Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fallen dream

Czy macie wrażenie, że dla was nie ma połówki jeśli chodzio wygląd ?

Polecane posty

hmm.... Uczucie, bliskość, zrozumienie, rozmowę, pomocną dłoń w trudnych sytuacjach, wsparcie, kanapki do pracy ..heh :) obiad po pracy :) no i poczucie tego , że jest się kochanym, dla kogoś bardzo ważnym i wyjątkowym.

Uczucie, bliskość, zrozumienie, rozmowę, pomocną dłoń w trudnych sytuacjach, wsparcie, kanapki do pracy ..heh obiad po pracy A oprócz tych drobiazgów bez których można sie spokojnie obyć?

no i poczucie tego , że jest się kochanym, dla kogoś bardzo ważnym i wyjątkowym. O tym nie wspominam, bo to już totalny bzdet.

Gość jako kobieta...
niestety nie ma łatwych i prostych recept, gdybym takie znala, to bylabym megabogata; co to znaczy zaradny? róznie dla róznych osób; generalnie zeby radził sobie w zyciu, zebym czuła się przy nim bezpiecznie, ze zawsze sobie poradzi(my). co kobieta moze dac mężczyznie poza d.u.p.ą? dziwne pytanie. widac, ze nigdy nie kochałes, to przykre. mój twierdzi, że daję mu kopa do życia :), ze go motywuję, wspieram, pocieszam, rozśmieszam, sklaniam do refleksji :)) taki ze mnie ideał

Zależy jak dla kogo. Dla Ciebie są to drobiazgi-a dla kogoś innego cenne rzeczy. Ja bez nich nie wyobrażam sobie związku. Reszta to właśnie drobiazgi.

Gość jako kobieta...
korjonos, myślę ze Ty tez nigdy nie zaznałes takiego uczucia, więc nie wiesz o czym mowisz, gdybys wiedział, jak to jest być naprawdę kochanym, to nie plutł bys takich bzdur, wybacz

Oczywiscie, że nie zaznałem co nie zmienia faktu, że uczuciowe bzdety sa ważne tylko dla kobiet.

Gość jako kobieta...
zrzędzenie i krytykowanie - tylko jak trzeba, faceci tez nie są idealni, ale porównywanie do innego? nigdy! to głupie i bez sensu

Gość jako kobieta...
skoro świety spokój jest najwazniejszy, to po co ta cała gadka, że ładnych kobiet Wam trzeba? bierzecie te rzekomo brzydkie i będzie swięty spokój

Ważny jest sex,uznanie u swojej kobiety,podziw dla jego ciężkiej pracy,wyrozumiałość jak pójdzie z kumplami na piwo i przede wszystkim zadowolona i uśmiechnięta kobieta a nie wiecznie zrzędząca baba!!!

Ale ja nie chce kobiety - spokój to tylko moje subiektywne pragnienie. Podejrzewam , że inni faceci chcą czegoś innego. Ja wiem co mnie czeka i nie przeszkadza mi to - przyzwyczailem się.

A dlaczego wychodzisz z założenia że "baby tylko zrzędzą?" HMM...albo tylko na takie trafiałeś, albo ktoś źle Ci podpowiedział. Jednak nie wszystkie są takie.

Gość jako kobieta...
no i w czym probem? my dajemy wam: "sex,uznanie u swojej kobiety,podziw dla jego ciężkiej pracy,wyrozumiałość jak pójdzie z kumplami na piwo i przede wszystkim zadowolona i uśmiechnięta kobieta a nie wiecznie zrzędząca baba!!!" Wy nam: poczucie bezpieczeństwa i bycia kochaną, najważniejszą, jedyną? w czym zatem problem?

jako kobieta... Niektórzy mężczyźni nawet jak nie mają problemu to sobie zrobią :) Albo im się nudzi..albo nie wiedzą jak zwrócić na siebie uwagę :)

Nie warto słuchać kumpli ! Sam nie doświadczyłeś tego a piszesz tak jakbyś zrzeszoną batalię zrzędzących bab miał na grzędzie:)

Gość jako kobieta...
no niestety, świat nie jest doskonały, ludzie popełniają błędy i to sie potem mści; jak facet co drugi dzien wychodzi z kumplami i wraca nad ranem etc. i żąda wyrozumiałości, to jednak przeginka, nie? wiec ona np. zaczyna marudzić, bo czuje się zaniedbana, w końcu przestaje chciec seksu i robi się bezsensowna pętla roszczeń, rozczarowań, niezrozumienia, bo nie da się pogadać. myślę, ze jesli obu stronom zależy, to obie strony będą się starac, a jak nie to i tak nic z tego nie będzie; kinkietka :)) racja!