Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana kobietka2020

Piekelna awantura o głupie podpaski!

Polecane posty

Gość gość
He to jest jest jeszcze pikuś. Mam koleżankę, która ma 23 lata i wstydzi się kupić srajtaśmę a co dopiero nieść ją przez miasto. o tym nie ma mowy. Musi być zapakowana w reklamówkę nieprzeźroczystą oczywiście i tak to niesie. Gdzie normalni ludzie srajpapier noszą pod pachą a w rękach reklamówki, po co tracić całą reklamówę wielką żeby 8 rolek srajtaśmy schować dokładnie o_O no ale są ludzie i ludzie. Każdy ma jakieś odchyły.

Gość szczesliwa zonka
Mój maż też bez problemu kupuje mi podpaski co najlepsze sam dokładnie wie jakich używam i nawet gdy jest sam w sklepie i wypatrzy jakąś promocje ( typu 2 paczki w cenie jednej) to od razu mi bierze ...Gdy byłam w zagrożonej ciąży , sam skompletował mi wszystko do szpitala. Począwszy od jednorazowych majtek , po wkładki na piersi, i podpaski po porodzie.... Dodam że ma 29 lat...

Gość gość
mi poraz pierwszy już maz kupil podpaski jak urodziłam i bylam z dzieckiem w szpitalu wiec nie miałam jak wyjść . to było ostatni jedyny raz.

Gość malazielonadroczka
mój tato czasem mi chodził po podpaski jak się źle czułam, mój narzeczony jeszcze nie miał okazji ale mam nadzieję że nie będzie robił cyrków tylko zachowa się jak facet

Gość gość
Moj maz tez kupuje mi podpaski

Gość gość
Ja nie zapomnę jak moja siostra leżała w szpitalu... tata do Mnie dzwoni z pytaniem jakie ma jej kupić podpaski bo on się na tym nie zna ;> bez skrępowania poszedł i kupił ;)