Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amaderka

Jezdzenie samochodem do pracy powinno byc zakazane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Amaderka

Ludzie, ktorzy dojezdzaja do pracy to egoisci - przewaznie jezdza pojedynczo, niszczac srodowiska, powodujac halas i wkurzajac normalnych ludzi. Jak tak mozna? Kiedy wreszcie wproadzi sie nakaz jazdy albo rowerem albo komunikacja miejska?

Gość Amaderka
wkurzajac tych, ktorzy nie moga przejsc przez ulice, bo pedaly w samochodach zajmuja drogi. Gdyby nie pedaly-kierowcy, moja droga do pracy bylaby o polowe krotsza. Trace kupe czasu na przejscie przez ulice

Gość chciałabys aby w tych
zatłoczonych tranwajach, autobusach, w które i tak juz ciezko sie wcisnąc a podróz przypomina koszmar - było jeszcze wiecj ludu???? sorry bo ja nie, wiec niech sobie jezdza samochodami!!! równie dobrze mozna bym zakazac używana prądu w domu bo to tez niszczy środowisko..zastanów sie kobieto bo piszesz bzdury

Gość jakjak jakkk
cos w tym jest sama mam samochod, ale dojezdzam autobusem. ale u polakow o przemiany sposobie myslenia nielatwo... trzeba by dzieciakom wpajac ekowartosci- na okraglo...

Gość www.tnij.org/brum2009
Nie ma problemu.Jesl iw każdej miejscowości będzie metro to wszyscy zrezygnują z dojazdu do pracy autem

Gość powiedz to tej osobie
Ktora ma do pracy 50km. Nie wszyscy pracują w "biedronce za rogiem".

Gość nie dosc że
Nie kazdy ma do pracy 2km to co powiesz na to jak ktos mieszka na zadupiu, autobus jedzie jeden dziennie, a metro powstanie w 2050r. Rozumiem że furmanką ma do pracy naginać ? bo rowerem tak troche kiepsko a zwlaszcza w zimie :P

Gość dosomethin
Nie ma nic gorszego niż dojeżdżane do pracy zatłoczonymi autobusami - w zimę mróz, w lato gorąco i jebie potem, bo jakieś pijaki, których nie stać na auto jeżdża komunikacją miejską uprzykrzając innym życie. Sorry, ale wybieram SAMOCHÓD!! :D

Gość dosomethin
"od wszystkich marek samochodów " Hahahahaha ale kompleksy :D

Gość dosomethin
Wiesz co dziubek (bardzo inteligentny nick), twoje słownictwo nie robi na mnie żadnego wrażenia :D Mam porównanie co do aut, mój ojciec miał dwa rovery (jednego nadal), i NIGDY nie było z nimi żadnego problemu, a jeżdżą jak marzenie :D Ale z samochodu trzeba umieć korzystać ;)

No właśnie ten Rover, którym jeżdżę sprawuje się dokładnie tak, jak pisze ktoś przede mną :) Rewelacyjnie, przez 3 lata żadnej naprawy...To jednak możliwe, a samochód ma ponad 10 lat.

Gość gder
a ja lubie dojezdzac autobusem , bo mnie laski w nim podrywaja , a jak jestem w samochodzie to jade sam i nikt mnie w nim nie poderwie .

Gość gder
ostatnio nawet dostalem propozycje randki

Gość esj
W tramwajach ciasno, w autobusach tłoczno, na ulicach korki - jaki wniosek - za dużo ludzi po tym świecie chodzi. Dawno wojny nie było.

Gość dosomethin
Podsumowując: wolę jechać wygodnie sobie siedząc w ciepełku i słuchając muzyki (nawet, jeśli mam być na miejscu kilka minut później) niż ledwo stać w nieogrzewanym, zatłoczonym autobusie, którego kierowca myśli, że wiezie kartofle :P (a z przystanku miałabym jeszcze z 10 minut piechotą, a tak wjeżdżam sobie elegancko do podziemnego parkingu i mam wszystkich w dupie :P nawet kurtki nie muszę ze sobą brać) :D Przepraszam, że wolę komfort ;D

Gość dosomethin
Nie wspomnę o sytuacjach, kiedy autobus się spóźnia, nie przyjeżdża wcale albo jest przed czasem i trzeba do niego biec - a on i tak drzwi przed nosem zamyka, pan i władca :P

Gość gder
raz bylem nawet podrywany na przystanku autobusowym .. hhehe. Chyba nie bede jezdzil swoim samochodem .

Gość enedue
a jak komunikacji miejskiej nie ma a do pracy 30 km?Rowerem? z dwójka dzieci na plecach?

Gość czaoi
u mnie w miescie w wiekszosci jezdza solarisy .