Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem jaka jestem 2

wkurza mnie ex. sam jego widok przyprawia mnie o mdlosci

Polecane posty

jest zalosny. i ciagle mnie wkurza debilnymi zachowaniami.niestety czasem musze zamienic z nim slowo bo mam z tym czyms coreczke... ale czasami zaluje ze mala ma takiego ojca niedorajde i cpuna. tak go corka obchodzi ze nawet alimenty placi za niego ciocia a samemu dziecko poswieca tyle czasu ze mala juz nie chce z nim przebywac :( czasem mi wstyd ze az taka mam alergie na niego

Chociaż miałaś odwagę odejść niż się z nim użerać, a alimentów mu nie po puść.. Zawsze możesz napisać pismo do komornika i zrobi z nim porządek.

zastanawiam sie czy nie jestem podla ,ze mam do niego taki wstret...? ale te 3 lata spedzone z nim byly najgorszym etapem mojego zycia. koles nie ma wyksztalcenia...na wszystkie kursy zawodowe zapisywalam go ja i ja je oplacalam a on robil laske ze chodzil. prawka do dzis nie zdal. to ja spedzilam rok za granica bo on niestety za 800zl do pracy nie pojdzie. to mnie posadzal o zdrade a sam przyprawial rogi. jak ja tej mendy nie cierpie!!! a na koniec jak juz odeszlam to rozpowiadal ,ze odeszlam do innego. coza lajza. od roku mam normalnego faceta a ta menda mi ciagle mowi :pamietaj dziecko juz ma ojca, nie pozwole ci sie wyniesc z miasta etc. coza idiota. gdy go tylko widze az mi sie cofa. nie wiem jak moglam to cos kiedys calowac ;/