Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kOLorOwy świAt tO jeSt to

co moge kupic przyjaciolce na 18-stke?

Polecane posty

myslałam zeby jej kupic cos w sexshopie jakas figurke czy zabawke penisa ;) tak na jaja ;D poźniej bukiet.. a co do tego? myslalam jeszcze nad kubkiem 18! ale nie wiem..

doradźcie coś

Gość www.tnij.org/brum2009
Kup jej słuchawk iw kształcie żavb albo much,niech sie wyróżnia na ulicy

nie kupuj jej zadnych figurek, potem i tak one laduja w kacie. kup jej jakis dobry alkohol. w koncu bedzie mogla go juz wypic na legalu :P

Gość kaskadka
dokladnie wszelkie figurki sa tandetne i laduja w koszu

a np jest cos takiego jak skaczacy penis.. to tez wyeliminowac? ja nie wiem co jej moge kupic :( chce cos na jaja ..

na jaja czyli cos zabawnego!

mowie ci, kup jej alkohol. na pewno sie ucieszy! i nie chodzi mi tu o pierwsze lepsze wino z biedronki tylko łiskacza, malibu, passoe itp. zalezy co lubi

z jajem kup jej kartke urodzinowa. bylam na wielu 18, swoja tez juz mam dawno za soba wiec wiem, co mowie. wszelkie figurki, prezenty na jaj laduja potem w kartonie i przykrywa je kilkucentymetrowa warstwa kurzu. a alkohol dziewczyna przynajmniej sobie wypije :)

ok alkohol, kartke na 18, bukiet i co jeszcze do tego;>?

Gość voice
może podpytaj ją co by chciała... albo jeśli idziesz do niej z innymi znajomymi to możecie się złożyć na coś fajnegi droższego... ja bym wolała dostać coś konkretnego co mi się przyda niż jakąś zabawkę z jajem

bukiet z prezerwatywami! chyba nie dasz chlopakowi bukietu? a lasce nie dasz alkoholu! ciekawe czemu jak ida w odwiedziny to babka zawsdze dostaje bukiet a facet alkohol

bukiet tak ale prezerwatywy?! moim zdaniem jest BARDZO niestosowne i niesmaczne :O niech sie upewnie, czy bedzie to bukiet, w ktorym zamiast kwiatow beda prezerwatywy?

nie... beda tam kwiatki i pomiedzy tymi kawiatkami z 5 prezerwatyw wlozonych

Gość prezerwatejszyn
ja pierdoleeeeee prezerwatywy...... jakie dziecinne podejscie. nie chodzi o to czy wypada czy nie. glupie to po prostu. wibrator jeszcze rozumiem, posmiejecie sie razem zapewne ze swietnego dowcipu i odlozy w kat. ale bankowo za pare lat wyciagnie z szafy i bedzie ci wdzieczna;p urodziny to urodziny, kup cos wartosciowego, co jej sie spodoba lub przyda, badz to i to. bizuteria? moze jakis ciuch extra, zapytaj dokladnie co by chciala. jestescie przyjaciolkami ta? chyba, ze mowisz tak o kolezankach, ziomalkach ze szkoly po prostu;p

Kup jej piekne, oryginalne perfumy. Flakonik. Bukiet kwiatow. Tylko bez kondomow, co za nietakt. I dobry jest pomysl z tym wibratorem. Tylko go ladnie zapakuj. :)