Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darusia00

Proszę o radę

Polecane posty

Gość darusia00

Co może być przyczyną częstych gazów i robienia kału o śmierdzącym zapachu? Dwa lata temu byłam chuda jak patyk, czasami miałam zaparcia, nie miałam wzdęć, a kał nie śmierdział i był twardy niestety po jakimś czasie zaczęłam przybierać na wadze okazało się że miałam niedoczynność tarczycy, dużo przytyłam, brzuch zrobił mi się taki jakbym była w ciąży i odkąd przytyłam mam problemy z wypróżnianiem się, często mam wzdęcia, boli mnie brzuch, w czasie stresowych sytuacji potrafię latać co chwilę do łazienki i oddawać stolec, nie jest to biegunka lecz taki miękki kał, za każdym razem okropnie śmierdzi, że muszę wietrzyć łazienkę. Gdy miałam egzaminy na uczelni musiałam jechać do miasta, ze stresu nie potrafiłam utrzymać kału, cudem doleciałam do łazienki, dzieje się tak odkąd przytyłam, stres źle na mnie działa, przez przytyciem takiego problemu nie było, jadłam jasne pieczywo wcinałam fast foody teraz gdy przerzuciłam się na zdrowe jedzenie warzywa soki ciemne pieczywo nie jadam w ogóle fast foodów jest coraz gorzej. Czy jest na to jakaś rada? Mam stosować jakaś dietę? Próbować zgubić kilogramy? Moje BMI zbliża się do osiągnięcia lekkiej nadwagi :/ proszę o kulturalne odpowiedzi i bez wyśmiewania się bo na pewno nie tylko mnie ten problem dotyczy. Dziękuje

Gość darusia00
Proszę o pomoc

Gość mam podobny problem
z tą różnicą że nie chorowałam na tarczycę najgorzej jest kiedy jestem w pracy i muszę skorzystać w toalety

Gość darusia00
Pomóżcie proszę. Dla mnie to problem niebawem będę starała się o pracę będzie to dla mnie wielki stres, nie znam miasta i nie wiem czy tak szybko znajdę ubikację, miałam parę cieżkich sytuacji kiedy prawie załatwiłam się w spodnie, jak temu zaradzić ?