Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, Mgła napisał:

Nie wiem. Wolę stare, znane, to nawet dotyczy samej grafiki, nie lubię zmian ogólnie, przestawiania się na coś jeśli sama tego nie mam potrzeby.

Chyba trafiłaś w sedno problemu.

Zależy też jaką, bo jeśli w ramach kultury, to okej, gorzej jak to wchodzi w cenzurę. Ale co mnie to? Nigdzie nie pójdę póki to działa.

W każdym razie polecam tamto miejsce. Chyba tylko po to, żeby przekonać się czym jest to. A jest bardzo specyficznym, fajnym miejscem.

Dobra, wracam do wrednej, szarej rzeczywistości. Powodzenia👋

1 godzinę temu, smierc ciepna wszechswiata napisał:

i dobrze

Trochę szkoda. Kafeteria to pierwsze miejsce które odwiedziłam gdy opuściłam swój azyl. Jednak gdy ktoś w pól słowa ''zamyka ci usta''

odechciewa się je otwierać.

11 minut temu, ohiolove napisał:

Może trzeba napisać do administracji o problemie kasacji tematów?

To tak nie działa. Jedynym miernikiem jest ilość kliknięć w stronę. To trochę potrwa. Każdy chce sprawdzić czy coś się zmieniło. Nie mam zielonego pojęcia jak długo? Tydzień, dwa, miesiąc? 

19 minut temu, Miaina napisał:

Trochę szkoda. Kafeteria to pierwsze miejsce które odwiedziłam gdy opuściłam swój azyl. Jednak gdy ktoś w pól słowa ''zamyka ci usta''

odechciewa się je otwierać.

Nie poddawaj się!😡 To co jest łatwe jest zarazem strasznie nudne.

Szybko piszcie ludzie co Wam leży na sercu, bo wygląda na to, że kasownik śpi 😁

Stoję grzecznie w kolejce do kas samoobsługowych. Do normalnych kas też są niezłe kolejki. Naród nie jest biedny. Po prostu więcej płacimy za to co mamy w koszyku. A to widać po tym jak często rezygnujemy z zakupionego towaru. Koszyki koło kas wystawione na tą okoliczność szybko się zapełniają.

2 minuty temu, ohiolove napisał:

Szybko piszcie ludzie co Wam leży na sercu, bo wygląda na to, że kasownik śpi 😁

Moja doskonałość i zaje/bistość jest nieśmiertelna. Pogadaj z tymi dziewczynami, które mnie "uwielbiają"😴

1 minutę temu, Miecz napisał:

Moja doskonałość i zaje/bistość jest nieśmiertelna. Pogadaj z tymi dziewczynami, które mnie "uwielbiają"😴

Najlepiej zareklamować siebie jako drania, bo kobiety wolą grę na emocjach zamiast nudziarzy. 😁

Czyli co? Biedniejemy ale ciągle jesteśmy uśmiechniętym narodem?

6 minut temu, ohiolove napisał:

Najlepiej zareklamować siebie jako drania, bo kobiety wolą grę na emocjach zamiast nudziarzy. 😁

Akurat forma strasznego nudziarza bardzo mi odpowiada. Gdybym miał coś nie tak z głową to napisałbym, że wyhaczyłem tutaj najlepszą laskę w całym wszechświecie. To nie świadczyłoby nic o tej łasce, tylko o mojej zaje/bistości. Mnie wybrała? Rozumiesz! Wiem, że nie wiesz o czym piszę. I niech tak zostanie.

Edytowano przez Miecz
  • Like 1

Najbiedniejszą grupa społeczną są chyba emeryci. Czasami obserwuje, że zakupy robią dość oszczędnie.

A nie daj Boże żeby ta laska napisała jeden post na tym forum! Okazałoby się, że ani nie jest zbyt inteligentna, ani jakaś wybitna😴 A potem muszę bronić swojego zdania😡

• Haha 1

3 minuty temu, ohiolove napisał:

Najbiedniejszą grupa społeczną są chyba emeryci. Czasami obserwuje, że zakupy robią dość oszczędnie.

Nie wiem. Mam do czynienia tylko z niemieckimi emerytami przyjeżdżającymi do nas na zakupy. Na biednych to oni nie wyglądają. Dentyści, fryzjerzy działają pod nich.

W ostateczności i jako niezbity argument zawsze mogę napisać: każdy zazdrości mi takiej laski! 

7 minut temu, Miecz napisał:

Czyli co? Biedniejemy ale ciągle jesteśmy uśmiechniętym narodem?

Życie obywatelom uśmiechniętej osładzają wieści o tym że znienawidzonym jest coraz gorzej. To zarówno na szczeblach władzy, jak i po sąsiedzku więc cicho sza że jest trudniej każdemu. A jeśli mocniej zaboli to wyjaśnienie, że to koszty wychodzenia z kryzysu stworzonego przez poprzedników za których ów obywatele budowali się, jedli, pili i tańczyli na Majorce heh.  Taka mentalność.

• Like 1

2 minuty temu, Miecz napisał:

W ostateczności i jako niezbity argument zawsze mogę napisać: każdy zazdrości mi takiej laski! 

Nie inaczej!😄

Życie obywatelom uśmiechniętej osładzają wieści o tym że znienawidzonym jest coraz gorzej. To zarówno na szczeblach władzy, jak i po sąsiedzku więc cicho sza że jest trudniej każdemu. A jeśli mocniej zaboli to wyjaśnienie, że to koszty wychodzenia z kryzysu stworzonego przez poprzedników za których ów obywatele budowali się, jedli, pili i tańczyli na Majorce heh.  Taka mentalność.

No cóż! Ważne że ten akurat scenariusz wielu zadowoli i są w stanie ponieść ofiary w imię lepszej przyszłości.

Nie inaczej!😄

Bo każdy na tym forum chciał ją zdobyć, ale wybrała mnie, rozumiesz?😉

Przed chwilą, Miecz napisał:

Bo każdy na tym forum chciał ją zdobyć, ale wybrała mnie, rozumiesz?😉

Doskonale 😄

7 minut temu, ohiolove napisał:

I tak i nie.

To prawda, że gro emerytów ma niecałe 3 tys netto, ale oni inaczej zarządzają swoimi finansami i często mają spore oszczędności.

I teraz muszę ją tutaj bardzo pilnować i reagować na każdą spoufałość. Jednym słowem, trzymać rękę na pulsie.

2 minuty temu, Miecz napisał:

No cóż! Ważne że ten akurat scenariusz wielu zadowoli i są w stanie ponieść ofiary w imię lepszej przyszłości.

Matoły. No ale.. Trudne czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, a słabi ludzie tworzą trudne czasy.. i cykl od nowa.

1 minutę temu, przewr(l)otna napisał:

I tak i nie.

To prawda, że gro emerytów ma niecałe 3 tys netto, ale oni inaczej zarządzają swoimi finansami i często mają spore oszczędności.

Wiek robi swoje i ciężko oszczędzać na zdrowiu, czego młody nie zrozumie.

2 minuty temu, Mgła napisał:

Doskonale 😄

Brum się o tym osobiście przekonała i została szybko sprowadzona do parteru!

1 minutę temu, Miecz napisał:

Brum się o tym osobiście przekonała i została szybko sprowadzona do parteru!

Takie życie, kafeteryjne.

Przed chwilą, Mgła napisał:

Wiek robi swoje i ciężko oszczędzać na zdrowiu, czego młody nie zrozumie.

W młodości wszystko miałem miękkie tylko korzeń twardy. Teraz wszystko mam twarde z wyjątkiem korzenia. Taki dziad jestem! A gdzie tam emerytura!😡

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się