Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andromeedaa

Jak dlugo pisaliscie swoja prace magisterska

Polecane posty

Gość andromeedaa

dzieki za wpisy ;-)

Gość Elektryk z Łodzi
Niech sobie przypomnę ... jakieś 3 - słownie: trzy noce ;-)

Gość kur
ja swoją dopiero piszę, ale licencjacką napisałam w ciągu tygodnia no i później jakieś poprawki kolejny tydzień

Gość ula z ula
ja swoja pisalam caly listopad - 1 rozdzial 3 tyg maja - 2 rozdzial 2 tyg czerwca 3 rozdzial 2 dni - czesc praktyczna obrona - 5 min wstydu - cale zycie chwaly :D

Gość kalinkamała
do tych powyżej- wy żartujecie czy tak na serio? jeśli na serio to co to za debilne studia skoro napisanie pracy zejęło wam 3 lub 7 dni? przecież zapisanie 100-200 stron i to jeszcze logicznie i na temat, posługując się bibliografią czy badaniami, musi zająć kilka miesięcy. Ja napisałam pracę w pół roku to i tak wydawało mi się że wyjątkowo szybko to zrobiłam

Gość zastepca szeryfa
ja pisalam caly semestr, moj kolega pisal rok, a kuzynka w ogole nei pisala, zaplacila 1000 zl i jej napisal jakis kolo,

Gość ula z ula
a co to za sztuka napisac prace mgr? ja jak sie zebralam (maj czerwiec - termin mialam 25.6 :P ) to pisalam dzien noc i napisalam :) to co oddawalam bylo dobrze napisane , mialam bledy - literowki a nie merytoryczne (pisalam po francusku bo u mnie ywkladowy byl fr) jak bym tak dzielnie pisala caly semestr to chyba bym miala 300 str :P a mialam 115