Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orzeszek włoski

Mam psychiczną koleżanke. Jest fanatyczną wegetarianką a ...

Polecane posty

Gość orzeszek włoski

Jest wegetarianką, promuje wszędzie żeby nie zabijać zwierząt. Chodzi z fotkami martwych zwierząt w portfelu. Gdy dowiedziała się że może byc w ciąży powiedziała ze na 10000 % usunie ciąże... Co ma byc?

Gość MamZawsszeeeeRacjee
nie widze w jej zachowaniu nic dziwnego, ani swiadczacego o chorobie psychicznej. Za to to TY siedzisz na kafe opisujac bogu ducha winna dziewczynę....

Gość hahahahahahahahahahahha
hahahaha i to jest i debilizm i hipokryzja i głupota, po prostu śmiać mi się chce jak widzę takich idiotów co szkoda im muchy zabić, a własne dziecko by usunęli hahaha ku.rna mac jak można istotę ludzką stawiać poniżej jakiegoś głupiego zwierzęcia? trzeba mieć naprawde chory system wartości

Gość jbkdbsfkjehbfesbfes
to znaczy ze jest obludna zdzira ktora robi to tylko na pokaz ze niby taka bobra workow na pchly jej szkoda ?! a dziecka tol juz nie?!@

Gość orzeszek włoski
No też mnie to zdziwiło. Takie poglądy ma, zwierzęcia nie zabije a człowieka tak. Nie mam nić przeciwko aborcji ale ten fakt mnie zdziwił. W sumie ona młoda jest (19 lat) ale to nic nie znaczy. Całe liceum wie jaka to ona fanatyczna zwierzat jest. Ciągle jakieś akcje na ich rzecz.

Gość zalosniludzie
powiedz jej żeby pojechała na wschód, tam w krowy uznają za święte... i jeśli taka krowa stanie im na drodze to jej nawet nie przegonią tylko zaczną się do niej modlić... chory świat

Gość wowmmmmmmmmmmmm
No i dobrze. Walczy o dobro zwierząt-- super. Jest też tylko człowiekiem, może nie jest gotowa na dziecko? To że ktoś walczy o coś, ma jakieś zasady, nie znaczy że jest idealny. Zresztą dla wielu osób aborcja to nie zabójstwo "dziecka", "żywej istoty", tylko wyciagnięcie zlepka komórek.. .Też bym usunęła, a zabójcą nie jestem. Jak ktoś uważa że tak, to jego problem.

Gość hallehuaaa
jak dla mnie to jest conajmniej dziwna

Gość ja znam przyklady
przeciwne i czeste niestety. Hipokryci co glosza "ochrone wszelkiego zycia" a mieso wpierdzielaja az sie uszy trzesa. Zreszta w imie tego zycioa sa gotowi kobiete, ktora nie chce miec dzieci, ukrzyzowac.

Gość To nie jest najgorsze
i ta koleżanka jest bardziej obrończynią życia, niż ci co zmuszają kobiety do nielegalnych aborcji. Gorsi sa ci, co udają, ze chronią życie a tak naprawdę są przeciwko wszelkim żywym istotom, np.księża co skazują kobiety na prawdopodobieństwo śmierci odmawiając im prawa do decydowania o swoim ciele. Chyba też jesteś takim moherem i chcesz w tym topicu przepchnąć swoje poglądy najeżdżając na Bogu ducha winna koleżankę.

Gość autorze a w czym masz
problem? bo to raczej ty masz problem a nie ona...

Gość prowoooooooooooooooooo
pachnie prowokacja;)

Gość o0o0oo0o0o0o0o
czy spotkalyscie sie z sytuacja ze ktos jawnie opowiada ze usunie ciaze?;) oczywiscie nie liczac jakichś maxymalnie bliskich przyjaciółek..

Gość yhyhyhyhy
piep.rzycie głupoty z tymi księżami, nawet pismo św. mówi, ze kobieta ma prawo wyboru skoro ciąża grozi jej śmiercią lub uszczerbkiem na zdrowiu, więc przestańcie wkońcu wymyślać, a z autorką się zgadzam, mnie np. mało obchodzą jakieś głupie zwierzęta skoro na świecie jest tyle cierpiących i głodujących ludzi...

Gość autor sam jest nieczulym
palantem, skoro potepia dziewczyne za to, ze nie chce przykladac reki do cierpienia zwierzat. Zwierze ma uksztaltowany uklad nerwowy, czuje bol i strach, a plod na poczatku ciazy tego wszystkiego nie posiada, nie ma mozliwosci fizycznej odczuwania powyzszego. Zreszta nasze prawo zezwala na odlaczenie osoby zmarlej od aparatury podtrzymujacej zycie krotko po smierci mozgu, a przeciez zarodek tego mozgu w ogole jeszcze nie posiada! Trzeba byc totalnym ignorantem i fanatykiem, zeby tego nie kumac. Ale to jakis szowinista, ktorego ten problem zapewne dotyczyl nie bedzie, bo nie jest kobieta.

Gość Jasne koles wszystkie baby
ma stos, a szczegolnie wegetarianki! Spieprzaj dziadu do kosciola odczep sie od kobiet!

Gość typowe polskie wsiowe
chamstwo i nietolerancja. Co ciebie obchodzi, co kolezanka robi ze swoim zyciem?? Zajmij sie soba i przestan wkladac ryj do talerza i du.py innych ludzi.

Gość sam jestes psychiczny

Gość autorze to co piszesz
świadczy delikatnie mówiąc o Twoim braku kultury. Jeżeli masz potrzebę misji albo realizujesz polecenie księdza, ażeby niszczyć wszystkich inaczej myślących wśród nich wegetarian, trafiłeś do niewłaściwego miejsca. Ksiądz powiedział Ci, że kobiety nie myślą, zgadłam? Spodziewałeś się, że baby są tak głupie, że łykna Twoją prowokację i pozwolą sobie wkręcać, ze wegetarianie są złymi ludźmi i trzeba ich niszczyć. Pewnie to samo chciałbyś potem zrobić z osobami ćwiczącymi jogę, medytującymi, chodzącymi do irydologa lub czytajacymi horoskopy, bo przecież to wszystko są "wrogowie" Twojego kościoła. Nie zauważyłeś, że ktoś, kto wokół widzi samych wrogów, zazwyczaj cierpi na paranoję?