Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurw.. na maxa

kupilam sklep internetowy

Polecane posty

Gość wkurw.. na maxa

ale mam nerwy! chcialam dobrze a wyszlo chyba beznadziejnie! prosze o opinie kogos, kto sie na tym zna. otoz chcialam zaczac handel internetowy wiec zdecydowalam sie na sklep internetowy. Po poczytaniu patu opinii, najpierw zorienotwalam sie, ze wlasny projekt sklepu przekracza jak na razie moje mozliwosci finansowe i zdecydowalam sie na os commerce. dzis dostalam meila z kodami i innymi, po uprzednim oplaceniu rodzaju sklepu i domeny. okazalo sie, ze jest to kompletny bubel pomimo fajnych opisow itd. Nie chce tego serwisu. Czy myslicie, ze moge zrezygnowac z tego serwisu i poprosic o oddanie kasy? dzieki za odpowiedzi. Mnie zaraz rozerwie

Gość Antek Bereda
Za mało szczegółów. Masz zarejestrowaną działalność gospodarczą? Sprzedawca oprogramowania jest przedsiębiorcą? Gdzie kupiłaś ten sklep- w sklepie za rogiem czy przez internet?

a po co kupowałaś jak mozna pobrać internetowy sklep za darmo i domenę z rozszerzeniem pl też mozna dostać na tok za darmo, albo za 1 PLN.

Gość Antek Bereda
Jeśli ma zarejestrowaną działalność gosp. albo sprzedawca nie jest przedsiębiorcą albo nie kupiła na odległość/ poza lokalem przedsiębiorcy, to nie może zrezygnować :P

Gość a CO CI SIE NIE PODOBA
Podaj wiecej szczegolow, na co liczylas i co Ci sie nei podoba teraz tam jak to ujzalas? Jak koles opisal dzialnie skryptow a jak Ty to odbierasz. Podaj argumenty, tylko one moga Ci pomoc...

Domyślam się, że kupiłaś ten produkt przez net. Jeśli tak, możesz odstąpić od umowy kupna-sprzedaży w terminie 10 dni lub 3 miesięcy na mocy Art. 2 oraz Art 4. Ustawy z dnia 2 marca 2000 r. "o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny" (Dz. U. z dnia 31 marca 2000 r.).

Gość wkurw.. na maxa
mam zarejestrowana dzialalnosc. sprawa wyglada tak, ze gdy rejestrowalam domene to zobaczylam link do gotowych sklepow. byly 3 mozliwosci, ja wybralam srodkowa, czyli nie tania i nie droga. czytajac oferte wygladalo zachecajaco, byly tam linki do innych firm majacych ten rodzaj sklepu, popatrzylam jak to sie ma w praktyce i sie zdecydowalam. dzis przyszedl mi mail z linkami. A zakupy zrobilam przez neta oczywiscie :) i coz.. musze znac jezyk html bo cokolweik chce zmienic jest to wlasnie w html :( kupilam ten sklep bo chcialam miec hosting i pozycjonowanie w ofercie. biorac darmowy tego bym nie miala. No i wyglada na to, ze i musze jeszcze dokupic meila bo w tym pakiecie tego nie ma :( tzn, adres meilowy z nazwa firmy :( nie znam sie zupelnie na tym. jak dostalam te kody to po otworzeniu pokazalo sie, ze to jest os commerce. w ofercie tego chyba nie bylo, juz nie pamietam. kurcze, niby duzo czytalam o tym, ale okazuje sie, ze nie wiem nic.

Gość wkurw.. na maxa
czuje sie jak kompletny tepak. zapomnialam dodac, ze nie mieszkam w PL wiec polskie ustawy mi nie pomoga, ale w koncu mamy unie, wiec skoro w PL cos jest mozliwe to moze i tu.. sklep jest bardzo skomplikowany w obsludze, ten przeklety html!

Gość Antek Bereda
No to nie jesteś konsumentem i nie możesz od umowy odstąpić.

Gość Antek Bereda
Decydujące znaczenie ma siedziba (miejsce zamieszkania) sprzedawcy a nie Twoje, bejbe ;)

Gość wkurw.. na maxa
wiem skarbie, a sprzedawca ma siedzibe jakies 10 km ode mnie :) zarty zartami, ale ja sie wkurzam :)