Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaaaaaaaaaaa

BLOGI O MODZIE - polecam...

Polecane posty

Gość malinkaaaaaaaaaaa
Gość malinkaaaaaaaaaaaa
Gość malinkaaaaaaaaaaaa
to sa moje ulubione, moze wy sie jakimis podzielicie??????? :)

Gość ja dopiero zaczynam
Ja dopiero zaczynam prowadzić bloga ;)

Gość fajny topic podnoszeee
up

ja polecam WAM gattaactiveshop.pl ..... i oni do tego mają jeszcze wirtualną szkołe tańca !!!

Gość podnoszee
upi

Gość Cooolll
U mnie www.marchewkowa.pl rządzi. Całkowicie odróżnia się od reszty podobnych do siebie szafiarek. Zaglądam też na www.szafasztywniary.blogspot.com i www.vintagegirl.blox.pl

Gość jubilatka niedzisiejsza
http://tinyurl.com/3lkx4un fajny i praktyczny - prowadzony przez pewna sieciowke ale w artykulach sa propozycje swiatowej mody - zdazaja sie fajne porady :) takze bardzo polecam

Gość to ja dopisz kilka
Magdallen Rockagirl Retro Story Eve - mama na obcasach Wanilianna fajne zdjecia i miło sie czyta

Gość wy te blogi to na serio
podajecie - czy żeby się pośmiać? przecież większość z nich to tragedia! I te dziewczyny - kompletnie bez gustu - co one pokazują? Zgroza! :-O

Gość Wiekszosc z tych
dziewuch sa brzydkie w chuj i maja straszne nogi. Albo grube, albo za chude i krzywe. Co do tej mody... to szalu tez nie ma :-s

Gość wy te blogi to na serio
że brzydkie to inna rzecz - ale tego się nie czepiam, każdy wygląda jak wygląda i ma prawo mieć swojego bloga. Ale ta cała reszta.... To też trzeba umieć robić.

A ja uwielbiam www.hel-looks.com Super blog o modzie, fajne zdjecia, i modni ludzie. Moze, niektorzy sa modni inaczej, ale ogolnie to jest calkiem przyjemny blog.

uważam, że bardzo ciekawym blogiem o modzie, jest blog.stilago.pl maja tam bardzo ciekawie przedstawione nowości, ze świata mody, do tego ciekawie opisuja ta branże i w ogóle uważam, że fajnie jest czasami zaglądac na taki blog i czegoś sie dowiedzieć

Gość dodateeekkkkkk
Gość moda,uroda
greenorchid.pinger.pl

Gość stopka87kia
niedawno w innym wątku pisałam przeklejam ;) z polskich lubię jemerced, choc raczej się przebiera niz ubiera ;) jemerced.com -fajnie, boo cos innego, z takich bardziej "ubranych" jestemkasia.blogspot.com, styledigger.blogspot.com, soincarmel.blogspot.com, stylewaves.blogspot.com, fashioneria.blogspot.com, modnakomoda.blogspot.com, stylelove.blogspot.com, to co z głowy na szybko, resztę mam zapisaną w obserwowanych. z zagranicznych andy torres, stylescrapbook.com, late afternoon! lateafternoonblog.com, betty autier leblogdebetty.com misspandora.fr, karla karlascloset.blogspot.com