Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tony

Dlaczego kobieta udaje orgazm?

Polecane posty

Gość e tam orgazm jest
przereklamowany ;P kocham mojego faceta, uwilebiam z nim spedzac czas i rozmawiac, chodzic na spacery etc, a seks...... jest nudny ;P jakbym nie udawala to molgby to robic 2h..... bylebym tylko doszla ;/

Gość i do prokreacji
już ja wybiorę korzystnych facetów do prokreacji, a zamierzam mieć troje dzieci każde od innego faceta...wybiorę odpowiednich..ma być uroda ,inteligencja , zaradność w genach, zdrowie i duża zdolność płacenia dużych alimentów chcieliście mieć tylko seks ? to będziecie mieć tylko seks bez zobowiązań a jedynie ze skutkami w postaci dzieci i alimentów, to nie zobowiązania ale konsekwencje. Mam przyjaciółkę o takich samych planach, razem założymy rodzinę z naszymi dziećmi...alternatywna rodzina , bez facetów Dlaczego tak?...bo szans na uczciwego prawdziwego mężczyznę...nie ma są tylko śmiecie...zdradzające świnie...i rozwody i porzucenia dzieci matki muszą same zakładać rodziny...bez mężów ...bo oni oszukają zdradzą i w kochanki pójdą

Gość co racja to racja
Rzeczywiście orgazm jest nudny i przereklamowany, i tak samo seks jest nudny, ma takie głupie ruchy aż żenujące Każda metoda jest dobra która pozwala unikać nudnych czynności takich jak seks...udawanie orgazmu do takich metod należy, wspaniale skraca czas seksu. a całkowicie zrezygnować z seksu w małżeństwie..jest bardzo niepolitycznie...i tak seks nie jest zbyt często

Gość trzeba ...
najpierw choć raz mieć ten orgazm! Może seks przestałby być nudny i nie trzeba by niczego skracać i kombinować jak go uniknąć!

Gość Kurcze...
na początku to nawet człowiek nie wie jak udawać!? No, ale od czego są odpowiednie filmiki...:D

Gość kjfjkhasejkh
18:33 [zgłoś do usunięcia] Artefakt_Diabła a szczęście nie znam żadnej takiej durnej co udaje, w sumie nie wiem skąd te poronione informacje :D:D:D znasz takie ktore dobrze udaja

Gość Sytucja jest taka...
on miętoli ją już godzinę albo lepiej,co pięć minut pyta czy już blisko...jak pyta to wiadomo że już ma dosyć... ona też masz już dosyć..i w końcu udaje szczęśliwy finał... Oboje są zadowoleni: ona, bo wreszcie koniec, on bo sprostał zadaniu...

A pomyśleliście też o tym, że może kobiety dlatego udają orgazm, bo maja problemy z jego osiągnięciem. Wiadomo, ze czasem jest tak, że jednak to wina mężczyzny, ale spora większość kobiet cierpi na zaburzenia orgazmu nawet o tym nie wiedząc.

Gość kardashia
Ja czasem mam a czasem udaje,że mam ale tylko dlatrego udaje bo wiem,że mojemu facetowi bardzo zalezy na tym bym miała i gdy widzi,że mam ma bardzo zadowoloną minę i czuje się spełniony,że podołal. Może to głupie i moim zdaniem nie ma nic złego w tym kiedy ja nie mam orgazmu bo i tak jest przyjemie no ale wiem,że dla niego jest to znaczące więc mówie ,że mam.

Gość no dobre dobree
jesteście nieźle poyebane, zgadzam się z każdą wypowiedzią Artefakta miejcie w dupie uczucia facetów, macie być wiecznie nie spełnione seksualnie dlatego ze oni są beznadziejni(a myślą że są ogierami) ? facet odrazu odszedłby od kobiety z którą źle by mu było w łóżku i nie udawałby że jest ok, tylko kobieta jest tak durna żeby udawać - i co z tego macie? - zadowolenie faceta kosztem swojego nieszczęścia? kretynki ja nigdy nie udawałam, a z początku nie było mi dobrze - nawet nie pojękiwałam, i wiecie co? facet zaczął się bardziej starać, o wiele bardziej, próbował innych ''technik'' a nie tylko przód-tył, przód-tył, itd. i teraz wkońcu mam orgazmy :) ale gdybym była tak durna jak większość z was to bym pewnie do dziś nie miała

Gość Insomnia Deux
Bo kobiety są nielogiczne i głupie, ale też bo potrafią się poświęcać. Poza tym ujawnia się tu jakieś niezłe zakłamanie - dlaczego takie kobiety nie mają orgazmu, jeśli widzą, że dają rozkosz facetowi, skoro ponoć dawanie facetowi rozkoszy przez robienie laski potrafi je doprowadzić do orgazmu?? To jest bez sensu - tutaj mają, chociaż bez żadnego dotyku w miejscu intymnym, a tutaj nie?? Po-dej-rza-ne.

Gość bo to jest głupi mit
z tym lodem - pewnie faceci to wymyślili....

Gość Insomnia Deux
Obawiam się, że jednak nie.. :classic_cool: Chociaż to też jest możliwe.

Gość kobieta nie udająca orgazmu
Ja nigdy nie udaje, mam to mam nie mam to nie mam Ale pytam sie was jak wy niby udajecie orgazm? Podczas orgazmu są skurcze więc facet to czuje i powinien wiedziec ze kobieta ma wlasnie orgazm.

Gość gość
żeby już mieć ten seks z głowy, jasne przecież

Gość gość
zadawalam partnerkę przede wszystkim, ,żle bym się czuł gdyby miało być inaczej trudno mnie oszukać w tej kwestii taki i w ogóle obowiązek przymus swego rodzaju chyba wyniosłem z domu,trochę to kosztuje ale czego człowiek nie zrobi dla drugiego.Mam z pewnością inne wady których nie mają panowie maczo.Nie piszę by się chwalić przecież to anonim ale prawdziwy.Tego trudno się nauczyć to trzeba czuć.Mimo wszystko próbujcie rozmawiać niech się poczuwają ,delikatnie sugerujcie że to podstawa.No w sumie kto liże lody przez szybę w cukierni ten nigdy nie poznał ich smaku.

Gość LaKarra
Baby są głupie jesli udaja, zapewne robią to siksy które nie odnalazły jeszcze swojej kobiecości i potrzeb. Facet to powinien czuć. Wszystko pulsuje. Łono kobiety tak bardzo daje o sobie znać uściskiem wewnętrznych mięśni że nie da sie tego nie poczuć, po prostu nie ma takiej możliwości żeby nie miwł pojęcia co sie dzieje. No chyba że ma sparaliżowaną fujarke ;).

Gość pierdolenie o szopenie4
i do prokreacji słaba jesteś Paniusiu. Jak sobie normalnego faceta nie możesz znaleźć to jesteś jakąś niedojdą życiową. Jasne. Puść się 3 razy

Gość pierdolenie o szopenie4
LaKarra oczywiście że tak