Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alin-ka

pada śnieg,cyfra plus nie odbiera

Polecane posty

Gość alin-ka

pada śnieg i nie odbiera mi cyfra plus,czytam na różnych forach,że mam za małą antene 60 i dlatego przy zmianie pogody tak jest i co mam teraz zrobić -kupić 90 ? :( jestem wkurzona na faceta,który montował mi tą 60 i mówił,że po co mi kupować 90, jak ta 60 wystarczy :placz: dajcie jakąś radę,proszę

Gość tezmzmcyfre
ja mam 80 tke i nigdy problemow nie ma , powiem Ci wiecej jak mi robili elewacje odkrecili antene to maz oparł o budynek troszke ustawial i bylo git, takze radze wieksza antene kupic izdzie zima bedzie problem

Gość kiacikjjja
Idz zwal ten śnieg z konwertera i powinno odbierać. Też mam z tym problem w zimie ale na szczęście antena nie jest wysoko:)

Gość alin-ka
dach mam stromy i przy śniegu nie mam ochoty z niego spaść,to domek ,niestety nie bloki i kablówki nie mogłam sobie podłączyć :( szkoda,że wcześniej nie poczytałam o takich problemach z odbiorem przy złej pogodzie będę musiała chyba kupić sobie antenę 80,ale czy to na pewno pomoże ?

A może masz sygnał za słaby ,minimalnie źle antenę ustawioną albo źle zamocowaną i przy zlej pogodzie nie odbiera