Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka87

Czy mogę 2,5 miesięcznej córce podać kaszkę ryżową.

Polecane posty

Gość kaśka87

Moja 2,5 miesięczna córeczka zaczęła sobie wydłuzać przerwy miedzy jedzeniem, w ciągu dnia 4 godziny, w nocy wytrzymuje już 6 godzin bez jedzenia, ale problem w tym, ze nie chce jeść więcej niż 100 ml, czasem zjada nawet mniej.Troche mnie to martwi. Zastanawiam sie nad tym czy nie zagęścić jej troche mleka kaszką ryżową? Czy są tu mamy, które podaly kaszkę swojemu dziecku wcześniej niż po 4 mc życia? Córka jest na mleku modyfikowanym.

Gość nie podawaj
i tak dobrze ci spi w nocy nie wybredzaj bo moglo ci sie trafic dziecko co budzi sie co chwile. dziecko 2 i pol miesieczne nie ma takiego zoladka jak 4miesieczne a kaszki sa dla dzieci po skonczonym 4 miesiecu czyli od 5 wiec chcesz dziecku podac 2 i pol miesiaca wczesniej zeby tylko lepiej spalo? egoistyczne..

Gość bez sensuuuuuu
wrzuc na luz, poczekaj

Gość ale po co na co
ale po co chcesz dziecku dawac tą kaszzke??? dla mnie to bez sensu. Skoro tyle zjada, ładnie przybiera, co ważne - śpi pięknie, nie rozumiem po co wogóle stwarzac sobie problemy???? A producenci nie od parady piszą na kaszkach ze są od 4 mc

Gość ergeahgra
tak a potem takie male grubasy sa w wozkach bo mamusie tucza:"O

Gość bedzie grubasem
moja jak miała 2,5 mca to jadła 60. Nie wiem czy to prowokacja jakas czy co? Czy jestes z tych mam co to uważają, ze jak grube to zdrowe??

Zdecydowanie za wcześniej. U nas zagęszczanie było dopiero jak mała skonczyla 4 miesiąc...