Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juhu to ja mamaaa

kiedy podalyscie pierwszy raz kasze na noc i czy dziecko dluzej po niej spalo?

Polecane posty

Gość juhu to ja mamaaa

Gość mama synka 14 miesięcy
Mój synek dopiero od kilku dni (gdy skończył 14 miesięcy) je kaszę na kolację. Wcześniej zawsze dostawał mleko. Nie zauważyłam by był bardziej syty po kaszce.

Gość juhu to ja mamaaa
up

Gość synek ładnie spał po mleku
poza tym kaszki Mu nigdy nie smakowały, i może dobrze, bo wszelkie kleiki i kaszki sa tuczace

Gość studentka wsz
taka mniej gesta jak mial z 6 ms, spi po niej cala noc do dzis je ma 14 ms przesypia noce na niej - 240 ml

Gość juhu to ja mamaaa
a jesli podam i przebudzi sie w nocy to podawac mleko? czy probowac utulic? nie mam doswiadczenia wiec poradzcie mi Drogie Koleżanki

Gość a moj babel
probowac utulic, delikatnie uspokoic. Raczej nie dawac mleka-to juz spore dziecko :) Moj spi odkad skonczyl 3 miesiace, akurat mam takie szczescie. Owszem, czasami sie budzi,ale jak zgubi smoczek czy gdzies utkwi w rogu lozeczka jak sie przesuwa :)

Gość a moj babel
a zaraz-to Twoj nie ma 14 miesiecy :) a Ile ma?

Gość ja podałam pierwszy raz
na osiemnaste urodziny:):):):):)

Gość jak zobaczyłam ze jej
mleko nie wystarcza .... jak slonczyła miesiac zaczela przesypiac nocki i okolo 4,5 mc. zaczela sie w nocy budzic bo byla głodna wtedy dostała wieczorem kaszke

Gość mamciiaa kamilkiii
ja pamietam z dziecinstwa ze bardzo lubilam kaszke i duzo jej jadlam, a ze bylam bardzo zywym dzieckiem to szybko to spalilam.dzis mam 25 lat i waze 54 kg i wzrost 174. mam 7 miesieczna coreczke i tez daje jej kaszke, bardzo lubi.i wcale gruba niejest a nawet jak utyje na kaszkach ( daje je zawsze na 2 sniadanie) to i tak to zgubi jak zacznie chodzic. a kaszki sa zdrowe i pozywne.

Gość mama synka 14 miesięcy
Ale to chyba zależy w jakim wieku jest dziecko. Mój synek zaczął przesypiać noce (chodzi mi o nocne jedzenie), gdy odstawiłam go od piersi, a to było, gdy skończył 9 miesięcy. Ostatnią butlę dostawał o 23 i spał do rana. Z czasem stopniowo przesuwałam mu godzinę ostatniego posiłku i nie było problemu ze spaniem. W tej chwili je ostatni posiłek o 19.30 i jest nim kaszka no i też śpi do rana bez problemu;)

Gość juhu to ja mamaaa
czyli spokojnie moge zaczac podawac ja swojemu 4 m-cznemu dziecku. sprobuje w ciagu dnia i stopniowo bede zwiekszac ilosc. a o ktorej podac ostatni posilek?