Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schockiertschockiert

facet który mi się podoba okazał się GEJEM .....

Polecane posty

:(((( jest niesamowity- czuły, wrażliwy, ciepły... bezkonfliktowy, wesoły kochany! lubi się przytulać i jest bardzo przystojny... cholera.... nie spodiewałąbym się tego!!! ciągle zapominam że i choroby i odchylenia psychiczne, i wypadki i kalectwo zdarzają się żywym, prawdziwym ludziom. Ale w życiu by mi nie przyszło do głowy że ON może być homoseksualistą! Jestem nim absolutnie oczarowana.... jest fantastyczny :( i co teraz? to właśnie nim wyparłąm moej poprzednie zakochanie...i teraz to najnowsze muszę wyprzeć jakimś nowszym :/

chwała Bogu że to wyszło na początku znajomosci... bo gdybym się zaangażowała i zakochała (a w nim da się bez problemu!!!) to byłaby klapa!

Gość genowefciaa
ech... doskonale cię rozumiem, nie bez powodu wzięło się powiedzenie, że 'gej jest najlepszym przyjecielem kobiety', uwielbiam androgenicznych facetów, niestety zdecydowana większość z nich to homo... a swoją drogą kiedy hetero faceci wkońcu zrozumieją, że właśnie kobietom podoba się ta mega czułość i wrażliwość i wcale w przeciwieństwie do nich nie uznajemy tego za ''pedalskie''? chyba nigdy

"czuły, wrażliwy, ciepły... bezkonfliktowy, wesoły kochany! lubi się przytulać i jest bardzo przystojny..." I nie domyśliłaś się, że to gej? ;)

Gość heheheheheehe...
...życie moja droga..i przepraszam za ten śmiech

nie domyśliłam się że to gej tylko na podstawie tego że jest "ciepły" - w końcu nie każdy facet musi być zimnym draniem , prawda? Porażka....ale chcę go rzeczywiście "zachować jako kumpla" :) Dodam że byłam przekonana że jest wręcz typem "lovelasa" , bawidamka bo kontakty z dziewczynami ma rozległe!!!! A tu taka niespodzianka! Szok po prostu.....

Gość czekoladowa_lejdi_
rozumiem Cie..tez mi sie kiedys bardzzooooo podbal pewien chlopak ale praktycznie od razu jak go poznalam dowiedzialam sie ze jest gejem..szkoda,taka strara :(

Gość www.tnij.org/brum2009
Może jednak jest chociaż biseksualny?Nie trac nadzieji

heh nadzieja na to że jest BI ? a cóż by mi to dało ? ;P i tak bym przegrała z facetem...już chyba wolę przegrać z dziewczyną u kogoś innego.... taka strata... on wyraźnie podkreśla że jest "homo" a nie "bi" taki świetny chłopak.... mam tylko nadzieję, że nigdy NIE zachoruje na HIV ! Tego mu życzę! I cieszę się że tak szybko doiwedziałam się o jego preferencjach - inaczej mogłabym się wygłupić zarywając do niego.... cóż....a może mu się odmieni? czy to jest w ogóle możlwe? -żeby żyć w przekonaniu o swojej takiej a nie innej orientacji i pewnego dnia samemu się zdziwić swoimi włąsnymi reakcjami? może on kiedyś w sobie odkryje heteroseksualizm???? czy gejostwo może być okresem rowoju? i np. wynikać z burzy hormonów? (on ma dopiero 20 lat) ??? wiem, łudzę się ;) ....

czekam :)

bo to nie był taki TYPOWY gej... normalny chłopak... normalnie ubrany , uczesany po męsku - krótkie wlosy. A po geju spodziewałabym się obcisłych spodenek podkreślających zgrabne pośladki (by kusić partnerów!) włosy na skos na żelu, podkreślone kreską brwi .... a tu nic z tych rzeczy ... facet, mężczyzna, ciacho... A przy okazji: co symbolizuje /oznacza noszenie prze faceta bransoletek/koralików -na szyi/ przegubach ?

Gość Ikakakakakak
Wiecie co.... A ja wam opowiem moją historię. Podobał mi się pewien facet, był trochę zniewieściały, stroił się , był nieziemsko przystojny itp. Ale ja lubię takich właśnie wrażliwych i ,,ciepłych" facetow. Byliśmy ze sobą ponad rok, było cudownie, ale jednak nie wyszło nam z powodu moich częstych wyjazdów służbowych (taka praca niestety...). Co się okazało- po roku od naszego rozstania okazało sie ze jest gejem... ma partnera.... I wiecie co? Zawsze jak facet wydaje sie za ,,cieply", stroi sie, ma dziwną maniere w glosie- okazuje sie ze cos z nim nie tak... ma zapedy na HOMOSEKSUALISTE !

Gość przyzwyczajaj sie dziolcha
ja tam bym wolala przegrac jednak z facetem hehe biseksualizm jest lepszy niz homoseksualizm, bo seksik z facetem swoja droga a zalozyc rodzine i bzykac sie z toba tez moze

Gość nickisz
Hehh... ja też zauroczyłam się gejem ostatnio a tego, że jest dowiedziałam się w ostatnim dniu jego pracy u nas.... i ze ja tego nie zauważyłam to sama jestem w szoku w końcu moim najlepszym kumplem jest właśnie gej i jakoś do tej pory nie miałam problemu żeby wyczuć takie zachowania a tu taka niespodzianka... ale co najlepsze ów kolega powiedział, że gdyby nie to to by się ze mną na randkę umówił :) i że jestem zajebista :)))

Gość Vikkkki
kurde no... kazdy pedał jest fantastyczny! oni sa wszyscy tacy czuli, wrazliwi... ja juz nie wiem no. nie lubie facetów! zostałam les jakis czas temu, ale geje wciaz mnie strasznie przyciagają. czy ktos o podobnym zdaniu chcialby napisać? 13612862 gg

Gość titi_bez_hasla
cyt.:"ciągle zapominam że i choroby i odchylenia psychiczne, i wypadki i kalectwo zdarzają się żywym, prawdziwym ludziom. " A on, biedak, jest na coś chory?

Gość euro2012o
Geje sa tacy wrazliwi, mili i uczuciowi ze kazda baba to lubi ,na dodatek zadbani i czesto bardzo atrakcyjni, a potem problemy🖐️

Gość coś wam powieemm
najwięcej pedałów jest na KUL - wystarczy przyjrzeć się który nosi różaniec na palcu czy dba o ciuchy i jest właśnie taki "ciepłym kluchem" :o

Gość coś zauważyłem
po wątkach na kafe widzę że kobity lecą na gejów.skąd to się bierze.