie, ze to zaszkodzi mojemu zwiazkowi. Bo naprawde zalezy mi na tym pierwszym i wiaze z nim przyszlosc. Ten drugi to dla mnie kumpel do zabawy,lubie go, natomiast nie zalezy mi na nim, ale... na tej durnej wycieczce. Pytanie: jechac czy nie? co byście zrobiły? bo mam cholerne wątpliwości. czy w ogole poruszac ten temat z moim facetem czy przemilczeć?

Gość mam takie pytanie albo 2
jestes do wynajecia na swieta? czy jedziesz gdzie s ze swoim facetem?

Gość to nie dla mnie
ja swieta mam juz zajete :o